Jump to content

She's The One! Octavia 2 TDI

Calin

Postare recomandată

1000 km in 4 zile! In ritmul asta prinzi milionul cat ai zice peste :)

Bafta.

Modificat de azreil24
Link către comentariu

tantanaaaa ... dai cu suc de morcovi :)

Ce faci cu suspensia aia ca o dai in low rider ... nu te mai vede lumea in trafic apoi ?

Link către comentariu

Maine am programare la service sa schimb telescoapele. Eu zic ca au tinut destul 100 de mii km, avand in vedere drumurile noastre si faptul ca am schimbat si arcurile... si din PDG a devenit o masina cu telescoape de PDG si arcuri weitec.

Ca un mic istoric... in 100.000 km nu am schimbat decat 1 data placutele de frana si acum urmeaza sa schimb telescoapele, in rest...saraca n`a stiut decat motorina si reviziile la termen, din 15.000 in 15.000 km.

Link către comentariu

Minutu si kilometru :) marfa in 5 ani te ajung :lol:

Ps mai da-te jos din ea ca s-a lasat scaunu ala :P

Link către comentariu

La multi ani si la multi kilometri,intrebare :tot la flanse si amortizoare sint si eu flensele cu rulmenti la mn au costat doar pe fata 2,8 mil,la tine s-au dus si alea de pe spate?si ce amortizoare ai luat si la ce pret?

PS:citi cai ziceai ca are masina?

Link către comentariu

Masina are 2 ani impliniti in noiembrie. Nu am schimbat nici o flansa. Telescoapele le-am spart pentru ca dupa cum am zis mai sus am schimbat doar arcurile si au ramas telescoapele vechi care nu au mai lucrat cun trebuie. Si ca sa raspund d c nu imi pun telescoape sport: pentru ca o fac prea rigida. Acum pun tot telescoape OEM dar de pe masina fara PDG, Sachs pe gaz. Fata 300 lei bucata, spate 280, manopera 200 ron total 1360 ron. Masina are cipu agresiv facut si ar trebui sa am 160 cp.

Link către comentariu

Hahahah. Tot la mugur/voinea am gacut si eu. Suna-l pe mugur si intreaba-l d mine si de masina :icon_thumleft:

Link către comentariu

E si asta o treaba,eu le-am schimbat pe ale mele la 30.000km...

Sau nu am inteles eu bine,ti-ai montat senzorul sau tre sa schimbi placutele dupa 100.000km?

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Primelele`am schimbat la 60.000 km parca... asta`i al doilea set. Doar nu crezi ca am mers cu ele 100.000 km:)))

Link către comentariu

Am mai vazut pe unii care au 100.000km cu placutele originale,uite-te pe topicul dedicat din aria O2,mie unu mi s-a parut ireal....de domnle daca nu le avem cu frana de motor..

Link către comentariu

Nu am ce DIY sa fac pentru ca e la fel ca la senzorul de nivel lichid parbriz si pt ala am facut. Doar se trag 2 fire... unul la masa si unul in bord.

Firul din bord se trage in pinul 22 din mufa ceasurilor, dupa care se codeaza ceasurile.

Da, urmatorul pas senzorul de ulei.

Azi am schimbat si telescoapele.... toate 4... le`am inlocuit cu Sachs.

post-13747-1266517250_thumb.jpg

post-13747-1266517262_thumb.jpg

post-13747-1266517277_thumb.jpg

post-13747-1266517288_thumb.jpg

post-13747-1266517298_thumb.jpg

post-13747-1266517309_thumb.jpg

post-13747-1266517444_thumb.jpg

Modificat de Calin
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!