Jump to content

Trapa Golf3/Vento

UPO
 Share

Postare recomandată

din pacate cred ca Andrei a comandat alte piese, maine merg la el sa vad ce a comandat si va anunt.. -_-

cum spuneam si eu kitul ala vine doar impreuna si costa cam 400 ron..

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

-_- din pacate asa este , am comandat cu totul altceva , iar ceea ce ne trebiue noua costa 400 de ron pe ambele parti.

Link către comentariu

nasoala treaba... recomandarea mea e oricum sa va cumparati kitul si sa nu schimbati trapa pentru ca daca cumparati vreo trapa din dezmembrari exista posibilitatea sa fie deja alterata piesa respectiva si sa cedeze in scurt timp..

eu o sa cumpar kit-ul complet nou si gata.. cel mai recomandat.. daca e cineva care are trapa de partea dreapta defecta poate ne combinam si luam impreuna kitul ala..

si recomand si celorlalti. incercati sa va combinati si sa vedeti care pe dreapta care pe stanga... scapam mai ieftin!

bafta!

Link către comentariu

Combinatii incerc eu de un an... nimic.

Ce dezamagit sunt... in legatura cu kitul. Era prea frumos ca sa fie adevarat. 100 ron reparatia. :icon_thumright:

Link către comentariu

bun... cvag are trapa bubuita pe stanga, la mine la fel.. care ai probleme pe dreapta la trapa hai sa ne combinam.. noi avem nevoie de piesa de pe stanga, cine vrea sa ne combinam asa sa anunte..

Modificat de Mihaitza83
Link către comentariu

in sfarsit pot si eu posta :P.

deci.

am si eu o problema cu trapa.

e electrica...

de ridicat se ridica. dar cand vreau sa o retrag in partea dreapta se retrage singura...dar partea stanga trebuie ajutat cu o surubelnitza ceva.

si din aceasta cauza nu se retrage deloc in plafon :banghead:...si nici nu prea se inchide OK :-j

care ar fi problema ? si costul reparatiei ?

si ieri . am obs ca in curge apa :| . dar nu stiu unde se duce apa aia... tapitzerie nu era uda... am incercat sa bag mana in locasul ala in care se retrage...uscat :|

unde se duce apa aia :-? (asa e normal sa curga apa ? si nu curge un picur.. :-j )

multumesc anticipat.

Modificat de LordGhost
Link către comentariu

@LordGhost - daca ai fi citit ce este scris mai sus ai fi gasit toate raspunsurile la problema ta !!

Link către comentariu

pai am citit.

am aflat un pretz al acelei piese 100 RON...din ce am citit pe aici.

dar

la nimeni nu am vazut sa se intample ca la mine...

le ceilalti nu merge deloc.

la mine am zis ca merge sa o ridic. in AMBELE parti..dar cand o retrag partea stanga nu merge ... de asta am intrebat.

Link către comentariu

bun : deci acea piesa nu este 100 ron ci tot chitul este 400 ron .

problema la tine este cel mai sigur tot acea piesa care este rupta pe o parte iar cand incerci sa o deschizi partea care mai este ok se trage si de aici trapa se deschide insa nu drept .

iti recomand sa nu o mai deschizi pentru a nu rupe acea piesa si pe partea cealalta .

de asemenea vezi sa nu fie sarita si piesa sa fie ok insa daca este rupta sunt cativa colegi cu care te poti asocia sa cumparati acel chit impreuna , toti au doar o parte rupta si nu ambele .

Link către comentariu

hm . vazusem ca kitul intreg e 400 RON. dar parca am vazut si doar piesa ..:-?? crec am vazut gresit.

cum vad daca e rupta :| ca abea vad acolo...:-??

mc pt ajutor :banghead:

si .. e normal sa curga asa apa :-?

am citit ca exista niste furtunase .. care nu le gasesc nicaieri ...:P

Link către comentariu

iata localizarea acelor furtune de scurgere

iar despre apa nemtii au realizat un design al plafonului astfel incat apa sa se scurga prin acele furtunase fara a afecta prea mult plafonul(ma refer la udarea tapiteriei).din pacate mie imi mai pica cateva picaturi pe scaune(inca nu am apucat sa curat acele furtunase care precis sunt infundate)

post-30655-1239355682_thumb.jpg

Link către comentariu

Andrei a facut confuzia la pret intre 2 piese diferite.. ce ai tu nevoie e piesa de pe stanga. tot aia e dusa si la mine si la altii Andrei are probleme cu ambele (stanga dreapta).

legat de partea cu apa.. cand deschizi usa langa balamale ai 2 furtunase care ies din stalp/caroserie.. peacolo trebuie sa curga apa si pe undeva pe sub masina in partea din spate.. uita-te si sub banchete in spate daca nu iti curge peacolo. eu am gasit si peacolo pt ca au fost furtunasele de care ti-am zis infundate..

Link către comentariu

in primu rand. multumesc celor care au postat ;d

si .

cu furtunasele ..cand deschid portierele am gasit o chestie acolo din cauciuc prin care picura .. ieri.

dar nu stiam ca ala e furtunasu . deci ..nu este infundat . aku sa caut in spate sa vad daca gasesc furtunasele. in fatza vad ca is ok...curge prin ele.

si tapiteria este ok. nu se uda nu picura p nicaieri... ca m-am uitat ieri peste tot . nu stiam unde se duce apa aia. de intrat intra ...dar pe unde iesea ?!

acu stiu :icon_thumright:) . mc inca odata :D

Link către comentariu

Man ai 4 furtunase de scurgere in fiecare colt al trapei , referitor la acel kit , am pus niste intrebari si astept sa aflu cat costa in germania , abea dupa paste va pot spune ceva sigur, ideea este ca in germania ar trebuii sa fie maxim 40-50 de euro nu ca la noi 100.

Link către comentariu

Andrei, eu cred sincer ca e tot atat.. Am gasit pe ebay.de doar piesa de pe dreapta la 25 de euro + shipping..

nu stiu ce sa zic.. sper sa fie ok si sa gasim!

Link către comentariu

din cauza mecanismului si cum a fost gandita toata trapa prima care se rupe este piesa de pe stanga urmand apoi si cea de pe dreapta deci slaba speranta sa gasim pe cineva la care s-a rupt doar partea dreapta. Pe mine ma pune pe ganduri o singura chestie...nu cumva piesa se rupe datorita unei uzuri la mecanismul de deschidere al trapei sau o descentrare, eu cand am desfacut trapa incercand sa lipesc piesa imi dadea impresia ca partea stanga trage prima si facea ca mecanismul in sine sa se blocheze, plus ca am reusit sa rup niste piese culisante de plastic in procesul de demontare. Asa ca mare atentie pt cei care vreti sa cumparati chitul de reparatie, poate trapa mai are si alte probleme sau poate chiar de aceea se schimba ambele cabluri...sa fie egale sa traga simultan la deschidere.

post-15002-1239440865_thumb.jpg

Link către comentariu

Am gasit trapa second la 600 RON cu montajul inclus.Este putin cam mult nu-i asa?

Link către comentariu

da, tinand cont ca montajul il poate face chiar proprietarul deoarece nu este greu.

Link către comentariu

miky, multi bani! mai cauta!

petre... ai si tu dreptate numai ca na.. nu stiu ce sa zic.. prost gandita.. la altii s-a rupt si pe stanga si pe dreapta.. uite Andrei are pe ambele parti.. parerea mea e ca nu are de ce sa se rupa atata timp cat e gresata..

dar na..

Link către comentariu

La mine sant rupte ambele,asa am luat masina din germania.Ce ar fi mai bine sa fac?Sa-mi iau acel kit?

Link către comentariu

ia uitativa un pic la poza ...si ziceti-mi cum sa reglez trapa(geamul?) sa stea dreapta.din cauza acestei strambaturi(ca sa zic asa) trebuie sa ajut putin trapa la deschidere...asa se si inchide:mai lasata intr-o parte! nu e nimic rupt,sigur,am verificat bine.in schimb,piesa aia de se tot rupea,stiti voi care,a fost schimbata de cineva,se vede ca e mai noua...dar ele (piesele) nu au aceeasi distanta fata de coltul trapei.

merci de sfaturi.am cautat,da asa ceva nu am mai intilnit... :Driver:

trapa functioneaza in toate modurile ,la buton.

respect :frigbaitata:

si inca ceva:cand apas de partea dreapta(cea mai lasata) joaca,iar stanga-nu.

Modificat de cosmin_golf
Link către comentariu

frumos ar fi sa dai jos geamu detot si sa ne faci niste poze..

Link către comentariu

@ cosmin Uitate la cele 4 suruburi care tin geamul trapei.Sunt toate prinse in aceleasi puncte?De acolo ai putea sa incerci sa o reglezi

Link către comentariu

CVA G3.. a ramas ca ne vedem la o cafea.. :) ramane valabil saptamana asta...

cred ca am facut rost de 2 trape. una are geamu spart astept sa-mi spun in ce stadiu e mecanismul (masina rasturnata). cealalta e ok.. va dau preturile imediat ce aflu starea lor si pretul!

Modificat de Mihaitza83
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!