Jump to content

Golf GT Sport - The Topicception

Ioana

Postare recomandată

Mi-a placut cum trage motorul.Sigur e BKDul si nu altul? :blah:

Cat mai multi km cu golfuletul lipsiti de incidente si de ''berbecii'' traficului

Link către comentariu
Johnny Bravo

Asa e, a disparut lagul, trage de la turatii mai joase (1800-1900). Nu mai are acea explozie brutala de putere pe la 2000, trage putin mai liniar. Dar nu aici se simte diferenta mare despre care vorbeam. Ceea ce difera e sensibilitatea acceleratiei in stil normal de mers; la schimbarea vitezelor se simte cel mai bine diferenta.

Nu pricep, ce ai facut sa dispara lagul? Inteleg ca turbina de 2.5 e pe masina de ceva timp iar de soft zici ca nu te-ai atins.

Link către comentariu

Ioana, poate ma dai si pe mine cu a ta o tura. Sunt tare curios :D

Link către comentariu

Johnny Bravo, I-am facut un update la internele turbinei si i-am reglat actuatorul, scapand astfel de overboost. Cam atat.

kirkus, cu placere, chiar as vrea sa mai aud si alte pareri obiective.

Tibi, multumesc, ma bucur ca ti-a placut cum merge :) Si da, este acelasi BKD pe care il cunosti foarte bine :)

Link către comentariu

Vreau si eu o turaaaa.Sunt cel mai obiectiv dintre obiectivi.Jur :blah_:

Link către comentariu

Ne 'auzim' pe PM. A mea pot spune ca s-a transformat. Daca acum cateva zile blestemam BKD-ul, acum il ador. Asta ii lipsea motorului, o turbina :)

Link către comentariu
the_punkreas2003

Dupa ce l-am frecat la melodie 1 secol, si-a schimbat si Kirkus turbina :)) Ioana, trebuie sa ne vedem in formatie completa: eu, tu si George (Kirkus). Asa vom avea 3 BKD-uri cu VNT20 si 2 softuri TCM plus softul tau :) Da si tu o fuga la intalnirea de duminica de la Polivalenta :)

Link către comentariu

Asa ar trebui. E bestii LY3D :)

Pacat e ca acum simt nevoia de frane :D

Link către comentariu

Astazi am facut o vizita la Expert Detailing pentru detailing exterior. A iesit foarte bine :D

Multumesc domnului Cristian Pop si celor care s-au ocupat de masina :Driver:

Link către comentariu

WVWZZZ as aprecia daca poti,te rog, sa pui o fotografie cu lumina becurilor Bosch Xenon Silver ... Ma bate gandul sa imi schimb si eu becurile si sunt in cautare de alternative ...

Multumesc!

Link către comentariu

sorry acum am vazut fotografiile referitoare la becuri cu cateva pagini mai in spate ...

oricum ... multumesc!

Link către comentariu

Unde ai facut detailingul exterior, la cei de pe Virtutii din spatele Mc Donald's? Si cat a costat toata operatia? Multumesc

Link către comentariu

Da, in spate la Mc. Preturile sunt afisate la ei pe site. :icon_thumright:

Link către comentariu

Am facut acum o poza la faruri cu becurile despre care vorbeam.

post-19163-0-36211300-1306611478_thumb.j

Link către comentariu

Pretul difera in functie de suprafata, deci de marimea farurilor. Nu iti pot spune un pret exact. Cred ca pentru 2 faruri pretul ar trebui sa fie in jur de 100-120ron.

Link către comentariu

Super, mega, ultra, giga, hecta ! Bravo, arata chiar fain, acum ramane in timp sa vezi protectia :Driver:

Link către comentariu

Are garantie 2 ani, deci nu imi fac probleme :D

Folia are un feeling cauciucat, e foarte rezistenta. Am tras de curiozitate de ea si initial mi-a parut putin nefireasca rezistenta sa.

Procedura de montare se aseamana cu cea de la alien surface :)

Link către comentariu
the_punkreas2003

Pt Golf4 m-a costat 2 milioane. La mine nu am pus, nu cred ca mai are rost dupa 5 ani :)

Link către comentariu

Deci ai ramas "fana" becurilor bosch...ce vremuri...asa am patit si eu dar s-au ars la interval de 4 ore.de atunci folosesc niste "amarate" de becuri luate din kaufland cu 30 de lei setul.nu iti imaginezi ce greu e noaptea si pe ploaie...

chiar am uitat de unde le-ai comandat...trebuie sa le dau si eu un telefon cat de curand.

Foarte tari foliile de pe faruri...ma bate si pe mine gandul...sa ne mai tii la curent cum se comporta in timp...

P.S Tu parca ai plafoniera cu lumina ambientala ,nu?

Modificat de 81UAC
Link către comentariu

Ultima oara mi-a trimis becurile a2a zi de la comanda. Am postat mai sus un link catre siteul unde se gasesc datele de contact ale distribuitorului de la care am luat eu (acelasi de la care am luat impreuna). Pretul a ramas foarte bun.

Dupa cum am spus si mai sus, garantia de 2 ani la folie imi da increderea ca va rezista in timp, fara sa se strice, zgarie, ingalbeneasca, etc. sau daca se va intampla ceva cu ea, se va schimba :)

Din pacate nu mi-au putut pune folie si pe stopuri din cauza formei lor. Pur si simplu nu se lipea bine... :(

LE: Da, w8.

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu

multumesc pt. foto WVWZZZ ... senzatie bosch-urile dar si folia ;)

Link către comentariu
  • cristi511 locked, unlocked şi locked this topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!