Jump to content

Suspensii Sport

dragos_85
 Share

Postare recomandată

Da m-am interesat si vine fara flanse,despre ele era vorba,dar deocamdata nu am primit pachetul complet drept urmare l-am trimis inapoi...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 341
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dreamer

24

• cipriangolf

15

• ovidiu89

13

• sonnic53

13

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pai nu puteai sa le achizitionezi tu ulterior? Din cate am vazut eu, majoritatea vin fara flanse. Stiu pentru ca am cautat si eu o perioada cand ma batea gandu' sa schimb si eu suspensia, aiurea pe drumurile astea.

Numai bine

Link către comentariu

Eu imi cumparasem flanse noi(30 de lei bucata cu tot cu rulment) deci le am...dar le luasem ca imi bate pe fata,nu pentru suspensie...dar s-a nimerit bine :lol:

Link către comentariu

salut !

ajutati-ma si pe mine cu un site de unde pot sa-mi cumpar flansele si rulmentii pt o suspensie ta-technix sport .

va multumesc anticipat !

respect

Link către comentariu

Faci comanda la orice magazin de piese auto si ti le aduce :icon_thumright:

Link către comentariu

dimy... esti multumit de ta-technis pana acum? E rigida masina? Atinge fata in viraje stranse?

Link către comentariu

Foarte multumit de ele iar in viraje nu imi atinge fata deloc..la spate in schimb imi atinge un pic dar se rezolva :)) iar ca rigiditate masina este destul de rigida dar la drum lung se comporta exemplar pe sosea.

Link către comentariu

De ieri am noua suspensie sus pe masina,sunt multumit de cum se comporta in mare parte,adica nu am apucat sa o testez cum trebuie,dar 2 viraje tot am luat...in schimb ma amesteca rau in masina,deh,sport :)

Link către comentariu

• 3 months later...
Foarte multumit de ele iar in viraje nu imi atinge fata deloc..la spate in schimb imi atinge un pic dar se rezolva :lol: iar ca rigiditate masina este destul de rigida dar la drum lung se comporta exemplar pe sosea.

de cand o ai pe masina?cum e la gropi?

ma intereseaza si pe mine mai multe detalii...e ieftina rau suspensia asta,si e tentanta

Link către comentariu

Eu recomand,tot de-asta am si eu numai ca e fixa si e foarte in regula,nici prea tare,nici prea moale,lasa masina destul,sta bine pe curbe...e mai greu putin pana se lasa , 1-2 saptamani e foarte rigida,apoi e ok.

Numai bine.

Link către comentariu

JPLS...o am pe masina de asta vara si am facut aproape 2000 de km pana acum si nu am avut probleme...la gropi iti cam clantane dintii :( daca ai viteza,dar se compenseaza asa cum am mai spus la drum intins.Acum sa vedem si cat tine ca la bani e bine.Bafta!!

Link către comentariu

pt. ca nu pot sa deschid un topic nou sper sa ma primiti pe aici.ce stiti despre suspensia standard de la GT,ca din cate stiu este mai joasa masina cu 15mm fata de celelalte echipari.sunt telescoape normale sau nu se potrivesc de la un CL sa zicem la un GT?

http://vwforum.ro/index.php?act=at...t&id=218963 aici puteti vedea cum sta masina

Link către comentariu

si eu am Gt si nu stiam ca e cu 15 mm mai jos...pe fata parca dar pe spate nu mi se pare..

si da , masina din poza sta foarte bine:)

Link către comentariu

Intradevar iti cam clantane dintii :unsure: dar eu zic ca merita, ca aspect stabilitate etc. Depinde acum si de zonele in care circulati mai mult, daca aveti destul asfalt pe sosea e ok :D.

Modificat de sbttt
Link către comentariu

pt. ca nu pot sa deschid un topic nou sper sa ma primiti pe aici.ce stiti despre suspensia standard de la GT,ca din cate stiu este mai joasa masina cu 15mm fata de celelalte echipari.sunt telescoape normale sau nu se potrivesc de la un CL sa zicem la un GT?

http://vwforum.ro/index.php?act=at...t&id=218963 aici puteti vedea cum sta masina

Nu stiam de chestia asta si eu am gt dar mi se pare ca e inalta. in legatura cu telescoapele sunt toate la fel

Link către comentariu

ma bate si pe mine gandul la anul sa dau cu o suspensie noua asa ca va intreb :

Durata de viata a unei suspensii sport e mai mica decat una normala ?

Modificat de untouchablle
Link către comentariu

Nu stiam de chestia asta si eu am gt dar mi se pare ca e inalta. in legatura cu telescoapele sunt toate la fel

http://translate.google.com/translate?hl=e...ppel-wobber.de/ sper sa functioneze acest link

cauta in general info si o sa vezi ca e mai joasa,mai lata si niste mici diferente de dimensiuni

Link către comentariu

Durata de viata a unei suspensii sport e mai mica decat una normala ?

Eu sunt de parere ca tin mai mult...

Link către comentariu

Depinde ce se intelege prin suspensie , daca te referi la arcuri si telescoape atunci da , tin m-ai mult , dar sa nu uitam ca si unele bucse fac parte tot din suspensie iar durata lor de viata ( a bucsilor ) va fi semnificativ mai mica , nu m-ai vb. de cauciucuri taiate si jante indoite din cauza vestitelor noastre drumuri , confort f. redus etc. , o spun asta ca si fost "proprietar" de suspensie sport pe care abia am asteptat sa o schimb dupa atata zgaltaiala , tobe agatate de tot soiu de denivelari ale asfaltului baie de ulei indoita etc. , intradevar masina arata m-ai bine cu garda la sol m-ai mica , curbele se pot lua cu o viteza m-ai mare dar nu prea ai unde sa folosesti aceasta suspensie sport la noi in tara , per total suspensia sport este contra indicata in Romania. Sa auzim de bine.

Link către comentariu

Un prieten avea pe un Golf 4 doar arcurile schimbate (erau sport) . Amortizoarele erau normale. Cum e mai bine?

Link către comentariu

am primit de la un prieten care avea g3 diesel, toate cele 4 arcuri. eu ma gandeam sa le tai 2 spire, sa imi coboare si mie maasina cam 2-3 degete

este bine ceea ce vreau sa fac?

am fost sfatuit sa-mi iau arcuri sport, dar eu nu vreau suspensie sport, o vreau doar coborata, dar sa ramana cu miscarile ei line

Link către comentariu

Nu prea se leaga sa tai din arcuri,fie ele sport sau stock,masina isi pierde din tinuta de drum si stabilitate,chiar daca este mai joasa(fiind singurul aspect bun din toata treaba asta - look-ul) ... ca sa nu mai zic de arcuri stock taiate pe amortizoare normale,nu se leaga deloc.

Cat pentru Phun,daca avea doar arcuri sport pe amortizoare normale tot nu e bine ca se uzeaza mult mai repede ele stand apasate mai mereu(arcurile sport fiind mai scurte). Nu e foarte mare problema in rest,daca isi permite sa schimbe mai repede amortizoarele e ok,daca nu sa cumpere cu totul,arcuri+amortizoare sport si macar stie o treaba,sunt compatibile...sport-sport OK ; sport-stock not OK :)

Numai bine.

Link către comentariu

@ dreamer am inteles cum sta treaba. El nu le are cu mecanica. Imi dadea doar un sfat cum a facut el acum vreo 3 ani pe cand avea un G4 . Dar din pacate nu prea bun sfatul vad :)) Multumesc pentru informatie. :beerchug:

Link către comentariu

eu unu sant satul de suspensia mea sport intradevar e foarte stabila in curbe dar in rest imi sare matreata in cap ,ca am si jante pe 16 cu 40 si cum nu sunt RACER ma gandeam poate le schimb cu cineva cu unele normale .. in buna stare de functionare . Ale mele sunt Nemtesti asa am cumparat masina din germania ,

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!