Jump to content

Kusadasi

DoubleG
 Share

Postare recomandată

baieti, azi la 18 am aflat. La kustur e STOP SALE. Mai avem 2 variante , maine le comunic si daca gaseste camere pe 17 e ok, poate facem coloana. Daca nu, asta este. :P Noroc bun si sanatate :P

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• godoroja

31

• bogdan2

19

• DoubleG

15

• silviu66

13

Top Posters In This Topic

Posted Images

am gasit Club Yali Paradise Beach si am cerut oferta de la agentie, ei au dat mai departe la agentia din turcia de 4 ori cererea pt yali asta si nimic pana acum, turcii nu raspund. Daca pana maine la 11 nu am raspuns referitor la Yali, merg pe Egeria La Route Beach Club cu plecare pe 17.06, nu e cine stie ce dar sper sa gasesc loc la ceva. Asa e cand te trezesti tarziu ....................... :rolleyes:

Modificat de godoroja
Link către comentariu

Sau Ephesia. Am inteles ca e la 7km de centru.

Parca Egeria e undeva la 17km.

Link către comentariu

nu ma intereseaza la cati km de kusadasi e. Doar sunt cu masina. Pine Bay, pare ok dar plaja....... Plus ca au stop sale de pe 16.06. :P

Ephesia e exact langa batihan si nu ma atrage deloc. Caut ceva gen Holiday Village, nu ditai hotelu` :)

Am mai trimis la o agentie sa-mi dea oferta de yali. Azi astept oferta :P Sper sa si platesc. uite stai cu banu` in buzunar si nu gasesti loc :) :)

Modificat de godoroja
Link către comentariu

imi dau toti oferta pt Yali club prestige iar pe site-ul lor din turcia, cel de prezentare nu exista prestige in lant. Ce dobitoci. Eu cer Club yali paradise beach si ei imi dau Hotel Yali Paradise ( asta e altul) si Club Yali prestige care nu stiu ce e.

Link către comentariu

am vb cu turcii direct, nu exista la ei club yali prestige.....si totusi astia au oferta la agentii....ce cretini. Si oricum sunt 3* la clubul respectiv si nu 5* sau 4* cat zic astia aici la noi.

Asa ca am mai cautat si am gasit asa pe bodrum :

Cer oferta pt astea cu plecare 17.06

Link către comentariu

am iesit din calcul. Nu au liber, unde au liber nu au plaja cum trebuie ( ori deloc ori cu pietroaie), ajunsesem si la bodrum si marmaris dar deja e prea tarziu cam tot e ocupat pt. perioada asta. Asa ca am iesit de tot din calcul, drum bun si succes.

P.S aseara mi-a zis cineva ca a auzit la realitatea ca trebuie tradus in turca si legalizat talonul masinii si permisul. Ati auzit de asta ? Cica ar fi intors cativa romani din vama pe motivul asta....

Link către comentariu

am iesit din calcul. Nu au liber, unde au liber nu au plaja cum trebuie ( ori deloc ori cu pietroaie), ajunsesem si la bodrum si marmaris dar deja e prea tarziu cam tot e ocupat pt. perioada asta. Asa ca am iesit de tot din calcul, drum bun si succes.

P.S aseara mi-a zis cineva ca a auzit la realitatea ca trebuie tradus in turca si legalizat talonul masinii si permisul. Ati auzit de asta ? Cica ar fi intors cativa romani din vama pe motivul asta....

Eu zic sa incerci mai jos in Antalya,cu prima zi de cazare 16.06,ca mergem impreuna :lol:

dar si acolo locurile sunt limitate

Link către comentariu

De ce nu incerci la Pine Bay!!!

am vb la agentia ta, am fost ieri acolo, si azi o sa le dau un raspuns. Astept sa vad ce zice cumnata-miu. Eu sunt hotarat 100%.

Link către comentariu

Eu nu stiu de la Realitatea dar am citit intr-o revista VW Spirit ca cica 'big problem' cu traducerea s-a rezolvat cu 10$. Acum tre sa te interesezi si tu cat fac traducerile...

Link către comentariu

Publicat (modificat)

NU ESTE ADEVARAT!!!!

Am sunat si la Ambasada Turcie din Bucuresti, si mi-au spus ca aceste doua treburi nu trebuie traduse si legalizate. Raman valabile cele pentru masinile in leasing sau pe firma (procura de la firma tradusa si legalizata).

Pe langa asta mi-a mai infirmat acest lucru si o persoana care s-a intors din Turcia acum doua zile.

PERMISUL SI TALONUL MASINI NU trebuie TRADUSE SI LEGALIZATE!!!

Modificat de DoubleG
Link către comentariu

URAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!

Link către comentariu

Ne mai "inmultiram" si noi. Mai merg niste prieteni cu noi.

Cu aceiasi masina, insa vom fii cu doi mai multi decat la inceputul discutiei.

Poate se razgandeste si Godo si merge si el pana la urma cu noi. Ce spui cumetre, mergi?

Bogdan2, vii maine la intalnire? Sa ne cunoastem si sa mai discutam legat de plecare.... :D Nu mai am rabdare

Link către comentariu

eu plec pe 18 .06,cat de dimineata pot ,dorm la anzac hotel in cannakale,exact in port dupa ce am trecut cu bacul,si dupa aceea stau 10 zile la kustur club.

retur pe 29 pe acelasi traseu.

daca cineva pleaca pe 18.....sunt bucuros de gasca.

Link către comentariu

@ silviu66

Ne vedem acolo ptr ca eu am intrare de 18.06 la Kustur si totodata poate apare si Godo sa tragem un sprit pe acolo!!

Link către comentariu

godo nu mai apare. :Driver:

Dar vreau un feedback bun de la tine. Sa faci poze la plaja, la camere si prin zona pe acolo, piscina, all inclusive, cum arata mesele, bufetul, kid's area ;)Poate la anu`

Link către comentariu

Parca iti rezolvasei cu cazarea!!

Link către comentariu

da, rezolvasem dar s-a sucit cumnatu` :Driver: . Asta e, la bani tot aia e ca in turcia si in bulgaria mai jos ( obzor, sunny beach).. Nu uita de feedback ;)

Link către comentariu

nu uit de nici un feed -back ,am mai postat acum doi ani traseu pana acolo ,impresii si tot dar mesajele au disparut undeva in negura forumului la reorganizarea de acum un an doi.

@bogdan2

poate imi aduci si mie un sticker ,ca la o intalnire vw pe aci prin bucuresti nu am fost in stare sa ajung...

Modificat de silviu66
Link către comentariu

Intrebare ...intrebari :) 1.Aveti idee de pretul feryboat-ului (si de programul acestuia)?2.Cum naiba sa legalizez imputernicirea de la PoRo de iesire din tara cu masina lor atata timp cat ei nu iti dau o copie ci o hartie in original(semnata si stampilata) si daca imi aduc aminte bine si in engleza?

Link către comentariu

daca tin bine minte am dat in jur de 10-12 usd masina si 3 pasageri.

parca primul bac e la 7 dimineata si merge pana pe la 10 seara.

Link către comentariu

@ valhalla

Cu imputernicrea respectiva poti merge la un traducator autorizat care o va traduce in limba turca si apoi iti va pune apostila !!

Link către comentariu

Merci de info..

Link către comentariu

pt accesul in TURCIA cu autoturismul inmatriculat pe persoana juridica, in leasing sau nu, aveti nevoie de urmatoarele acte :

procura de la notariat tradusa in limba turca, legalizata la Ambasada Turciei si apostilata la orice Tribunal

pt mai multe detalii sunati la ambasada Turciei : 021.206.37.27

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!