Jump to content

Trapa Golf3/Vento

UPO
 Share

Postare recomandată

Sanse ai , nu vad ca fiind o piesa atat de rara insa este normal sa intre apa pe acolo , daia sistemul este prevazut cu o scurgere care consider ca poate sa preia un debit considerabil de apa .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru cei interesati de seria piesei cu pricina (cea care se rupe la glisare) : 1H0 898 017 partea stanga (la sofer) si 1H0 898 018 partea dreapta. am atasat si o poza... :D

post-44498-1237993820_thumb.jpg

Modificat de @ll3X
Link către comentariu

deci, vad ca toti se vaita de problema asta.. clasic!

de fel se rupe mecanismul de pe partea stanga.. cod de piesa 1H0 898 014 daca imi aduc bine aminte..

pretul este de 400 ron si vine la set stanga si dreapta. de schimbat se schimba destul de greut si tre sa fii atent. astept si eu sa se incalzeasca si o sa dau comanda piesele. pana atunci incerc metoda cu bucata de tabla, suruburi si doamne ajuta!

:)

am renuntat la ideea cu trapa din dezmembrari. pot sa o cumpar si dupa o luna sa cedeze si aia....

cel mai bine piesa noua!

bafta la toti. eu cand rezolv problema postez si anunt!

Link către comentariu

sall mihaitza83 esti super tare dar dane si noua adresa de unde ai comandat car eu am cautat si nam gasit .mersi mult

Link către comentariu

AUGUSTUS, se numeste magazin de piese auto si toate magazinele care aduc piese auto originale iti vor aduce si piesele astea. Inainte sa comanzi sa-l rogi pe vanzator sa-ti arate in etka mecanismul ca sa stii ce ai de comandat sigur, cum arata toata piesa, codul, unde se pune etc..

post-11907-1238358865_thumb.jpg

Modificat de Mihaitza83
Link către comentariu

oookkk.....eu nu am trapa la G3.Dar vreau.

Cunoaste cineva? de la dezmembrari,fie ea si manuala,nu electrica ,daca se poate monta o trapa la masina mea?

cam cat m-ar costa si unde?

si daca imi montez,are unde sa se scurga apa?

am avut ianinte un opel astra F,cu trapa.....o bijuterie vara si la drum lung(eu fiind fumator)...si cam plang dupa trapa.Acum am AC,dar tot plang dupa trapa....

Link către comentariu

cam cat ar ajunge o trapa la mana a doua ..mai intretinuta ??? are cineva de vanzare???

Link către comentariu

TEMEONLINE....

e simplu sa pui trapa, ori iti cumpri trapa dinaia turceasca clasica ori daca nu te apuci si tai pavilionul si pui pavilion de la alt golf 3 cu trapa cu tot...

cam astea sunt variantele tale. oricum ai alege tot trebuie sa decupezi pavilionul. eu nu iti recomand asa ceva..

IS - 87 - HER preturile variaza intre 200 si 350 ron din cate am observat..

Link către comentariu

Warning

Forumul are definita o sectiune speciala dedicata anunturilor de vanzare/cumparare. Postarea unui anunt de acest gen in orice alta arie se considera abatere si se sanctioneaza cu warning.

Modificat de Paul.Iasi
Link către comentariu

multumesc pentru informatie Mihaitza83 :eek:

Link către comentariu

Sal baieti , am observat ca nu sunt singurul cu aceasi problema la trapa , din pacate si eu am aceasi problema la trapa , din fericire exista la PBN un kit de reparatie pentru trape ce contine aceea clema care se rupe , nu costa mult in jur de 100 ron pe fiecare parte. pm me pt mai multe detalii

ideea este alta , cine sa apucat sa demonteze complet trapa , sa scoata acele cleme , daca exista un dibaci care sa faca treaba asta ar fi prea marfa , eu mi-am demontat trapa , dar nu mi-am dat seama cum sa scot sticla si mecanismul din interior cu cabluri.

Link către comentariu

Daca citeai din prima pagina topicu sigur gaseai cum se da jos geamul si ce mai trebuie

Link către comentariu

Da mosu am vazut intrun final :P doar ca cine se baga sa schimbe cablurile acelea , nu de alta dar eu pot sa le desfac , dar nu le mai pun la loc in 100 de anii :) cred ca o stric mai degraba :D decat sa o repar :P

Avertisment

QUOTE / REPLAY (citatul) ajută c

Modificat de Paul.Iasi
Link către comentariu

Ma bag eu... si ar mai fi cativa pe aici. zi-ne mai multe despre kit.

Link către comentariu

chiar sunt curios, pret fix, poza eventual...

uite, asa arata kitul de reparatie pt trapa.

vad ca ele se rup in general din cauza ca nu sunt gresate cum si cand este necesar...

ca fapt divers, cei care au trape functionale sa-si ia masuri din timp!

post-11907-1238833504_thumb.png

post-11907-1238833526_thumb.jpg

post-11907-1238833535_thumb.jpg

post-11907-1238833704_thumb.jpg

post-11907-1238833719_thumb.jpg

post-11907-1238833728_thumb.jpg

Modificat de Mihaitza83
Link către comentariu

Exact acela este kit ul de reparatie , eu saptamana asta il comand la mine la munk , si pe stanga si pe drepta ca ambele sunt rupte , vineri ar trebuii sa le am , acuma ideea e alta cine se baga sa ma ajute , sa demontez trapa de pa cabluri.

Vad ca ai dat chiar si poze din etka , dar zi ceva si de pret ?

Avertisment

Modificat de Paul.Iasi
Link către comentariu

te ajut eu O am si eu desfacuta si ma bag sa te ajut

nu cred ca dureaza mult

Link către comentariu

bun , deci frate eu cand ajung maine la work , asta e primul lucru care il fac le comand , daca e frumos weekendul viitor ne bagam sa vedem ce poate sa iasa :blah: :D ca e foarte stresanta treaba asta sa stii ca e cald afara si ca nu iti merge trapa . nasoooolll

Avertisment

Modificat de Paul.Iasi
Link către comentariu

am rezolvat problema prietenului meu ... trapa mergea doar daca apasam pe mufa care intra in motoras ... am desfacut doar partea din fata a plafonierei si apoi am scos motorasul .... am desfacut protectia de plastic care acoperea partea electronica, am ridicat de mufa in sus pana am putut sa vad sub ea lipiturile releelor ... si am observat ca erau cam 3 lipituri reci .... am refacut toate lipiturile ca sa nu mai fie probleme pe viitor ... am montat totul la loc si acum merge brici .... spor la treaba baieti

Modificat de Bad Boy
Link către comentariu

:Driver: Andrei184, ai primit warning verbal pt folosirea excesiva a quote-ului! Te-am avertizat/indrumat si mai sus. Citeste Regulamentu!

Link către comentariu

maine primesc pretul pt piese de la Andrei...

Link către comentariu

Bun... o reparam. Dar, cum o intretinem? Ce vaselina se pune acolo? Alte idei?

Link către comentariu

exista o vasilina speciala pentru trapa , doar ca este foarte foarte scumpa.

Link către comentariu

ehee, multam fain Andrei184, de miercuri sunt la bucuresti si fac cumva sa vin dupa piesa fermecata..

:coffee_lol:

P.S: din cate vad in postul lui Alna de pe http://volkswagen.msk.ru/forum/index.php?showtopic=49776 ; a folosit o vaslelina siliconica de la Liqui Moly. In principiu se poate folosi orice gresant cu conditia sa fie gresate bine sinele si sa se mentina..

Modificat de Mihaitza83
Link către comentariu

Ti-am zis , te aspept , sa vedem cat de repde vin , ori miercuri ori vineri piesele ar trebuii sa fie la mine.

Ne auzim la un telefon mane :biggrin:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!