Jump to content

Tuning cu powerbox

Eugen HP
 Share

Postare recomandată

Adrian, citeste-ti topicu de vanzare/prezentare, unde am vorbit. Sunt convins ca nu fac o alta confuzie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

docman, nu credea, chiar crede

ne dai te rog si o explicatie tehnica pentru care ai asa incredere? Ai senzor de ulei? Sau?

Link către comentariu

Intervalul de service se bazeaza pe km parcursi, e setat la 15.000 mii, daca boxu imi afecteaza si kilometraju nu mai zic nimic ;)

Link către comentariu

Adrian, citeste-ti topicu de vanzare/prezentare, unde am vorbit. Sunt convins ca nu fac o alta confuzie.

Stiu ce am vorbit, dar nu stiu de unde si pana unde ai inteles ca se pune un soft de la alt model pe masina ta :-)

Noi optimizam softul existent al masinii (masina clientului) pe care in prealabil il citim, il modoficam si in final il rescriem in ECU.

Sper ca m-am facut inteles.

Link către comentariu

intervalul de service se bazeaza pe km parcursi cu masina in configuratie standard Zabin. Nu fortata.

Uita-te te rog in cartea masinii si ai sa remarci clar specificat la masinile fara senzor de calitate a uleiului ca acel interval este "indicativ" in functie de regimul si turatia la care este utilizat motorul.

Tu te bazezi cand spui ca ai incredere pe o premisa, cea data de constructor, folosind insa masina altfel decat indicat.

Hai sa facem alt calcul.

Revizia scurtata la jumatate. E o sugestie clar discutabila. Cat costa un schimb de ulei? Dar un box? Asa se dubleaza costurile unei masini.

Mai simplu decat atat nu stiu ce sa zic. Va astept cu argumente tehnice.

Link către comentariu

Intervalul de service se bazeaza pe km parcursi, e setat la 15.000 mii, daca boxu imi afecteaza si kilometraju nu mai zic nimic ;)

tu citesti ce am scris mai sus?

Zabin, nu ai inteles. am zis nu ca PACALESTE softul din BC sa iti arate cati km ai facut sau cat mai ai pana la inspectie...ci e o chestie care depinde de fiecare...adica daca modifici masina, atunci mi se pare corect sa scurtezi intervalele intre schimburi de consumabile.

nu stiu cine cauta nod in papura sau citetse printre randuri ;)

tocmai, la tine inspectia nu se ia dupa un senzor din ulei, ci dupa kilometraj.

Link către comentariu

Adrian eu te-am intrebat clar ce putere va avea masina mea, iar tu mi-ai oferit puterile unui motor de 2.0 TDI 140 CP/103 kw ! Ti-am repetat ca nu am acelasi motor, dar tu ai insistat sa-mi dai acelasi valori. Ce era sa inteleg din chestia asta ?

Link către comentariu

Ma bucur ca forumul e plin de electronisti,mecanici si cipperi care isi dau cu parerea. Sper sa nu ajungem citati pe alte forumuri, precum celebrele citate cu 8700 rpm pe 1310..

Acesta este ultimul meu post aici:

@Bogdan:Dai cu stangul in dreptul...intervalul service se anuleaza aici, ca este modificat si de resoftare deci , te contrazici singur. Nu o lua personal te rog.

l.e: nu am atacat pe nimeni, era vorba de ideea de interval service modificat de powebox exclusiv

Modificat de RedFighter
Link către comentariu

RedFighter, nu cred ca te-a jignit nimeni. Afirmatia ta e cel putin deplasata.

Ti-am demonstrat faptic ca intervalul de service e masurat gresit de catre amicul tau bazandu-se pe distanta si in loc am primit apelative generoase si ironie.

Empirismul nu justifica ironia.

Am dat un report la postul tau.

Link către comentariu

nu are legatura cu powerbox, eu am sters, rog postati la subiect, va multumesc

bbm

Link către comentariu

bbm

Link către comentariu

Docman, nu am jignit pe nimeni, daca te uitai cu 3 pagini inapoi vedeai altele, dar nu e vb de asta. E vorba ca Bogdan sustine sus si tare ca powerboxul e daunator, dar nu stie sa epxlice de ce. Nu a adus un argument apt pana acum si tot cauta noduri prin citatele altora. In postul lui ANdyG era facuta referire STRICTA la powerbox si i-ai spus-o si tu si a spus-o si el ca si resoftarea afecteaza intervalul service (desi nu vad legatura) , so where's the problem? AM spus ca doresc argumente bine fondate, bazate pe experiente proprii pe care am avut ocazia sa le observ "ici-colo". Nu din auzite si din vecini. De presupus e foarte usor, de demonstrat de ce nu o demnostreaza nimeni. Vreau sa vad un motor cazut exclusiv din cauza powerboxului, si il platesc tot, nou-noutz. Conditia fiind ca motorul sa fie exploatat normal. Poate cineva demonstra asta?

NU are rost sa continui, pentru ca nu aduce nimic constructiv.

O seara frumoasa!

Modificat de RedFighter
Link către comentariu

bbm

Modificat de bbm
Link către comentariu

:) asa e pe UK e 161 cp iar pe RO e 169 cp pt Fabia RS

Link către comentariu

bbm

Link către comentariu

bbm

Link către comentariu

bbm

Link către comentariu

bbm

Link către comentariu

bbm

Modificat de bbm
Link către comentariu

bbm

Modificat de bbm
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!