Jump to content

Tuning pentru 9N si 9N3

cosmin1012
 Share

Postare recomandată

Inca o data va multumesc baieti pentru informatii.In cabina sub mocheta am remarcat ca este destul de groasa pisla.Totusi peste 3500RPM se aude destul de deranjant motorul.Prima data o sa incep cu capota motor.Decupez pisla care va intra in locasurile dintre nervurile capotei(cred ca voi face in prealabil niste sabloane de carton).Voi comanda izolatia originala (care vine normal din fabrica pe modelul GTI) si o voi aplica peste bucatile decupate in prealabil.Dupa izolatia capotei motor daca tot v-a persista zgomotul voi trece si la antifonarea din habitaclu.Va tin la curent cu rezultatele.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

da dorin cele de pe haion :)

Link către comentariu

Da salamul de are? :rolleyes:

Deci apa calda si...guta?

Link către comentariu

am rezolvat treaba :D cu zeama de lama de cutter :)) a mai ramas nijte clei da cu o frecare pe viitor cu ceva sigur se duce :)

stie cineva de unde putem sa ne luam nijte grile tip fagure pentru cele 4 grile din fatza? si un eleron frumos :D

Link către comentariu

sau mai bine zis un kit tuning simplu si eftin?

Link către comentariu

Cel mai simplu...bara de cup edition...care are incluse toate plasele top fagure si grila de GTI si tot...si care e in jur de 7-800 lei in cate am inteles...

Link către comentariu

Voi comanda izolatia originala (care vine normal din fabrica pe modelul GTI) si o voi aplica peste bucatile decupate in prealabil.

Sunt si eu interesat de pret daca ai facut comanda.

Link către comentariu

dorin da`mi un sait ceva sau de unde pot sa le comand? :icon_thumright:

Link către comentariu

De regula de la dealerul VW se comanda...pentru ca sunt piese OEM

Link către comentariu

am inteles..totusi caut in alta parte.nu am bani de dat in reprezentante :( am gasit grila fatza 250 ron la fk dar nu am gasit si restul de grile.daca stie cineva ceva sa dea un semn :banghead:

Link către comentariu

Pretul sus mai sus e cel din reprezentanta...deci nu te speria de preturi prea mari...si parca deva 250 pe o grila...mai bine un...800 pe bara :)

Link către comentariu

cred ca o las asa si de banii aia bag motorina :icon_thumright: imi ajunge pe un an :blink:))

Link către comentariu

Aia e greseala...nu trebuie sa gandesti asa...

Bagi un ban...si apoi iti creste inima cat...polo de mare cand il vezi cum arata...

Link către comentariu

am vazut zilele astea pe un sait din germania niste prelungiri la spoiler fata si spate , si erau foarte eftine si aratau incredibil pe masina.are cineva asa ceva sau poate sa aduca sau stie pe cineva care are? :icon_cool: se apropie ziua de salariu si vreau sa`l cheltui :icon_thumright:)

Link către comentariu

Pai nu fi egoist...pune siteul aici...

Link către comentariu

Nu e prea grozav kitul de la JE DESIGN...pe mine nu ma incalta deloc...

Link către comentariu

caut si eu sa pun linii de alea argintii pt grila de la radiator...nu stiti unde as putea gasi??? multumesc

Link către comentariu

Sunt si eu interesat de pret daca ai facut comanda.

Izolatia capota motor costa 190RON la PBN.Vreau sa va zic ca se simte reducerea zgomotului de la motor.Initial aveam de gind sa aplic un strat suplimentar de pisla sub izolatie.Nici vorba!Ea are o izolatie de pisla sub mocheta ignifuga destul de groasa si este presata cu forma ramforsarilor avind caroiajele formate perfect.

In cabina am izolat portbagajul integral cu pisla(aplicata sub mocheta fara adeziv)inclusiv lateralele, iar in cabina sub bancheta spate croita pina jos la picioare.In fata am izolat suplimentar numai in dreapta (peste pisla originala).La sofer am decis sa ramina ca de la mama ei.

Link către comentariu

Pentru problema cu lumina in plafon, eu am schimbat acele leduri mici si "slabe" de 3mm cu unele de 5mm de la brichete care lumineaza dupa cum stiti mult mai tare.

Are cineva un catalog cu piese pentru 9N3? (prelungiri, grile)

Link către comentariu

@metalworker: spune-ne si noua daca s-a redus zgomotul in habitaclu avand in vedere ca ai izolat portbagajul. Si eu vreau sa fac chestia asta. Sa izolez portbagajul si spatiul de sub bancheta spate ca acolo e numai tabla goala. Ma intereseaza o reducere a zgomotului de rulaj la peste 100km/h ca atunci se simte mai mult acest zgomot...

Link către comentariu

@metalworker: spune-ne si noua daca s-a redus zgomotul in habitaclu avand in vedere ca ai izolat portbagajul. Si eu vreau sa fac chestia asta. Sa izolez portbagajul si spatiul de sub bancheta spate ca acolo e numai tabla goala. Ma intereseaza o reducere a zgomotului de rulaj la peste 100km/h ca atunci se simte mai mult acest zgomot...

Este diferenta.Nu pot preciza insa daca este numai izolatia de pe spate,fiindca eu am izolat-o pe spate,dreapta fata si capota motor.Per total e diferenta.Chiar si cu geamul deschis se simte reducerea zgomotului din fata de la motor.Iarna este chiar un lucru pozitiv izolatia motor fiindca ajuta la mentinerea motorului cald.Eu zic ca a meritat iar investitia nu e costisitoare.

:)

Link către comentariu

Modulul cu cheie tip briceag si l-a montat cineva pe Polo?

Modificat de hbogdan
Link către comentariu

• 4 weeks later...

ce parere aveti de farurile dectane dayline pentru 9n3?

post-25440-1251208204_thumb.jpg

post-25440-1251208212_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!