Jump to content

Kusadasi

DoubleG
 Share

Postare recomandată

Eu plec la kusadasi pe 23 iunie - luni dimineata pe la 4.

Daca mai e cineva care pleaca tot atunci ar fi o idee sa ne combinam nitel, macar prin bulgaria.

Astept oferte :blink:

Mailul meu e adrian.tarhon@gmail.com

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• godoroja

31

• bogdan2

19

• DoubleG

15

• silviu66

13

Top Posters In This Topic

Posted Images

cica e deschis din toamna anului trecut sigur (conform discutiilor purtate pe alte forumuri)

nu,inca nu este deschis.bine ca am reusit sa aflu inainte sa plec.sursa este un prieten din sofia care a dat niste telefoane in zona cu pricina...

Link către comentariu

Este deschis sigur (varianta prin Nova Zagora spre Turcia).Cunosc persoane care s-au intors acum 2 saptamani pe acolo.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Merge cineva in Kusadasi pe la sfarsitul lui august? Eu intentionez sa ma duc la Hotel Aqua fantasy spre sfarsitul lui august (inca nu am rezervat nimic). Daca mai gasesc cu cine sa merg pot pleca cu masina daca nu trebuie sa ma gandesc la avion si consider ca e cam scump.

Deci doritori?

Link către comentariu

• 2 weeks later...
Este deschis sigur (varianta prin Nova Zagora spre Turcia).Cunosc persoane care s-au intors acum 2 saptamani pe acolo.

multumesc andrusel ca m-ai facut sa-mi pierd timpul prin Bulgaria."persoanele pe care le cunosti" habar nu au pe unde au venit.

Varianta prin Nova Zagora este inchisa.

Link către comentariu

A fost deschisa o perioada ,dupa aia din nou a fost inchisa pentru reparatii.Si eu am patit-o ,am ajuns pana la omul cu bariera si m-am intors inapoi."m-ai facut sa-mi pierd timpul prin Bulgaria"-nu sunt decat 3-4 km dus si intors =>10-15 min din timpul tau pretios. :)

Link către comentariu

daca mai pleaca cineva pe 13 iulie, dimineata .. spre Kusadasi. Facem o grupare. Eu opresc 1 noapte in Canakkale si apoi continui spre Kusadasi pe 14.

Ma intorc prin Istanbul.

Link către comentariu

o sa plec si eu in kusadasi la sfasitul lui iulie.

cei care se intorc pana atunci ii rog sa ne dea si noua sfaturi de drum( pe unde e cel mai bine, ce taxe trebuie platite, cat e camera pe noapte in Canakkale, unde ati facut popasuri, durata... stiti voi ce e important.

Link către comentariu

Joi, varianta pe nova zagora era deschis dar absolut distrus drumul, m-am intors din drum si am luat-o spre STARA ZAGORA deci , la fel am zis si dincolo, luati-o prin STARA ZAGORA, evitati drumul recomandat prin nova zagora. E ABSOLUT DISTRUS, nu se poate merge pe o portiune nici cu 20 km/h. Partea dinspre SIMEONOVGRAD.

Link către comentariu

Salutare si eu plec spre Kusadasi in dimineata zilei de 2 septembrie.. si la intoarcere prin istanbul cu 2 nopti pe acolo

doritori??

Link către comentariu

pe 28 iulie foarte de dimineata plec si eu la kusadasi. mai e cineva???

astept impresii de la cei care au fost deja! cat faci pe drum? unde e bine sa faci popasuri? cum e drumul?

Link către comentariu

la iesirea din canakale este un pod mai lung, acolo faci dreapta pe o straduta pe care sunt aprox. 30 de pensiuni, de toate categoriile. De altfel sunt indicatoare catre pensiuni chiar inainte de pod. Preturi foarte negociabile, din cat cere turcul ofera 1/2, apoi daca obtii 2/3 din pretul cerut initial e ok. Daca tot dormi la canakkale, dimineata la plecare fa o halta la Troia.

Atentie la benzina/motorina, fa plinul la iesirea din Bulgaria, turcii au cele mai mari preturi la combustibili din intreaga lume.

Modificat de SHARANEL
Link către comentariu

pe 28 iulie foarte de dimineata plec si eu la kusadasi. mai e cineva???

astept impresii de la cei care au fost deja! cat faci pe drum? unde e bine sa faci popasuri? cum e drumul?

succes cu caldura, o sa mori de cald...

Drumul e bun daca mergi prin STARA ZAGORA si nu prin NOVA ZAGORA in bulgaria. In simeonovgrad e distrus totul dar asta este inainte de harmanli unde intri pe drumul care vine de la sofia si se duce spre turci. Si da, combustibil fff scump la turci. Cu toate astea eu am alimentat de la turci, nu-mi place sa las bani la jegosii de bulgari....

Link către comentariu

Salut eu plec in Turcia pe 8 Augusst daca mai sunt doritori si merg in periada ce mai calda i asteptam cu drag suntem 3 masini .

Si vreau sa va mai intreb un lucru cate ore se face se poate ajunge intr-o zi fara a mai dormi la intrare in turcia .

Link către comentariu

M-am intors din calatorie. La turci drumuri super, se merge lejer. In Bulgaria e varza tot - pe Stara Zagora e drum de tiruri si stai pe serpentine de ti se apleaca cu 15-20 Km/h. Pe la Nova Zagora era un indicator mare "CLOSED" si se deviaza spre Stara Zagora, deci nu scapi de tiruri. Viteza medie de maxim 60 Km/h. Fara opriri (si chiar recomand fara opriri) in Bulgaria se pierd intre 7-8 ore. La dus am plecat din Bucuresti la 5 si am ajuns in Canakkale la 4 - in Turcia am mers cu 120 constant. Feriboturi sunt la fiecare jumatate de ora deci treci fara probleme. La intoarcere am luat-o prin Istanbul cu popas de 2 nopti. Traficul in Istanbul este comparabil cu cel din Bucuresti doar ca au o autostrada care taie orasul (si asta e full - stai in blocaj bine de tot in Rush Hour). Atentie la feribot (daca vreti sa-l luati din Yalova spre Istanbul) pentru ca daca n-ai rezervare sau bilet il prindeti full si nu cred ca vrea nimeni sa astepte pana a doua zi dimineata cand pleaca urmatorul. Noi am stat in Sultanhmet in Istanbul si cu masina nu faci nimic (numai stradute gen alee de bloc cu sens unic care nu se respecta) totusi toate obiectivele sunt aproape pentru mers pe jos. Atentie la parcari ca se ridica masina fara nici o problema - eu am parcat intr-o parcare platita si mai ales pazita si am dat 30 de lire (60 RON) pe 2 zile.

In Kusadasi noi am luat excursii de la agentie la Pamukale (super - nu trebuie ratat) si plimbare cu vaporasul (a fost ok - snorkeling, swimming). La Efes am mers cu masina - e aproape rau (20 Km). In Istanbul am vazut Hagia Sofia, Blue Mosque, Palatul Topkapi (sau cum se numea ca nu-mi vine acum exact), Cisternele (cea mai tare dintre toate obiectivele) si Grand Bazar (cam dezamagitor - nu prea ai ce cumpara decat piele si aur dar oricum e urias si merita vizitat)

Link către comentariu

Pe 9 sunt in Giurgiu si pe 10 plec spre Ceanakale(sau cum se scrie) si pe urma a doua zi spre Kusadasi.

Daca sunt care pleaca in aceeasi zi(10 iulie) spre Turcia poate mergem impreuna!

Link către comentariu

Eu plec pe 24 august in Kusadasi la Sealight Resort ... daca stie cineva ceva de hotel, astept pareri.

Link către comentariu

Ca sa ajungi la troia cat trebuie sa te abati din drum, si de ce oras este aproape???

Cam care sunt preturile la cazare pe o noapte in Canakale?

Eu inca nu sunt hotarat daca sa dorm o noapte pe drum din lipsa de timp; plec luni dimineata pe 28 iulie si am cazare in Kusadasi ma,mi,jo,vi, ca sambata trebuie sa plec.

Link către comentariu

Marius, daca nu iti faci rezervare o sa platesti aproape dublu (pretul afisat la receptie) deci neaparat fa-ti rezervare. Iti recomand Hotel Helen in Canakkale, e exact langa iesirea de la feribot (45 de Euro am platit eu pe camera dubla). Troia este la 20-30 de Km de Canakkale si da, te abati din drum care si asa e destul de lung. Daca pleci din Canakkale pe la 9 o sa ajungi in Kusadasi cel devreme pe la 4 (multe localitati inainte de Izmir - se merge relativ incet).

Link către comentariu

Din cauza lipsei de timp nu o sa mai fac popas.( probabil o sa dorm doar cateva ore in masina).

As vrea sa stiu din Canakale in ce directie ma indrept pt a ajunge la troia? langa ce oras se afla?

Link către comentariu

Drumul e comun spre Izmir/Kusadasi dar dupa 20 de Km (20-30 nu stiu sigur) trebuie sa faci dreapta. Sunt indicatoare oricum si nu cred sa te pierzi.

Link către comentariu

As vrea sa ma lamuresc si eu care este varianta de drum pe stara zagora. In poza pe care am atasat-o varianta cu albastru este cea corecta, sau trebuie si mai mult ocolit prin stanga pe drumul acela portocaliu?

Resize_of_harta.bmp

Link către comentariu

nu e bine pe drumul din poza ta. Eu va arat ca in poza asta pe care o atasez prin gabrovo - kazanlak - stara zagora - dimitrovgrad mergeti pe E85 care e un drum bun si nu pe drumul ala "comunal" cumva paralel cu acesta.

Varianta asta din poza este putin mai lunga dar e garantat drumul. mai putin Simeonovgrad de la sfarsitul lui care e un orasel distrus dar se merge incet - e foarte mic.

Pe varianta asta de mai sus sunt 484 km iar pe varianta proasta pe nova zagora 432 km.

Macar e un drum european :( .

Succes

post-793-1215601965_thumb.jpg

Modificat de godoroja
Link către comentariu

Despre Kustur Club stie careva ceva ? Am rezervari prin septembrie, dar nu ii gasesc adresa sa pot sa o pun pe navi :(; si impresii ar fi utile.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!