Jump to content

Achizitionare Passat B7


R_a_z_v_a_n
 Share

Postare recomandată

da, iei chiar doua highline-uri noi de banii aia. sau chiar un audi, nou si ala.

 

@dan: pretul nu e deloc mare, ci din contra, mie mi se pare mic. asa ca daca-ti place, mergi si verific-o.

daca e rulata doar in romania, atunci kilometrajul aproape sigur e real si atunci are alte bube. daca e rulata in austria... nu as crede ca are doar kilometrii aia.

 

oricum, important e sa nu fie lovita grav, ca in 2 ani nu cred ca avea cum sa sara de 150k de km decat daca a fost masina de firma si sa fi mers non-stop... 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 5 weeks later...

Eu zic ca masina este prea ieftina pt dotarile pe care le are. In anunt nu sunt trecuti km. Spune ca are distributia facuta in RO. La tipul de motor 170cp CFGB distributia se face la 210000 km. Avand si 2 seturi de jante aliaj intareste ideea ca ma ca masina este a unui samsar. Samsarii cauta masini care arata bine ...si atat, km se rezolva. Cauta te rog pe mobile.de o masina cu ac an si dotari si vei vedea ca e mai scumpa acolo.

Modificat de palomino1700
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

si eu am doua seturi de jante de aliaj si nu sunt samsar

am avut jante de tabla pt. rotile de iarna la masinile vechi si mi s-a acrit sa astept primavara ca sa pun jantele frumoase asa ca de data asta am ales jante de aliaj si pt. iarna si sunt super multumit

 

ca parere personala, acel pret mie mi se pare enorm de mult pt. in Passat B7 pt. ca poti lua un A4 sau un A6 care sunt din alta categorie

si eu am cautat un Passat B7 la 10-11 mii euro si cand am vazut ca daca mai pun inca 1000 euro pot lua A4 am renuntat la Passat, am mai vorbit cu unii care au adus Passat B7 la 8-9 mii euro, daca gaseam asa ceva atunci cred ca luam dar mai mult de 10 mii euro e prea mult pt. ce consider eu ca e un pret rezonabil

Modificat de bogdan_
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut. Cunoaste cineva pe vanzatorul Dan T. care se ocupa cu adusul masinilor din afara. Am gasit pe mai multe site-uri de anunturi urmatoarea masina si as vrea sa aflu mai multe informatii. http://autovit.ro/anunt/volkswagen-passat-b7-ID7GfCQr.html#9de75d5f89 

Va rog sa spuneti si ceva pareri(de orice fel) despre aceasta masina si daca merita achizitionata.

Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca nu te deranjeaza ca a fost taxiu si faptul ca masina are minim 400k, o poti cumpara.

Din experiente si surse de care ma lovesc cel putin in fiecare saptamana iti zic ca niciodata o companie de taxi nu isi va vinde o masina inainte sa si-o amortizeze.

Iar zvonurile care circula prin eter, cum ca masinile taxi sunt alte masini cu alte piese mai rezistente,mai de calitate,tabla mai groasa...etc etc, sunt adevarate,insa cand ele intra in Ro deja acele "optiuni" nu mai au nicio valoare.

Eu, in urma cu o saptamana am mers in Germania de unde mi-am achizitionat un Audi a4 Avant,din 2013.

Am platit acolo, cu aproximativ 2700-2800 de euro peste pretul din Ro.Sa fie clar un lucru.Masinile bune costa mult si nu cu 100.....200....300 de euro.

Pentru ca am cumparat-o pe firma si mi-au dat jos Tva-ul, pot sa zic ca am platit in plus fata de preturile din Ro "decat" 1000....1200 de euro,si nu imi pare rau deloc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

E toate culorile colegu . Depinde de land . Ai cumparat-o e f buna . Eu personal nici daca mi-ar da cineva gratis nu as lua A4 avant . Vad ca altii mai bat si drumul in tari straine dupa ele . Deci, ai luat masina sa o stapanesti sanatos iar daca crezi ca are multi km mai da inapoi pana crezi ca e bine . Si multi km fara probleme .

Daca masina este intretinuta corespunzator, (in service autorizat cu piese de origine) nu cred ca e o problema ca are 240-300k km

Modificat de skodita100
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Masina nu am cumparat-o dar mi se pare interesanta. deja am descoperit doua diferente intre anuntul de pe mobile si cel de pe autovit, asta inseamna neseriozitate si am abandonat-o!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

salut. Cel ce vinde masina aduce foarte multe pretul e bun si kilometrajul e cel real. Vorbeste cu el la telefon .

O zii buna

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salutare, as vrea sa fac un upgrade la masina - am avut pana acuma Octavia 1 si 2 (prima optiune era Octavia 3 noua - dar am ramas dezamagit de timpul de livrare - 4-5 luni!?) si as vrea sa raman tot in grup - ma gandesc la un Passat B7 combi SH dupa 2012, 2.0 tdi sau 1.8 tsi , cel putin comfortline si ca dotari minime: scaune incalzite, senzori parcare, climatronic, tempomat, navigatie, pana in 120.000 km, xenon - buget 13.000 eur + taxele de inmatriculare - am sanse sa gasesc ceva decent si cu istoric verificabil ? (de bisnitari si de minciunile si mega-ofertele lor sunt satul).

As aprecia sfaturi/oferte - pe pm sau aici.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mi-a atras atentia asta mie: http://olx.ro/oferta/vw-passat-2011-extra-full-ID4kfsk.html#fd1cd310a9

Am incercat sa o verific la reprezentanta dar singurul lucru care era in baza de date a fost ca este din Spania si nimic mai mult. Nu are nici o intrare in service pentru revizii sau orice altceva.

Este normal asa ? Nu comunica Spania cu alte reprezentante?

Modificat de Boditza
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@wizard

Fata de pretentiile tale, a mea a diferit prin:+ DSG, + al doilea rand de roti cu jante aliaj, - tempomat, 130.000km. A ajuns cu tot cu inscriere 13400euro in martie anul acesta. carsontheweb.com. Masina cu raport de inspectie parte terta. 

Modificat de dragosvm
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cum se iau de pe carsontheweb? ca nu pot face cont ca persoana fizica...cica doar dealeri.Nu vad preturi, nu pot licita... Pare ok ce ai luat, eu caut doar manuala - ar trebui sa fie mai ieftina decat DSG. As inclina sa cred ca e realizabil ce vreau eu.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu am mai urmarit piata, nu mai stiu care sunt preturile acum. Da, trebuie sa iei prin dealer inregistrat. Din pretul de mai sus, 500euro a fost transportul pe trailer, 500 comisionul dealerului si 280euro taxa de licitatie. Licitatia s-a incheiat la 11900euro. Iti asumi un risc cand iei masina numai din poze. Eu am preferat riscul asta, celui de a cumpara din targ. Nu am gasit nicio problema in plus fata de cele pe care le stiam din poze si descriere. Si din cate am vazut, mai sunt multi colegi care si-au adus masina asa. Iti pot confirma sau infirma daca merita. La mine a fost a doua masina cumparata in acest fel (prima - un ford transit mai ieftin).

Mi-am adus aminte: urmareste preturile pe autorola.eu (sau .de nu mai stiu exact). Au fost masini care au aparut pe ambele situri. Si cred ca masina s-a dat acolo unde a obtinut un pret mai bun. Cred totusi ca tot prin dealer. 

Modificat de dragosvm
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc!

Vad ca si pe autorola trebuie dealer...macar se vad preturile si fara cont nu ca pe carsontheweb.

Preturile par ok. Nu inteleg daca sunt cu tva inclus sau nu...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Preturile pe care le vezi, sunt preturile de pornire si cele din cursul licitatiei. Pentru pretul final, trebuie sa urmaresti atunci cand se incheie licitatia.

Am avut surpriza ca o masina castigata sa nu imi fie atribuita, fie ca nu a fost vanzatorul multumit de pret (apoi am vazut-o ca a reaparut zilele urmatoare la vanzare), fie ca probabil a obtinut pret mai bun in alta parte. De aia spuneam mai in urma ca masinile cred ca sunt vandute pe mai multe situri.

Preturile sunt fara TVA.

Nu cred ca mai exista samsari care sa mai mearga personal sa ia masinile. De asta, atunci cand vad un pret de vanzare la noi in Romania, scad tarifele pentru transport, licitatie si un adaos minim de 500euro. Si aproximez un pret de achizitie de afara. Prin comparatie, iti cam dai seama de kilometrii reali ai masinii. 

Nu este posibil ca pentru o masina mai dotata decat a mea (+carlig si piele, 150.000km) sa ceara in Vitan 11500euro. 

 

Mai citeste si despre autohus.de. Au mai detaliat colegii cateva pagini mai inapoi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Din cate am vazut pe mobile.de - ma incadrez in buget daca renunt la xenoane - considerand ca la pretul de pe site se adauga max. 500 eur cat costa un adus pe platforma.

De la noi din ro - telefoanele ce le-am dat pana acuma ma fac sa fiu reticent - poate am avut eu ghinion si n-am dat de nici un proprietar serios; singura ce ar fi mai ok la capitolul incredere - iese din pacate si din buget si din km desi are dotari mai multe decat as vrea:

http://autovit.ro/anunt/volkswagen-passat-b7-ID7GfALF.html#198747affb

...as vrea sa cred ca se poate mai bine.

 

In momentul de fata - as aprecia o recomandare de dealer serios cu experienta pe licitatii  - preferabil din Tm care ar putea - contra unui comision decent, sa-mi liciteze o masina corecta de pe licitatii (cu istoric&raport de evaluare) care sa se incadreze in bugetul meu (13000 - adusa in ro) si cu dotarile ce le-am scris (avant/combi 2.0 tdi manuala comfortline navigatie senzori scaune incalzite tempomat xenon 120000 km). Ca sa nu facem reclame - as prefera sa primesc pe PM informatia.

Multumesc!

Modificat de wizard
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

verificati va masinile aici cu incredere

 

https://ro.autocoral.com/

 

amicul boditza vroia masina de 126.000 km. Ghinion , masina are 300.000 km  WVWZZZ3CZBP340442  

 

 

 

WAUZZZ8K3DA010946 avea 181,566 in 25.09

 

WVWZZZ3CZCE120460 avea 177,390 in 9.09


am vazut in jur de 16 masini - toate manarite 

Modificat de inedit13
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc pt info.. jeguri de samsari ce sa faci. Si asta e cumparata tot de pe carsontheweb.. dar cand a fost vanduta avea 303.000km.

Asta e nr omuui, sa va feriti de alte anunturi 0767149200

 Un mic preview:

image.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

...mda - trist, de curiozitate am vrut sa verific si VIN-ul masinii ce am pus-o eu - de la weltauto - dar nu se gaseste vin-ul respectiv pe autocoral.

Daca si asta  ar fi aparut manarita - eu nu mai cumparam nici lichid de parbriz din ro :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pai nu apare pt ca n a fost cumparata la licitatie. situl ala cauta doar in siturile de licitatie din spania franta italia germania olanda austria ... am vazut si eu passatul ala acum 2 zile. e ok - in plus iti dau un an garantie sau 10.000 km (asta nu ti o spun )

 

bara fata stanga are un mic luft 

Modificat de inedit13
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am vazut in jur de 16 masini - toate manarite 

confirm, toate sunt cu km dati inapoi asa ca o verifici, vezi cati km are real si decizi in cunostinta de cauza

daca astepti sa cauti una care nu are km dati inapoi e posibil sa te prinda 2017 si sa coste cat inca jumatate de masina

Modificat de bogdan_
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Din punctul meu de vedere - daca incerci sa-mi vinzi ceva si minti asupra numarului de km - s-a cam dus increderea...adica din start incercam sa ne inselam.

Poate sunt eu subiectiv - dar pt. mine timpul si comfortul psihic valoreaza mai mult decat banii asa ca daca am stabilit ca imi permit un anumit buget - prefer sa platesc mai mult pe ceva corect decat sa fac o economie de bani care ma costa timp si nervi mai tarziu.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Marian a închis acest topic
  • Marian a deschis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!