Jump to content

Jante Passat B6

miezuonline
 Share

Postare recomandată

DegeteRapide

Hello, am si eu o intrebare ce inseamna cauciucuri 350? Marime, ce e asta?

La service au spus(nu am mers pentru asta) ca sunt de 350 si trebuie de 250..

Ce riscuri sunt?

http://fl1.shopmania.org/files/p/ro/t/599/jante-aliaj-r20-audi-a7-a6-a8-s8-q3-q5-tt-mercedes-cls-cl-glk-sl-slk~51435599.jpg

Cam asa arata o janta de-a mea :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

feliugabriel

Din ce am gasit pe net, anvelope cu 350 latimea le gasesc doar la anvelopele agricole ( ceea ce nu cred ca e cazul tau ).

Poate nu ai auzit/inteles bine ce au zis cei de la service?!

Link către comentariu

DegeteRapide

Poate e lungimea?

Sau poate e o altfel de pronuntie cum mai zic unii la 3'5 lei (35)-bani vechi?

Zic si eu...

Sigur asa au zis...

Ideea era ca sunt prea mari?

Cum pot fi prea mari?

Link către comentariu

NU ai inteles tu bine!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Scuzati ma,sunt nou pe acest forum si am si eu o intrebare posed aceste jante de tabla:

Latime/diametru janta-6J

Nr prezoane-5

Distanta intre prezoane-112mm

Diametru gaura centrala-57mm

ET-47

Ce anvelope se potrivesc pe ele si daca pot sa le folosesc la un passat B6 2010 Variant cu anvelope de iarna;Acum am pe masina 215/55/16

Link către comentariu

Da poti sa le folosesti la passat si dimensiunea este 205/55/16.

Link către comentariu

Mersi mult de informatie dar ET e 45 nu 47,omul care  le vinde spune ca are pe ele anvelope cu dimensiunea asta 195/65/R15 de iarna noi de anul trecut Continental TS 850;le are de pe un Golf V 2005 pe care l-a vandut;Se pot pune si aceste anvelope cu janta sau nu se potrivesc?

Link către comentariu

Stai ca m-ai pierdut.

Asadar. daca jantele sunt 15 si vrei sa le pui pe passat nu o sa poti din cauza discurilor fata. Dimensiunea minima pentru passat este 16", situatie in care gumele folosite ar fi 205/55/16.

Link către comentariu

Inseamna ca nu sunt jante de 16. 15 pe passat b6 nu intra.

Un pic de documentare chiar nu strica inainte. Nu de alta, insa sigur s-a mai discutat de multe ori si deja e ridicol.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

care sunt valorile ET minime si maxime? 

Link către comentariu

Depinde de latimea jantei.

Eu zic sa citesti un pic pe-aici si ai sa vezi cate inveti. Macar 3 pagini in spate...

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut baieti . As vrea sa achizitionez curand aceste jante care au un ET de 35 si sunt 8.5J , mai sunt si pe 19 . Imi puteti spune o parere , se potrivesc , nu se potrivesc ? Momentan sunt pe un passat 3B !

Omanyt.jpg

Link către comentariu

se potrivesc.

acum , vezi sa nu atinga, cand e masina lasata, etc...

Link către comentariu

• 3 weeks later...

@flo1984 - Merge si ET 50, numai ca o sa fie cam aproape de etrier - eu am avut montate iarna asa ceva. 

@ polter - ce anume vrei mai exact sa stii? dimensiunile sau tu vrei hartia in sine? Daca e numai de hartie te duci la PBV sau orice alta reprezentanta si-ti da. Pentru tine ai attach:

salut!

revin la un post mai vechi cu o rugaminte pt cine ma poate ajuta.

am nevoie de un document in care sa fie specificat cu ce jante/roti pot incalta un passat CC din 2009, motor 2.0 TDI.

cum e cel de passat b6 mi-ar fi de ajutor, sau daca imi poate confirma cineva ca e acelasi (cu toate ca nu vad interaglos in acest doc).

Multumesc!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Domnii mei, am rasfoit topicul si nu m-am lamurit: pe Passat B6 daca montez Interlagos OEM de 18", ce cauciucuri pot monta in siguranta si ce pot si omologate la RAR? 225/40 sau 235/40 ?

Link către comentariu

mihai ploiesti

poti monta jante pe 18". Cu 225/40 simti gropile mai bine si e un pic mai rigida, iar la RAR trebuie sa te programezi si sa ti le treaca in cartea masinii. eu mi.am pus jante OEM dupa un CC din 2014 (nu stiu cum se numesc pt ca jantele sunt model nou la VW) cu urmatoarele dimensiuni 235/40/18".

Link către comentariu

Salut baieti . As vrea sa achizitionez curand aceste jante care au un ET de 35 si sunt 8.5J , mai sunt si pe 19 . Imi puteti spune o parere , se potrivesc , nu se potrivesc ? Momentan sunt pe un passat 3B !

Omanyt.jpg

Sal.,

Nu poti sa montezi rotile alea pe masina ta .

Si uite si un argument .

Eu am avut replici de INTERLAGOS cu 8J x 18 si ET35 si atingeau in contraaripile de plastic avend anvelope 235/40 .

Tu la jantele astea 8.5j X 19 si ET35 va trebui sa pui anvelope 245/35 .

Deci eu zic ca e cam riscant .

Ca sa nu mai zic ca ele sunt facute pentru PHAETON iar pentru PASSAT producatorul nu a omologat jante pe 19 .

Domnii mei, am rasfoit topicul si nu m-am lamurit: pe Passat B6 daca montez Interlagos OEM de 18", ce cauciucuri pot monta in siguranta si ce pot si omologate la RAR? 225/40 sau 235/40 ?

Pentru a le omologa RAR ai nevoie de dimensiunea 235/40

O zi buna .

Link către comentariu

Multam Adrian. Totusi, 235/40 permita incarcarea la maxim a masinii fara sa atinga? Masina e stoc, nu sportline

Link către comentariu

Daca pui Interlagos originale (8x18 ET41) cu anvelope 235/40/R18 iti garantez eu ca nu ai nicio problema la masina ta, oricat de mult vrei sa o incarci.

Link către comentariu

Multumesc frumoa pentru informatii! Asa o sa si pun :)

Link către comentariu

Da daca ai suspensia normala si nu cea sport -15 sau arcuri sport -35 nu ar trebui sa atinga .

Acum depinde ce intelegi tu prin "incarcarea la maxim a masinii" .

Daca tu vrei sa cari cu ea in asa hal incat sa atinga in tampoanele de cauciuc (cum au masinile cu arcuri pe foi) desi noi nu avem asa ceva o sa atinga 100% .

Daca pleci in concediu cu 3 persoane si o valiza nu cred ca va atinge .

Eu spre exemplu la mine daca bag 4 persoane in masina atinge usor la unele denivelari .

Daca bag 3 persoane si portbgajul full atinge la orice denivelare .

Daca sunt 2 persoane + bagaje in portbagaj (full sau aproape full) nu atinge .

Link către comentariu

Repet, cu cu jante Interlagos originale si anvelope 235/40/R18 nu ii atinge in niciun caz!! Poate sa puna si jumatate de tona pe masina...

Link către comentariu

Am suspensie normala, da, e varianta Highline masina. 

INcarcat maxim nu inseamna sa depasesc limita maxima admisa, dar pe-aproape :) 

In concediu am fost 3 adulti + 1 copil si masina extra plina( portbagaj plin cu boarfe + 30 litri de ulei de masline la retur, boarfe si sub luneta etc etc). 

Multam Meghiz de confirmare.

Adrian- tie cum de-mi atinge? Ce jante / anvelope/ ai pe B6-le tau?

Link către comentariu

Sal.,

Eu am tot INTERLAGOS originale si cauciucuri PIRELLI 235/40 ZR18 .

Dar eu am avut din fabrica suspensie sport din fabrica -15 si am pus si arcuri sport -35 .

Sar putea ca din cauza asta la mine sa atinga .

O seara buna .

Link către comentariu

Cu siguranta asta e motivul pt care iti atinge la tine!!

Dar el are suspensie normala.. deci e f ok.

Eu pun pe passat-ul meu (cu suspensie normala) tot jante de passat CC numai ca pun numai de 17 inch (8Jx17 ET41) si anvelope bineinteles mai inalte 235/45/R17, roata fiind la fel de mare si nu mi-a atins niciodata. Am incarcat-o de mai multe ori destul de tare si totul a fost in regula!!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!