Jump to content

Kusadasi

DoubleG
 Share

Postare recomandată

kustur e foarte usor de ajuns. Inainte de kusadasi cu cativa km cotesti dreapta si il gasesti pe stanga. Chiar nu-ti trebuie gps pt el...

in link-ul Asta in dreapta pe la jumate gasesti si o harta pe care o poti misca sa vezi exact ce te intereseaza . Scrie :

This hotel is situated here

Show this hotel on the map

tot la link-ul ala ai poze reale de la turisti si review-uri tot de la turisti - daca sunt in germana le poti traduce cu translate.google.

Asa ca "pi cai" maria ta . Picam :(

post-793-1215602788_thumb.jpg

post-793-1215602814_thumb.jpg

Modificat de godoroja
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• godoroja

31

• bogdan2

19

• DoubleG

15

• silviu66

13

Top Posters In This Topic

Posted Images

:beer: 're za man; mersi mult; eu nici de-a dreq nu am dat de el pe harta, si chiar gasisem niste adrese, diferite bineinteles, in alta parte a kusadasiului; nici la ei pe site nu au adresa trecuta....

Link către comentariu

In google earth cand il gasesti ,ai niste coordonate acolo(cand tii mouse-ul pe locatie) ,alea le bagi in GPS si :beer:

Link către comentariu

@maxu

La Kustur am fost eu anul trecut si am fost multumit.Singurul incident a fost legat de o scurgere de la baia de deasupra dar care s-a rezolvat imediat.Over all nota 9.

LE. uite aici un feed-back de la kustur club http://vwforum.ro/index.php?showto...33131&st=40

Modificat de bogdan2
Link către comentariu

Eu merg la Aqua Fantasy in Kusadasi cu plecare 31 august. O noapte dormit la Canakkale si la dus si la intors. Mai e cineva in perioada asta?

Link către comentariu

din 31 eu plec din giurgiu

Link către comentariu

Am inteles din topicul pt bulgaria ca vigneta pt ei pt o sapt este de 5 euro si se poate cumpara din vama. Se poate plati si in euro sau cu un card???

Exista vigneta si la turci? Daca da cat costa? Se poate lua din vama?

In rest mai trebuie platite si alte taxe?

Link către comentariu

Vinieta se da pe o saptamana la dus si platesti in vama. La intors se schimba treaba...9 Euro ca cica nu stiu ce taxa de dezinfectie, whatever....tzeapa. La turci nu platesti decat autostrazile pe unde o sa circuli. Alte taxe nu prea mai sunt decat taxa de papagal care baga motorina la turci (70 RON pe litru - rupe) si ma rog feribotul care e si ala vreo 30 de lire parca (60 RON). Baga combustibil inainte sa intrii in vama spre turci - e un Shell pe dreapta. In zona libera nu mai sunt benzinarii. La Shell am bagat parca cu 1.3 Euro/l (nu mai stiu sigur) oricum mult mai ieftin ca la turci unde sub 3.33 lire/l (70 RON) nu gasesti.

Link către comentariu

cum adica sa nu bagi din turcia motorina?

de la vama bulgariei cu turcia pana la kusadai sunt 600km. deci nu iti poate ajunge si pt intoarcere nu?

si chiar atat de scumpa e 7ron/l???

Link către comentariu

da, e scuma, eu am dat peste 3,65 lire /1l benzina 97.

La dus taxa noastra de pod

5 euro vigneta

La turci in vama e o ghereta mai in fata pe dreapta de unde iei viza. 15 usd sau 12 euro/persoana. Timbrul pe care-l iei il lipste la Vize pe pasaport si turcul ala politist iti pune stampila pe timbru ca ai intrat in turcia.

la intoarcere pune stampila de iesire turcul

la bulgari treci prin vreo 4 filtre - costa 9 euro - 2 euro dezinfectie, 5 euro iar vigneta si 2 euro comision ( trecut pe factura). Cat treci pe la bulgari prin vama iti dau ei un stick pe care-l dai la toate ghiseele....n-au avut bani de o retea ciobanii .... :)

la turci platesti autostrazile, cand intri la edirne mergi putin si iei tichet pe care-l dai la iesire la omul de la ghiseu ( atentie, sunt mai multe iesiri, una OGS nu e pt tine, una KGS nu e pt tine tu te duci la cash unde iti arata poza de sus si sageata ca e ghiseu cu om .

Noroc

Modificat de godoroja
Link către comentariu

Cu drumul prin bulgaria sunt lamurit. Va multumesc.

Dar cel prin turcia cel mai rapid este cel din hartile de mai jos?

post-18531-1215867856_thumb.jpg

post-18531-1215867866_thumb.jpg

Modificat de marywss
Link către comentariu

Cred ca pana la urma asta este drumul cel mai bun nu?

Astept confirmarea voastra!

post-18531-1215890703_thumb.jpg post-18531-1215890711_thumb.jpg post-18531-1215890717_thumb.jpg

Link către comentariu

Eu voi pleca pe 20.07.2008 la Marmaris iar pentru traversarea Bulgariei voi folosi urmatorul traseu: Ruse -Razgrad- Sumen-Yambol-Elhovo-Lesovo-Hamzabeyli. :D

Link către comentariu

ai mai fost pe varianta asta?

stii detalii despre drum?

este mai bine decat pe stara zagora?

Link către comentariu

Eu voi pleca pe 20.07.2008 la Marmaris iar pentru traversarea Bulgariei voi folosi urmatorul traseu: Ruse -Razgrad- Sumen-Yambol-Elhovo-Lesovo-Hamzabeyli. :lol:

parerea mea e ca te hazardezi. Drumul de turcia e ala, e european, e circulat.

Pe traseul tau pana la sumen e ok dupa aia d-zeu cu mila si pana jos la turci. Nu m-as risca sa merg pe un drum de asta. Sincer. Doar daca ai mai fost pe acolo si stii ca e ok.

Link către comentariu

parerea mea e ca te hazardezi. Drumul de turcia e ala, e european, e circulat.

Pe traseul tau pana la sumen e ok dupa aia d-zeu cu mila si pana jos la turci. Nu m-as risca sa merg pe un drum de asta. Sincer. Doar daca ai mai fost pe acolo si stii ca e ok.

Multumesc pt. sfat. Pe drumul pe care l-ai facut tu am mers acum citiva ani in Antalya. O sa va povestesc cand ma intorc cum este cel ales de mine acuma ;)

Link către comentariu

ia si un nr de telefon de la cineva sa vina sa te ia ( d-ne fereste, glumesc) - asteptam feedback.

Link către comentariu

Pe 27 iulie plec din Bucuresti catre Kusadasi, mai are cineva drum?

Din cate am vazut, IGO este pierdut in Turcia. A reusit cineva sa-l foloseasca cu succes pt navigare catre Kusadasi?

Prin Bulgaria am inteles ca trebuie luat prin STARA ZAGORA (sau ceva de gen) si nu prin NOVA zagora?

Poate cineva sa posteze o succesiune de orase de pe traseu?

Link către comentariu

giurgiu-ruse-veliko tarnovo-gabrovo-kazanlak-stara zagora-haskovo-harmanli-svilengrad-capitan andreevo-edirne-uzunkopru-kesan-eceabat-ferryboat-cannakale.

cannakale-ezine-edremit-burhanye-bergama-izmir-autostrada cu iesire la selcuk-kushadasi.

am folosit igo 2006 plus cu harta completa a turciei (inclusiv partea asiatica) si a mers impecabil.nu este pierdut deloc daca ai harta turciei completa(nu ce se vinde la noi)

Modificat de silviu66
Link către comentariu

giurgiu-ruse-veliko tarnovo-gabrovo-kazanlak-stara zagora-haskovo-harmanli-svilengrad-capitan andreevo-edirne-uzunkopru-kesan-eceabat-ferryboat-cannakale.

cannakale-ezine-edremit-burhanye-bergama-izmir-autostrada cu iesire la selcuk-kushadasi.

am folosit igo 2006 plus cu harta completa a turciei (inclusiv partea asiatica) si a mers impecabil.nu este pierdut deloc daca ai harta turciei completa(nu ce se vinde la noi)

de unde pot lua aceasta harta?

Link către comentariu

pai ori o iei de hartie, e bine s-o ai iar 2 poti configura pe www.viamichelin.com traseul si pui opriri intermediare la gabrovo si stara zagora.

Link către comentariu

Am vazut postarile anterioare si cred ca va pot ajuta cu ceva informatii.

Pentru Turcia se poate folosi si Destinatorul. Eu l-am folosit anul trecut cand am fost in Marmaris si "stia" si micile strazi de cativa metri pana in plaja. In Izmir am fost in bazar cu ajutorul Destinatorului si a fost ok. Acum 2 ani nu aveam gps si am intrebat taximetristi si am putut ajunge la Ikea, desi noi pronuntam diferit-ei pronunta "aichea". Este bine sa aveti scris pe o hartie destinatia dorita - turcii sunt ok numai ca nu prea stiu alte limbi-cel putin cei cu care am vorbit in Izmir ;)

Pentru drumul pana la turci merita citit si aici - http://forum.softpedia.com/index.php?showt...0&start=420.

Anul asta voi merge in Oludeniz si inca nu m-am hotarat pe ce drum sa merg prin Bulgaria. Pana in septembrie am timp :P.

Drive safe

ionutz

Link către comentariu

Salve

M-am intors din... "veeeestitul" Kusadasi.

Sa fiu sincer nu m-a impresionat pana la lacrimi. Pot spune ca grecii au fost mai sus decat turcii.

Pe scurt. Limba engleza e cam ... straina.

Peste tot prin jurul plajei... toate preturile sunt multiplu de ... "five lira". 1 lira = aprox 1.8 RON

Daca aveti norocul sa fiti cazati la un hotel ... "la numai 500m de apa" sa nu va bucurati. Prima PLAJA e la 2-3 km.

Mai mult ... Kusadasi e un oras / statiune pe deal. Si aia 500m sunt de coborat la dus la plaja si de urcat de va iese sufletul la retur-hotel.

Plajele ... mai mult private decat publice - 1 sezlong=5 lire, 1 umbrela ... la pachet cu 2 sezlonguri - inca 5 lire - total 10 lire / zi de prajit.

Parcarea - 5 lire pe ... parcare ... daca ai plecat .. sufletu' .. inca 5 lire.

In conditiile in care foarte multi care mi-au recomandat Kusadasi .. e clar ca acestia s-au imbaiat numai in apa clorinata din piscina hotelului ... si astfel puteti scapa de aceste cheltuieli cu plaja la mare.

Sa fiu sincer .. nu am facut 2500 km ca sa fac baie la piscina. Asta pot face si pe bloc ... 150 Eur/ bazin si apa de la robinet.

Plajele publice sunt destul de murdare si .. foarte aglomerate. Sa nu credeti ca are cineva grija sa nu umple de nisip cand trece pe langa voi. Ii doare la basca de cel de langa ei ... ei sa traiasca si sa se simta bine. Restul ... nu conteaza.

Mai pe seara ... plajele erau pline de .. capace si sticle de bere, mucuri si pachete goale de tigari, hartii, si tot ce va puteti inchipui voi. Dimineata era insa OK.

Nesimtirea turcilor .... e proverbiala ... "Ce ma ... esti turc?" - de-abia acum am avut revelatia acestei expresii.

Bazar - Tiganeala la maxim .. poti obtine preturi bune la multe chestii - auret ... "pele" si alte "turcisme". E drept .. e frumos la inceput .. de 2-3 ori,

dar apoi ti se cam ia de tiganeala pentru fiecare "rahat".

Multi din bazar stiu romana .. asa ca atentie ce vorbiti ... a ... un turc m-a intrebat in cea mai pura romana .... "Hei .. gasit Elodia la voi?". Ca sa vezi unde se mai prinde si OTV-u'.

Preferintele sexuale ale turcilor ... le cam banuiti ... sunt foarte interesati si de barbati si de femei. Ma luase unul pe dupa mijloc, umeri ... incepusa sa imi faca masaj ... pana i-am tras o privire ... plina de "substraturi senzuale". Evident nu am mai luat nimic de la ei si am tulit-o de acolo urgent. Asa ca paziti-va spatele ... nu stiti cine e pe acolo .. gata de lupta.

Daca mai aveti si norocul sa nu fiti cu masina personala ... v-ati cam ars. Minibusurile lor .... trocarici cum le-am botezat noi nu sunt ieftine. 1 lira pana in centru si 2 lire pana la plaja ... de persoana.

MAi sunt multe de spus ... neplacute evident.

Daca aceste lucruri ar fi spuse de la inceput, de catre agentia de turism, ar fi chiar OK, ai sti la ce sa te astepti.

A ... dupa ce am ajuns la hotel, s-a uitat ala 10 min in voucher-ul meu, iar la final dupa ce a reusit sa imi faca intrarea, ma intreaba senin .... pentru cate zile doriti cartela (in camera se intra cu cartela magnetica). M-a umflat rasul instant.

La intrarea pe aleea de acces aveau un punct de control cu bariera. Faceau spume la gura daca te vedeau cu sacosa cu fruncte sau alte chestii cumparate din oras.

Aveau un afis mare ... We kindly inform the turists, that the access in tha hotel with food and drinks is STRICTLY FORBIDDEN. Hai ma .... s-a intalit hotu' cu prostu'.

Intram foarte senin cu sacosa cu apa, fructe ... si se agitau ca sifoanele, imi aratau afisul. .. dadeam din umeri .. si intram ...

Mancarea ... nu a fost grozava.

Bautura ... hotel 4 stele .. mic dejun - suc la dozator (gust de medicamente) si cafea instant ... jalnic. Oua fierte, crenwursti, masline, branza, 2 salamuri (aspect de parizer si cam inchise la culoare - nu am avut curaj sa le gust) gem, rosii, castraveti si 4 gemuri. ACELEASI timp de 7 zile. Cred ca erau aceleasi timp de tot sezonul.

Seara - ce ramanea de dimineata le gaseai in salate de oaua, paste cu salam.

Mancarea de seara era ceva mai buna, dar destul de condimentata. Pentru un copil - nu e chiar corect. Deserturile de seara erau foarte bune, in special frunctele uscate, confiate si insiropate.

Nota mea pentru hotelul TATLISES si statiunea Kusadasi - 7

Va mai povestesc si cu alta ocazie

Modificat de horgarban
Link către comentariu

DA .. inca ceva

Motorina - 3.2 - 3.35 lire

Benzina - 3.4 - 3.9 lire

Autostrada - se plateste - la intrare se ia un tichet de la automate si la iesire va incadrari la casa - ghiseu unde veti plati.

E bine sa aveti lire, ca mie in loc de 2 lire, prin schimbul din euro in lire mi-a luat de fapt 5 lire.

Te preinde ... te arde.

DAca e cineva interesat ... mai am 30 si ceva de lire

Link către comentariu

pinguinuldestepa

Salut

Vreau sa ma duc la inceputul lunii septembrie.Nu vreau sa ma duc cu masina pentru ca sunt singurul sofer(mergem 4 persoane). Ma gandisem la un pachet ultra all inclusive la un hotel de 5 stele. Cu cine am vb pana acum au fost multumiti de pachetele astea. Astept o parere din partea cuiva care a mai facut asa.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!