Jump to content

Ce trebuie verificat cand cumperi o masina SH?

lautrec
 Share

Postare recomandată

Salut.

Doresc sa achizitionez un golf IV 1.6 16V 2003 105CP.

Detalii: Anul fabricatiei 5/2003 Kilometraj 136.000 km Putere 105 CP Cutie de viteze manuala(5+1) Capacitate 1600 cm3 Climatizare automata Culoarea negru metalizat Usi 4/5 Motorizare Benzina Norma euro euro 4 Consum 5,80l Proprietari-anteriori Primul proprietar Valabilitatea ITP 6/2013 Dotari siguranta ABS; Airbag; Alarma; ASR; ESP; Faruri ceata; Închidere centralizata; Servodirectie; Dotari motor Garantie; Dotari confort

CD Player; Geamuri electrice; Jante din aliaj; Oglinzi electrice; Oglinzi încalzite; Radio ; Volan reglabil;

Iar masina arata foarte bine..suspect de bine!

vw-Golf-4-2331438.jpg

vw-Golf-4-2331438.jpg

Pret: 3790 euro.

Sfaturi, pareri? :D

Daca nu am postat bine rog un moderator sa mute postarea unde trebuie. Sunt nou pe forum :)

Modificat de BGeorge07
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Consum 5,80l ? da...sigur! :sly:

Link către comentariu

cam cat ar trebui sa consume un 1,6 16v 105CP?

Link către comentariu

• 2 weeks later...

In afara la un mers normal sub 6.5 nu consuma nici daca o impingi. Eu insa am un fix pe creier, daca vad o masina cu motorul impecabil de curat nici nu o bag in seama. Un om care nu are nimic de ascuns la vanzare probabil ca va curata capacul de la motor de praf, dar in nici un caz nu face detailing interior pentru compartimentul motor.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Ce parere aveti de masinuta asta ? Din cate am obs are parbrizul crapat, omul zice ca il schimba pe casco inainte de a o vinde. Totusi pretul mi se pare destul de mic, mai ales ca mai lasa din el. Ceva probleme pe la DSG pot fi ?

http://www.autovit.ro/volkswagen-golf-C25404214.html

Parca prea pare best-buy masina ...

Link către comentariu

In legatura cu inmatricularile ...acum nu mai este permis sa ti tii masina inmatriculata pe alta tara mai mult de o luna...sau doar pentru Bulgaria este valabil?

Link către comentariu

Salutare,nu stiu cum sa incep un nou topic asa ca imi cer scuze.

M-ar interesa si pe mine daca se potriveste stopul de la un passat berlin la unul variant(este vorba despre cel de pe aripa nu cel de pe portbagaj).Clemele sunt la fel?

Multumesc anticipat

Link către comentariu

nu, nu se potriveste nici cel de pe aripa, nici cel de pe hayon - capota.

Link către comentariu

Dar ele arata la fel,sa inteleg ca prinderile sunt diferite?!Oricum merci mult

Link către comentariu

• 2 weeks later...

rog help,

caut masina si am gasit la cineva un G4 din 2001, cu motor 1,4 la aprox 150k km.

masina adusa in 2008 din Germania si condusa de o dama pana azi.

am vag com, luat anul trecut prin toamna (nu stiu acum ce versiune dar merge sigur la acest golf) vreau sa stiu ce pot scana cu el a.i sa vad daca ceva s-a masluit sau nu ceva. ma interesaza sa ma ajutati cu exact modulul in care sa intru si ce trebuie facut.

ca pret cere undeva la aprox 3500 eur , eu nu am insa decat 3000 sper sa fac rost de inca 200 max 300.

merci si astept asap un pic de ajutor :-)

Link către comentariu

pe mine ma pune pe ganduri urmatorul rationament:

pot sa cred ca masina a fost condusa din 2008 pana acum de o femeie... (asta ce inseamna, km putini sau stare tehnica mai proasta?) ...

dar nu pot crede ca o masina fabricata in 2001 si intrata in Romania in 2008, acum fiind in 2012, poate avea "in jur de 150.000 km"

Parerea mea...

Link către comentariu

si asta este adevarat, am luat insa din Germania chiar in 2008 un golf tot 1,4 cu 88k km la bord, si acum are 125k km asadar exista posibilitatea.

masina in 2008 a fost verificata si km erau cei declarati.

Link către comentariu

am eu un golf 1.6 din 2001 verde 4 usi, motorul merge bine, mai trancane pe la directie, fara clima, din 2008 in romania, ~ 180 k km, 4 geamuri electrice, esp... O dau cu 2600 si mai trebuie bagati cam 300 in ea.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk

post-79864-13460179406858_thumb.jpg

post-79864-13460179724689_thumb.jpg

post-79864-13460179880792_thumb.jpg

post-79864-13460180886688_thumb.jpg

post-79864-13460181074464_thumb.jpg

Modificat de Celeronu
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salutare! vreau sa cumpar un vw jetta 2007 1,9tdi,130.000km, 7000e. masina este din romania .

ce ma sfatuiti?

pretul este real?

la aceste masini ce trebuie verificat in special? daca e ceva anume?

nu cunosc nimik despre aceste masini...

Link către comentariu

pretul e ok, pentru o masina buna.

In primul rand, ii faci o diagnoza - scanare si log in mers - ca sa verifici sa nu aiba probleme pe partea mecanica, electrica, etc... dupa care o verificare a elementelor de caroserie - elemente inlocuite, revopsite, indeptate...

dupa aia, mers la un service, ridicata pe elevator si inspectata pe dedesubt - pierde ulei, elemente lovite, tras de roti.

daca totul corespunde, pe ea.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

@klausu25 daca era diesel, nu prea erau de crezut km aia...la un benzinar sunt sanse f mari sa fie adevarati.

@piciu11 putin cam mic pretul, dar depinde si de dotarile lui. Urmeaza sfaturile lui Florin si sigur o sa fie bine.

Link către comentariu

ms!am sa urmez sfaturile... negociez de la 78000e :icon_cheesygrin: sper sa obtin cei 7000e am ajuns la 7300e.

masina este a unui cunoscut.

ca masina este ok ?

Link către comentariu

Sigur, e o masina foarte buna - un G5 cu portbagaj.

Link către comentariu

nu, nu.... m-am referit ca, G5 este o masina buna... pe cale de consecinta si Jetta.

Link către comentariu

Eu am vazut f multe probleme la Jetta(mai toate proble la Airbag, una cu cutia de viteze sparta-pur si simplu a sarit o bucata din ea, de deasupra, nu din partea spre sol si altele) fata de Golf...o fi contand si tara unde e asamblata...

Link către comentariu

daca mergi cu volant, pana sar bucati din ea.... da. Am vazut cazuri la Vw, ca merg unii pana zici ca au suruburi varsate in cutia de viteze.

In privinta airbag-urilor ? eroare de contact imperfect - Passat, Golf, Audi - toate o dau, trebuie intarite contactele sau eliminate mufele.

In rest, eu zic ca Jetta e o masina la fel de buna orice Vw sau Skoda, fabricate dupa 2005....

Link către comentariu

masina pare curatica.... trebuie vazut si ce cod motor are.

Link către comentariu

• lupo_bv changed the title to Ce trebuie verificat cand cumperi o masina SH?
  • lupo_bv a deschis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!