Jump to content

Noul motor 1.5 TSI

Iulian M
 Share

Postare recomandată

"Asa facem ele". Eu am 1.0 manual si la fel face in treapta 1 si R, m-am obisnuit. Cand vad ca nu intra, dau a 2-a si iar 1, cu ambreajul apasat si merge, iar la R dau 1 si apoi R si la fel merge. Sa fii atent la zgomote, de la roata fata stanga daca dupa 5000 km sau mai mult incepe sa se auda un zgomot ciudat la relanti si dispare cand calci ambreajul. Aceste manuale sunt predispuse la niste zgomote ciudate care duc la schimbarea cutiei, pe garantie in cazul tau. Daca dai cautare pe google ai sa gasesti topic-uri in cauza "zgomot cutie manuala octavia4 sau golf 8", dar sper sa le fi rezolvat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

O fi "facand ele" asa toate, dar nu faceau asa manualele de pe O3. Cat de mult au schimbat la noua cutie de a iesit ceva mai prost, in loc sa iasa ceva imbunatatit?

Motoarele sunt cam aceleasi, doar disparitia 1.0 tsi si inlocuirea lui cu 1.5 tsi 115CP reprezinta noutatea.

Link către comentariu

15 hours ago, AndreiC03 said:

Salutare! 

Mi-a sosit masina, Golf Variant 1.5 tsi 115 manual, superba mașinuța 

Am o mica problema, pana acum am facut 300 km si am patit cam de 4-5 ori cand bag in treapta 1 sau marsarier caraie sau o scoate din viteza ( in aceste situatii am simtit ca nu se duce pana  la capat maneta) 

Aveti idee ce ar putea fi..totusi e o masina noua..

MQ281 are sincron inclusiv pe marsarier, poate te grabesti tu prea mult si nu are timp frana sincronului sa egalizeze turatia

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!