Jump to content

Tuning exterior - jante Polo 6R

FRE
 Share

Postare recomandată

Adica te-ai hotarat sa mergi cu capace la prezoane ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 361
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• qwk

68

• Dun

61

• The_Ego

27

• Rave

26

Top Posters In This Topic

Posted Images

Da..nu e mare diferenta dar e mai sigur impotriva hotilor. Se mai chinuie un pic pana vad modelul de antifurt. Mai trebuie sa iau si pentru passat capacele normale si gata.

Link către comentariu

• 3 weeks later...
Link către comentariu

Fara suparare,arata cam decolorate,cel putin asa vad eu !

Link către comentariu

Ce naiba or fi facut astia Polo-urile asa de cocotate ?!

Nu trebuia sa vopsesti tamburii. Iar capacele alea nu mi se par ca aduc vreun plus de imagine acolo. In mod normal ar trebui sa fie in contract cu restul lucrurilor de prin zona aia.

Link către comentariu

Ok,va respect parerea,asa au fost facute ceva degrade.Astept si eu ceva asfalt pe strada mea sa pot pune arcuri/eibach, sa dispara

astfel din golul acela intre cauciuc si caroserie!

Link către comentariu

In sfarsit te poti baga la asa ceva cu prima ocazie :

post-99600-0-26675300-1397146945_thumb.j

Link către comentariu

@Dun: bre, ii faci unui brother from another mother o favoare? Cantaresti un Mistral cu anvelopa? De cascat ce is, am uitat sa fac asta inainte sa le dau.

Link către comentariu

Pai ... le-am cantarit: 17.4 per bucata bulbucata.

Ideea este ca nu am un cantar profesional pe care sa le cantaresc. Masuratoarea in urma careia am concluzionat acest rezultat a fost obtinuta folosind un cantar normal pe care m-am urcat de mai multe ori consecutiv cand singur, cand cu doua roti "in brate".

Link către comentariu

Ca sa ramana centrul de greutate pe mijlocul cantarului si sa dea un rezultat cat mai corect...?

Ca sa ramana centrul de greutate pe mijlocul cantarului si sa dea un rezultat cat mai corect...?

Link către comentariu

Na bine :) pe langa ca nu-s cel mai destept om pe care-l stiu, e si tarziu, is treaz de la 7 si am si condus atata amar de drum.

Link către comentariu

Haidi, bre, ca nu am inventat eu bolta cereasca. Pur si simplu, pentru a ma echilibra mai bine si pentru ca marja de eroare sa fie cat mai mica am ales sa ma urc pe cantar, nu cu o roata, ci cu doua. Poate nu este metoda de cantarire suprema, dar asa mi s-a parut mie mai corect.

Daca are cineva un cantar fiabil si suficient de sensibil putem sa refacem masuratoarea.

Modificat de Dun
Link către comentariu

post-16418-0-19682800-1397598555_thumb.j

Jante "Canyon" pe 17".

Daca vrea cineva, probabil ca o sa apara in scurt timp cu cauciucuri de vara cu tot la 1.000+ Euro/set.

Modificat de Vizitator
Link către comentariu

• 2 months later...

In urma unei intalniri spontane de luna trecuta am facut cateva poze. Nu stiu cat de concludente sunt, dar daca tot le-am facut zic sa le pun p-aici.

Fredy - dimensiuni jante/cauciucuri 7" x 17" ET 35 - 205/45 ZR 17

Qwk -   dimensiuni jante/cauciucuri 7,5" x 17" ET 35 - 215/45 R17

Dun -    dimensiuni jante/cauciucuri 7,5" x 17" ET 38 - 215/40 R17 + distantiere de 10 mm pe spate

post-4613-0-84841600-1404202699_thumb.jp  post-4613-0-77122000-1404202701_thumb.jp

post-4613-0-08122800-1404202982_thumb.jp

Link către comentariu

Frumos.......3 Polo si nici unul cu anvelope aceeasi dimensiune  :lol: 

Link către comentariu

Macar unu are anvelopele recomandate de fabrica :D

Link către comentariu

• 1 month later...

Salut. In curand o sa imi ajunga si mie masina, un polo 6r alb, comfortline cu motor de 1.2 tsi 90 cp, si as vrea daca se poate sa imi recomandati un service unde as putea schimba jantele sau macar niste locatii specializate pentru asa ceva. Eventual de la cei mai documentati si experimentati, niste sfaturi in legatura cu ce vreau sa fac. 

- Vreau niste jante de 15 sau de 16 negru mat.

V-as ramane recunoscator daca ma indrumati spre oameni calificati pentru ceea ce vreau sau service-uri serioase. 

Modificat de b88mrk
Link către comentariu

Ce parere aveti de modelul asta ? Credeti ca sunt ok daca au ET-ul mai mic de 38 asa cum este recomandat pentru polo ? Mai sunt useri pe aici care si-au pus ET mai mic pe masina si au avut probleme cu directia, trepidari, etc ?

http://www.ejante.ro/magazin-online/jante/produs/racing-line-bk380/15080

Link către comentariu

cum ar putea ET-ul sa produca..trepidatii?

Se vor potrivi ok pe Polo, dar iti trebuie inele de ghidaj de la 73.1 la 57.1.

Mie personal nu imi inspira absolut nimic jantele alea, iar daca iau in calcul si ca sunt 15x6.5J, dispare toata pasiunea. Insa tot ce conteaza este sa iti placa tie.

Cu inelele de ghidaj puse nu o sa ai nicio problema cu jantele :).

Link către comentariu

• 1 month later...

mai las-o putin, e prea mare distanta intre roata si aripa

Modificat de mike.
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!