Jump to content

Cat costa reviziile la octavia II?

arkan
 Share

Postare recomandată

Daca pentru filtrul de motorina, apare o "pozitie" in plus (prbabil neatentie la editare), in cazul filtrului de aer, este vorba despre neatentia ta...are pret pt. filtru + pret pt. manopera.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RRS

78

• garfield

34

• raekwon1

34

• audi_fan

31

Top Posters In This Topic

Posted Images

Revizie AUTO MOTO INVEST Bacau la 29.685 KM. Schimbat ulei SHell Helix, filtru ulei, filtru aer, filtru polen, filtru motorina, spalat motor inainte de schimb ulei, scimbat placute frine fata.

Pret total: 1120 lei. :)

Link către comentariu

Hmm...auto moto, asta, e frate cu uniservice. Cat au costat placutele de frana?

Link către comentariu

@ gabriel setul clima intradevar este curatarea sistemului de ventilatie de acea bacterie (care produce un miros urat in masina ) pe care nu imi mai stiu cum se numeste, oricum s-a discutat intr-un alt topic despre ea .

@c4linutz si eu m-am mirat de ce am asa multe filtre si intradevar manopera probabil ca la iei nu se taxeaza la ora ci la ce anume schimba ( cred eu asta nu sunt sigur ) eh oricum mi se pare mult ... desfaci 5 suruburi si pac 40 ron , orikum asta este astea sunt preturile eu sunt multumit de efect merge mai frumos acum ca are filtrele schimbate !

Link către comentariu

Si mie mi se pare cam piperat pretul pentru o revizie de 15.000km

Eu stiam ca este in jur de 5-6-7 mil in functie de service

Link către comentariu

da te inteleg ca esti multumit. dar ideea e ca puteai face 3 revizii cu cat ai facut tu una :sbine:. Mie chiar nu-mi plac compatimirile astea gen: eh, nu mai conteaza,merge bine.

Nu-i totusi si o chestie psihica? Nu vi se pare normal sa stiti ce s-a facut de banii care i-ati dat?

"eu m-am mirat de ce am asa multe filtre" - nu ai avut curiozitatea sa-i intrebi de ce asa multe filtre?

Shellshock - pe mine m-a costat revizia de 15 mii 3mil si ceva :sbine: d-aia am zis ca e mult.

Modificat de c4linutz
Link către comentariu

Maine sunt programat la Brady pentru revizia de 30 000km. Am intrebat estimativ la cat se ridica costul operatiei. Raspunsul a fost ca pretul depinde de calitatea uleiului, in cazul de fata am specificat ca as dori Castrol, astfel ca teoretic ar trebui sa coste in jur de 750 RON. Am sa va scriu maine seara ce si cum. Drive safe!

Link către comentariu

Hmm...auto moto, asta, e frate cu uniservice. Cat au costat placutele de frana?

Frate,frate dar ceva mai scumpi. E drept par sa fie si mai pregatiti. Placutele fata au costat 285 lei.

Link către comentariu

Deci, efectuat revizia de 30 000km fara schimbat placute de frana si filtru de motorina, in rest schimbat tot ceea ce trebuia, suplimentar schimbat lichidul de frana. Uleiul pus este Castrol si a fost de la ei. Cost final 860 ron. Daca as fi schimbat si placutele de frana, pretul acestora era de 350 ron, cu alte cuvinte as fi avut de plata peste 1200 ron. Operatia facuta la service Brady si a durat putin peste 4 ore. Acum spor la calcule.

Link către comentariu

Mi se pare scump... eu am platit la 75 000km, 880ron cu placute cu tot...la compexit.

Modificat de xxnelu
Link către comentariu

Pai obrazul subtire cu multi bani se tine! :) Ce vreti acum... Sa coste ca la o dacie!? Motorizarea diesel este mult mai pretentioasa decat cea pe benzina. La o astfel de masina trebuie si bani in buzunar de intretinut.

Link către comentariu

Mi se pare scump... eu am platit la 75 000km, 880ron cu placute cu tot...la compexit.

Scump? E relativ ce spui tu...tu ai pus aral el castrol,el a schimbat lichidul de frana,tu nu...

Motorizarea diesel este mult mai pretentioasa decat cea pe benzina. La o astfel de masina trebuie si bani in buzunar de intretinut.

La revizii diferenta intre diesel si benzina consta in filtrul de carburant,care la dizelache e cu 30-40 ron mai scump! Filtrele de aer si ulei au cam acelasi pret si uleiul...depinde de preferinte! Manopera...aceiasi si la una si la alta!

Link către comentariu

ca tot veni vorba de revizii ...am si eu o problema,mai bine zis o dilema!

am ajuns la 30.000 km si tre sa o bag la revizie!

1. nu stiu la ce service sa o bag in bucuresti? am tot citit pataniile voastre si mi se pare o diferenta de la service la service!

2. am voie sau nu sa asist la tot schimbul de piese , de ulei, la revizie? daca stie cineva sa mi dea un raspuns mai detaliat!

3. a inceput sa trancane cotiera din mijloc ,la orice hop sau groapa se aude un scartait ...pot sa o fac pe garantie?

4. la cutia de viteze , nu vi se pare cam ciudata cand plecati de pe loc...intra un pic mai aiurea in viteza 1 !

MULTAM

Link către comentariu

1. Daca tot ai citit, nu ai ajuns la nicio concluzie? Oricum... discutie :D , exista aria "Dealeri si service-uri".

2. :offtopic: ...vezi aceeasi arie de la pct. 1.

3. :offtopic: ...vezi pct. 1 si 2 + http://vwforum.ro/index.php?showtopic=27008 sau http://vwforum.ro/index.php?showtopic=26183

4. :offtopic: ...ai topic dedicat http://vwforum.ro/index.php?showtopic=38018

Mai pe scurt, foloseste SEARCH-ul , citeste si respecta regulamentul :)

Link către comentariu

autec craiova, revizia de 15 mii/1 an=283ron....schimbat filtru ulei +ulei verificat suspensie, directie etc.....destul de bine zic eu

pret acceptabil......

Link către comentariu

da,e foarte bine! ce ulei au pus? l-ai adus tu sau e de la ei?

Link către comentariu

da,e foarte bine! ce ulei au pus? l-ai adus tu sau e de la ei?

Au folosit uleiul lor castrol magnatec......nu mai stiu..cam asaceva...

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Prima revizie (a trebuit sa o fac mai devreme, adik la 10k). Cod motor BXE.

Ulei, filtru ulei, filtru aer, filtru polen, curatat placute frana ?! si alte "rahatele" mici - Brady, alaltaieri - 544 ron. Ulei Castrol Edge 505.01 - 4 l.

Inteleg de la cei din service ca filtrul de aer si cel de polen se verifica, si doar in masura in care sunt murdare se schimba. Filtrele schimbate le-am cerut si le-au pus in portbagaj - par foarte imbacsite, intr-adevar, poate chiar prea imbacsite. O sa verific filtrele (aer+polen) sa vad daca sunt noi, inca nu am apucat...

Ceva ma pune insa pe ganduri - nu aruncati cu pietre daca nu e topicul potrivit pentru intrebare:

am remarcat ca nu exista nici o protectie pentru cureaua de la alternator (undeva in stanga motorului, cam pe sub gura pe unde se pune lichid de parbriz, poate ceva mai in fata). Este normal, sau au uitat sa puna capacul de protectie dupa ce au facut revizia? Nu ar putea sa intre praf/mizerie si sa se busheasca ceva pe acolo? La vechea masina exista o astfel de aparatoare de plastic peste cureaua de la alternator...

Link către comentariu

26.03.2008 - Prima revizie, la 14200 km: ulei (Aral), filtre ulei, polen, aer, spray frane, reglat faruri. Bradytrade - 555 ron.

Plus incercarea de a seta sunetul de armare al alarmei pe un nivel mai mare - nu se poate, ca este alarma OEM - si de reglat bratul drept al stergatorului un pic mai jos (ca se vede din habitacul) - nu au ce sa-i faca, arata normal (dar nu pentru mine).

P.S. Oops, cat pe ce sa uite sa-mi bage in masina restul de ulei pana la 5L, dar le-am amintit. Apropos de ulei, pana la revizie nu am completat deloc si nivelul era inca in zona hasurata, dar la limita de jos.

Modificat de robertb
Link către comentariu

Salut cei de la Craiova de unde am luat masina au zis ca la 7500 km sa ma duc la prima revizie ca tre sa schimbe uleiul ca uleiul care e in masina acum e un ulei pt uzura e adevarat ?? ca vad ca voi prima revizie o face-ti la 10 000 15 000km??

Link către comentariu

nicureddogsflo
Salut cei de la Craiova de unde am luat masina au zis ca la 7500 km sa ma duc la prima revizie ca tre sa schimbe uleiul ca uleiul care e in masina acum e un ulei pt uzura e adevarat ?? ca vad ca voi prima revizie o face-ti la 10 000 15 000km??

nu e adevarat. sunt japcarii in 30000 de KM ei iti mai fac o revizie deci le dai bani degeaba

mint pe fata deci tu le spui ca vi la 15000 km dupa normativul de revizi dat de skoda , si ca drept dovada le ceri acel normativ adica lucrarile care trebuie executate la revizie si numarul de kilometri la care trebuie sa vi nu cum vor ei si osa vezi or so dea la intors si o sa iti zica sa vi la an sau 15000 sa am patit eu , ma chemau la 10000 si m-am dus la vreo 13000 pt ca urma sa plec in concediu si depaseam cei 15000

Modificat de nicureddogsflo
Link către comentariu

Pai mi-au scris si pe carnetul alat de revizii ca tre sa ma duc la 7500 ce cirnati suntem noi rominii :) :unsure:

Link către comentariu

A facut cineva revizia la ProCar Timisoara daca da va rog impresii legate de calitatea serviciilor si pret.

Masina am luat-o de la ei desi sunt din Arad dar nu as merge la cei din Arad pentru ca sunt la inceput si nu prea imi inspira incredere.

Iar legat de ulei e ok uleiul pus de ei in speta ARAL Hight Tronik 5W 40 sau merita pus ceva mai bun si daca da, sunt de acord cu un alt ulei bineinteles din gama celor recomandate de Skoda...

Link către comentariu

Salut! Revizie de 15000 facuta la AutoBest Targoviste. Pret: 430 RON (ulei Castrol, schimbat filtre de ulei si aer), curatare chedere, scos averitizarea de centura, eliminare toate sursele de zgomot. Timp de lucru 80 min pe ceas. Am stat langa masina, am intrebat, mi-au raspuns, etc. Concluzie: Foarte multumit!

PS: La PBA mi-au cerut 7 mil pentru revizie, la Delcar BV 650, Brady 5 mil!

Link către comentariu

Momentan am ~6000km cu masina si ma gandeam fiind din Bucuresti sa imi fac revizia la Avia.Si-a facut cineva revizia de 15.000km la Avia,sunteti multumiti? Pentru ca eu as vrea sa si faca niste verificari ca am impresia ca as avea niste greierasi pe la usa fata dreapta.Si cam cat costa revizia.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!