Jump to content

Tuning pentru 9N si 9N3

cosmin1012
 Share

Postare recomandată

salut. niste preturi ai pentru produse? daca poti pe pm te rog...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sunt faine farurile dar cat costa ,daca se potrivesc si daca lumineaza bine?Daca ai cumparat aceste faruri zi si mie ca vreau sa imi iau si eu!

Link către comentariu

farurile la ce pret sunt? sunt foarte mijto si cred ca schimba total fata masinii.

Caractere daca tot ai pus pliantul ala pune si de unde sa cumparam kiturile si la ce pret :D :salut:

Link către comentariu

faruri nu mi am luat pentru ca nu am bani. eu cred ca lumineaza bine, daca ar fi si cu un kit bixenon ar fi si mai tare. am gasit un polo cu ele.. scuze pentru claritatea slaba...

post-25440-1251266057_thumb.jpg

Modificat de cosmin1012
Link către comentariu

Florin@Caractere
salut. niste preturi ai pentru produse? daca poti pe pm te rog...
farurile la ce pret sunt? sunt foarte mijto si cred ca schimba total fata masinii.

Caractere daca tot ai pus pliantul ala pune si de unde sa cumparam kiturile si la ce pret :P :)

Salut baieti,

cel mai bine am sa atasez ambele oferte aici :D

none'

pai le poti cumpara de la mine :P

VW_POLO_V__9N2_.pdf

VW_POLO_V__9N_.pdf

Link către comentariu

Caractere foarte frumos kitul si multumesc pentru lista de preturi :) m`ar interesa un kit complet.dar pe criza asta unpic mai greu :) Lucrati cumva si in rate? :icon_thumright: pentru membri forumului bineinteles :P Mai ai cumva si alte modele? stima

Modificat de none
Link către comentariu

• 4 weeks later...

Si-a m`ai dat cineva upgrade la masinuta?eu vreau sa im pun folii pe gemurile din spate si sa im cumpar faruri dayline.Daca v`ati pus folii unde si cat?

Link către comentariu

Ceau! Am si eu un polo 9N 2006 si sunt curios daca CD Playerul original al masinii are cumva iesire si pt tub de bas. Intreb chestia asta ca sa nu ma pun sa-l scot sa ma uit.

Mersi!

Link către comentariu

sebastian stefan

Iesire expres pt tun de bas n-are sigur,cel mult iesire pe doua sau 4 canale la care sa pui tu amplificator si filtru de frecvente joase.

Link către comentariu

Ceau! Am si eu un polo 9N 2006 si sunt curios daca CD Playerul original al masinii are cumva iesire si pt tub de bas. Intreb chestia asta ca sa nu ma pun sa-l scot sa ma uit.

Mersi!

Salut!

RDC 200 nu are iesire dedicata pt woofer.

Link către comentariu

• 3 weeks later...
da sunt .. dar din punctul meu de vedere stopurile sunt ok .. iar ca faruri mi-as lua cum sunt cele dupa polo gti

Stie cineva cum pot dezlipi emblema cu TDI de pe spatele masinii ?

eu am dat jos literele cu un uscator de par.

adezivul se incalzeste si cade singur.juma de ora mi-a luat :P

Link către comentariu

• 4 weeks later...

am un polo happy 9n3 motor bme 1.2l an 2007 fara bc

vreau sa imi cumpar maneta pentru bc si nu stiu sigur daca imi mai trebuie ceva

eu in carte am gasit : indicatorul multifunctional se gaseste fie impreuna cu ceasul , in turometru sau pe display-ul din tabloul instrumente .

aici pe forum am gasit pe cineva dar isi schimbase tot dar pusese maxi-dot

eu vreau doar unde este ceasul in turometru

ma poate ajuta cineva care a facut la polo 9n3

ce imi mai trebuie ca sa pot sa il activez in turometru (ceas)

Link către comentariu

si eu sunt curios daca merge...acolo in locul ceasului...ca maxidot-ul nu isi face banii si prea multa munca pt 2-3 informatii in plus...

Link către comentariu

• 5 months later...

Poate sa imi spuna cineva cum se numesc capacele incercuite cu rosu ,ca vreau sa le cumpar dar nu stiu cum sa comand

post-65431-1271950029_thumb.jpg

Link către comentariu

salut. in dreapta este suportul de pahar pentru polo 9n si 9n3, iar in stanga este un plastic simplu la polo 9n si un suport de carduri la polo 9n3

Link către comentariu

Stiti si niste preturi orientative ca am gasit o discutie undeva spuneau ceva de 150-200 ron si ma cam demoralizat,adica sunt 2 plastice cum sa dai atata pe ele?Asa or fi de scumpe? :)

Modificat de Aditu
Link către comentariu

si eu as fi interesat de capacele alea...apropo literele se delipesc foarte usor cu un fir de nailon cad instant iar apoi se curata usor adeivul cu apa calda...

Modificat de Aditu
Link către comentariu

citeste la topicul de coduri si piese si accesorii originale la pagina 5daca iti poti pune ca nu merge la toate ,am vrut sa pun link dar vad k nu merge nu stiu de ce.

Modificat de Aditu
Link către comentariu

stiu ca suportul de pahar este cca. 70 de euro la dealer. poate la dezmembrari sa fie mai ieftinut

Link către comentariu

• 3 months later...

salutare tuturor,am si eu un polo :P 1.4tdi bnm

2006 si`l conduc cu mare placere de aproape 3 ani,probleme nu am avut,de schimbat pe la el am schimbat cate ceva...distributie,kit ambreiaj,toata mecanica fata ulei filtre etc...acum intrebarea mea este...eu intr`o luna ma casatoresc si daca nu schimb masina cu una mai mare tot vw vreau sa mai fac una alta la polo cum ar fi...prelungire fata spate paguri eleron(golf5gti foarte putin incarcat pe colturi) se potriveste perfect suspensie reglabila lupe in faruri xenon far proiector grila fagure fara emblema o am grilele de sub numar si de la proiectoare le gasiti aici www.vaglink.com evacurare completa si scaundele fata sport (sparco r100) plafon fete usi si bancheta spate imbracate la un prieten...sfaturi daca aveti...asi vrea sa`i fac un soft powerbox nu stiu...traseul asi vrea sa`l schimb din cate stiu teava este de 60 sa renuntz la catalizator sa fac direct ? vreau sa se auda fluieratul turbinei ( chiar daca este 1.4tdi ) scaunele sport daca le schimb stie cineva cum pacalesc airbag`urile ?

Link către comentariu

• 3 weeks later...

@adrianVTZ ai schimbat masina? referitor la grilele fagure de pe vaglink, acum e o promotie de vara-70$

Link către comentariu

• 3 weeks later...

@Dache nu am schimbat masina, sa vad pe cine gasesc si eu sa imi ia grilele alea le vreau pe cea de la radiator si proiectoare

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!