Jump to content
AudiPerformance

Probleme cu instrumentele de bord la Sharan

Recommended Posts

Dan Sharan

Salutare ,am o intrebare ptr cunoscatori,daca cumpar un ceas de bord ptr AUY-2003 care are km mile,nu pot schimba de la am mea doar ceasul in km si sa si mearga bineinteles?Astept pareri.O seara placuta.PS Bineinteles ca ce vreau sa cumpar e Maxidot,doar ca e in mile.

Share this post


Link to post
Share on other sites
adrianf

Trebuie sa fie 100km/h la fel,adica unde e ala de anglia tot in pozitia aia sa fie si a tau,daca e decalaj trebuie soft de ceasuri,eu la mine am lasat ceasurile de anglia(mile si km/h)

Share this post


Link to post
Share on other sites
danut sharan

salut

am si eu o problema la un Sharan din 2003,ma tot avertizeaza sa completez apa in spritiera parbriz ,desi e plin.Daca stie careva cum pot rezolva problema.Mentionez ca nu am gasit nici un senzor pe vasul de apa. multumesc

Share this post


Link to post
Share on other sites
adrianf

In partea de jos a vasului spre aripa nu ai o mufa cu 2 fire?daca nu ai intra cu vcds si anuleaza functia.

Share this post


Link to post
Share on other sites
F l o r i n

salut

am si eu o problema la un Sharan din 2003,ma tot avertizeaza sa completez apa in spritiera parbriz ,desi e plin.Daca stie careva cum pot rezolva problema.Mentionez ca nu am gasit nici un senzor pe vasul de apa. multumesc

 

asa ai cumparata masina, face de scurt timp.... sau ?

 

daca nu e de reparat cablaj, nu vrei sa pui senzor, etc... atunci pe coding la ceasuri, cu VCDS-ul, codezi fara senzor vas spalator - salvezi codarea si se stinge martorul

Edited by F l o r i n

Share this post


Link to post
Share on other sites
danut sharan

VA  MULTUMESC,o sa fac intocmai,da am luat masina recent dar numai acuma o inceput cu avertizarile  :icon_confused:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Emy D

Salutare. 

 

Stie cineva ce tip de ceasuri sunt acestea si daca au MaxiDot sau MiniDot? 

7M3920841      sau     7m7  920 800 G 

 

Multumesc.

Share this post


Link to post
Share on other sites
F l o r i n

7M3920841 - au maxidot

 

7m7  920 800 G - sunt fara BC

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
F l o r i n

scoate borna cateva minute si vezi daca isi revin

Share this post


Link to post
Share on other sites
andreimicu

Eu tot am probleme cu indicatorul de motorina. Azi cand am pornit masina mi s-a aprins becul ca nu mai am motorina, desi cand am mers ultima data cu ea avea un pic mai putin de jumatate de rezervor. Pe drum dupa vreo 10 minute acul a ajuns la valoarea la care ma asteptam, dar ma intreb ce a avut la inceput. Masina a stat un pic inclinata pe stanga, insa nu mult. Poate sa fie din cauza asta? Sau de la frig cumva?

Share this post


Link to post
Share on other sites
F l o r i n

nu.

 

vezi daca ai erori pe ceasuri, legate de sonda de nivel.

Share this post


Link to post
Share on other sites
adrianf

Si la mine e la fel,nici o eroare nimic,am schimbat pompa cu totu(pompa+plutitor) degeaba,mam dus pe fire pina sub scaunu din dreapta dar nu am vazut nimic interesant,poate ne zice Florin ce,cum,unde sa verificam.

Edited by adrianf

Share this post


Link to post
Share on other sites
tonytony

C@T@LIN

In video se vede ca ai placute de frana terminate, le-ai verificat?

Edited by tonytony

Share this post


Link to post
Share on other sites
C@T@LIN

dupa reset a sa inchis de tot pentru vreo 2 zile acum piue de nebun iar.la placute senzorul face figuri si e prea murdara masina sa ma bag sub ea.ce pot face sa opresc piuitul ala.multumesc

Share this post


Link to post
Share on other sites
tonytony

Daca schimbi placuta cu senzor nu mai face asa.( Daca vrei pentru totdeauna, tai firele de la placuta si le izolezi separat si gata nu o sa mai sune niciodata. Binenteles trebuie si in fata si in spate)

Share this post


Link to post
Share on other sites
romytaxy

Dezactivezi martorul uzura placute frana daca vrei cu ajutorul vag com/vdcs.

Scumpa berea la Cj !!

Edited by romytaxy

Share this post


Link to post
Share on other sites
speedo

Si mie imi face figuri indicatorul de nivel motorina concomitent cu vitezometrul (cade de la viteza de mers la zero,peste 3-4 sec isi revine,iar cade)

Pe modulul "Instruments" nu am erori iar output test nu ma lasa sa fac.La prima apasare pe "Next" cand apare caseta aia imi zice "error funct. not availlb."

De la senzori nu poate fi ca se manifesta simultan.Sa fie vre-un scurt undeva?Sau trebuie schimbate ceasurile?

Share this post


Link to post
Share on other sites
C@T@LIN
On 27.01.2016 at 2:04 PM, C@T@LIN said:

va salut.am si eu o problema cu bordul.cum o pot rezolva,mai ales piuitul....multumesc. https://www.youtube.com/watch?v=bXsB8G5AkME&feature=youtu.be

ieri am reusit si am dezactivat avertizorul de la placute,doar ca acum imi piuie la fel de des avertizorul de temperatura scazuta(fulgul ce apare la temp sub 4 grade).se poate dezactiva si asta?

Share this post


Link to post
Share on other sites
DaNyleu

salutare. am si eu o problema la un sharan din 2000, seara cand aprind farurile nu imi lumineaza bordu . sigurantele sunt bune si becurile din bord nu sunt arse.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Marian

La reglajul intensitatii luminii ai umblat?

Este in stanga, dupa comutatorul de lumini si reglajul farurilor. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
tonytony

Salutare, am de 2 zile eroarea urmatoare de mai jos, am tot incercat sa o sterg, nu vrea deloc. Brusc afisajul pe minidot din km sa transformat in mile. Nu ma lasa sa il modific in km. Sa activat si soneria pentru usa deschisa la sofer, inainte nu o aveam. Toate acestea fara a face interventii asupra masini, am pornit motorul si surprizaaaa. Rog o parere daca se poate.

1 Fault Found:
18062 - Please check DTC Memory of Instrument Cluster 
            P1654 - 35-00 - 

Readiness: 0 0 X X X 

 

Am incercat din instrumente sa schimb km dar nu imi da voie, este singura eroare pe toata masina.

Edited by tonytony

Share this post


Link to post
Share on other sites
F l o r i n

varianta cea mai placuta, e o perimare de soft - eventual sa incerci rescrierea unui dump bun.

daca nu, trebuie vazut ce s-a dus pe placa.

incearca sa-l deconectezi pentru cateva ore si vezi daca isi revine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
tonytony

Am incercat deconectarea dar nu vrea sa revina.

Share this post


Link to post
Share on other sites
F l o r i n

Tony, da-mi pe mail dump-ul la ceasuri, sa ma uit pe el.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs. pentru această folosință. Pentru mai multe detalii privind gestionarea preferințelor privind cookie-uri, vedeți Politica de utillizare cookie-uri