Jump to content

Tuning pentru 9N si 9N3

cosmin1012
 Share

Postare recomandată

de pe siteul garrett am observat ca turbina GT20**** este compatibila cu motoare de la 1.4L pana la 2.0L. ai vreo informatie cu privire la diferentele dintre aceea si ce am eu acum?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sphinxindaclub
Cum sa faci poze sphinxindaclub ? O demontezi iar special pt poze? :)

Intrebarea mea e daca ai montat-o la fel si daca nu ti-au ramas greierasi.

pot sa o desfac de cate ori vreau si s'o pun la loc de cate ori vreau...si nu se cunoaste!!!daca vrei da'mi un add pe mess si vorbim...idul e acelashi!

Link către comentariu

sphinxindaclub , deocamdata nu o sa o dau jos. Am umblat si eu un pic pe sub capacul de sus, dar nu am avut de ce sa o dau jos inca. Am fost tentat sa vad cum se da dar am zis ca daca nu am un motiv mai bine o las asa :) Acum visez la noul Polo.

Si-a pus cineva la plafoniera bec cu leduri? Face cumva lumina mai puternica sau tot la fel?

Link către comentariu

salut baieti va propun si eu o idee de 'tuning' eu mi am pus si sunt de calitate si detul de ieftine... o sa pun zilele urmatoare si cateva poze sa va faceti o idee...

http://www.stikere.ro/

dc vrea cineva il pot ajuta cu comanda si cu o eventuala reducere...

va salut

Link către comentariu

Si-a pus cineva la plafoniera bec cu leduri? Face cumva lumina mai puternica sau tot la fel?

eu mi_am pus cu leduri albastre...e aceeasi lampa dar cu 3 leduri albastre in interior...lumineaza destul de slab...mai slab ca cel din fabrica dar culoarea e in ton cu restul luminilor din interior...

e un tutorial pe 9n.info cum sa faci lampe de alea cu leduri...e migaleala multa...

Link către comentariu

Imi facusem si eu un bec din 3 leduri cu o rezistenta. Lumina era alba ca asa am vrut eu ledurile, dar nu era mai puternica, plus ca atunci cand era stinsa plafoniera inca mai emana o lumina slaba.

Raulpolo, fii mai explicit. Ce ti-ai pus? Deduc ca probabil niste stickere, dar trebuia sa pui poza cu masina ta sa vedem cum a iesit, nu cu site-ul (reclama).

Oricum eu nu sunt fan al tuningului cu stickere. Singurele sunt stickerele laterale cu "vwforum" :D

Link către comentariu

Imi facusem si eu un bec din 3 leduri cu o rezistenta. Lumina era alba ca asa am vrut eu ledurile, dar nu era mai puternica, plus ca atunci cand era stinsa plafoniera inca mai emana o lumina slaba.

exact asa e si la mine...lumina e slaba si ramane aprins putin...dar parca nu ar reveni la acea lumina galbena...macar ceva alb dar puternic... :D

Link către comentariu

• 2 months later...

am si eu o idee.m-am tot gindit ce sa facem cu farurile sa arate a GTI...si ca o concluzie am zis ca sa le vopsim cumva,bineinteles, demontind oglinzile de la far.care aveti idei puneti-le in practica si postati pe forum sa vedem si noi.MS :rolleyes:

Link către comentariu

Am incercat sa demontez un far.....dar fara succes....siliconul ala cu care e etansat e foarte greu de scos :)

Link către comentariu

eu m-am gindit mai demult la faruri da' n-am avut timp sa le demontez,ca nici nu mi-ar face placere sa pun altii sa faca ceva inovator in numele meu. am ceva idei dar nu am timp sa experimentez....{serviciul}....m-am mai gindit de asemenea sa pun pe laterale grile negre ca la golful 650 W12 dar nu merge decit la polo in 2 usi,bineinteles mai inguste sa nu iasa in exterior prea mult....La hatchback in 5 usi nu prea poti la portierele spate!!!de asemenea cred ca o sa decupez spoileru' fata sa ii fac o grila gen AUDI de\a intreguldin aia trapezoidala si numarul pe lateralul spoilerului....altceva....un led in schimbator legat la pozitii sa imi ilumineze aia rotunda unde sint inscriptionate vitezele.Atit deocamdata... o sa mai revin :beerchug:

eu m-am gindit mai demult la faruri da' n-am avut timp sa le demontez,ca nici nu mi-ar face placere sa pun altii sa faca ceva inovator in numele meu. am ceva idei dar nu am timp sa experimentez....{serviciul}....m-am mai gindit de asemenea sa pun pe laterale grile negre ca la golful 650 W12 dar nu merge decit la polo in 2 usi,bineinteles mai inguste sa nu iasa in exterior prea mult....La hatchback in 5 usi nu prea poti la portierele spate!!!de asemenea cred ca o sa decupez spoileru' fata sa ii fac o grila gen AUDI de\a intreguldin aia trapezoidala si numarul pe lateralul spoilerului....altceva....un led in schimbator legat la pozitii sa imi ilumineze aia rotunda unde sint inscriptionate vitezele.Atit deocamdata... o sa mai revin :)

Link către comentariu

Deschid acest topic pentru a discuta despre tuning si piese aftermarket pentru Polo 9N si 9N3, gen faruri cu angel eyes cu bulbi, stopuri cu LED, jante, chiptuning, volane etc. Cine are sau isi doreste si vrea sa afle mai multe va rog sa postati pentru un schimb de pareri si experienta.

m-ar interesa cat ar costa un sistem de evacuare sport pentru unvW polo 1.2, 12 V, 64 CP?

Link către comentariu

depinde ce evacuare pui si daca o pui completa...

Link către comentariu

Stie cineva unde si cat costa sa iti pui pe capota +plafon+ partea din spate folie neagra mata? daca a reusit cineva sa vopseasca farurile cu negru sa`m spuna si mie ca ma intereseaza :) si bineinteles cine poate sa im dea si mie jos literele polo si tdi de pe spate :D bafta

Link către comentariu

Literele POLO si TDI se dau jos foarte usor cu apa si sapun....se desprind usor..... :wub:

Link către comentariu

Sunt interesat in achizitionarea izolatiei fonice care se monteaza sub capota motor.Are idee cineva cam cit costa?

Link către comentariu

Si eu am fost interesat....dar cand am auzit de 160 Ron mi-a cam zburat gandul..... :icon_thumright:

Link către comentariu

sal

cine ma poate ajuta sa pun tempomat pe polo sau daca e la ce service sa ma duc sa mi-l monteze?

Link către comentariu

am dat la apa si sapun de am inebunit.nu se desprind neam.s-au jurat ca stau lipite :251: sa incerc cu o ata mai groasa? tre sa le dovedesc intr-un fel :)

Link către comentariu

Te referi la literele de pe haion? :)

Link către comentariu

Unde as putea gasi material izolator fonic la un pret rezonabil pentru montarea suplimentara a inca unui strat in zona dintre compartiment motor si cabina?Se poate captusi suplimentar si sub izolatia fonica a capotei?

Link către comentariu

Un foarte bun izolator este pasla de 0,7cm - 1 cm si o poti gasi prin piete.....bazar....la pretul de 40 - 50 ron metrul...de fapt si izolatia originala e tot din pasla numai ca e tabacita mai bine sa fie mai subtire si pusa la presa pe o matrita originala conform formei capotei

Modificat de Spu
Link către comentariu

Mersi mult Spu.Am gasit in tirg la Vitan.Are cam 1 cm si se poate desprinde in 2 bucati pentru a fi folosit si in grosimi mai mici.O intrebare de baraj:ornamentele din plastic de la podea(cele de care se prind chederele usii) cum se demonteaza.Vreau sa montez pisla sub mocheta si trebuie demontate pentru acces.

Link către comentariu

@metalworker: ornamentele de plastic au niste cleme de metal in care sunt prinse. Ca sa le dai jos, pur si simplu tragi de ele si se vor desprinde. Nu iti fie frica sa tragi de ele ca nu prea are ce sa ti se rupa. Clemele sunt de metal. Bafta cu izolatul fonic. Si eu as vrea sa fac treaba asta ca la viteze de peste 120 km/h deja se aude zgomot in masina. Eu as vrea sa incep sa antifonez cu portbagajul si spatiul de sub bancheta spate ,pentru ca de acolo mi se pare ca vine cea mai mare galagie. Bafta si sa ne anunti si pe noi daca se simte vreo diferenta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!