Jump to content

Noutati de la Seat

black_shadow
 Share

Postare recomandată

eu sper ca masina de serie sa aiba bordul ceva mai ne OZN-esc. adica...daca se poate fara harta aia care iti arata 3D terenul din fata masinii...totusi. nu e moon-vehicle si hai sa mai lasam si soferului ceva de facut ca daca nu ne luam X-box si stam acasa sa ne jucam :unsure: parerea mea

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

si mie imi place cum arata noua arrosa!sunt curios la interior cu ce o sa aduca!

Link către comentariu

Pe langa Tribu, Seat va lansa la Frankfurt o varianta ecologica a Ibiza, EcoMotive, care pe langa motorul 1,4 tdi 80 cp cu DPF, are si multe alte imbunatatiri, printre altele incluzand un coeficient aerodinamic imbunatatit, o greutate mai redusa, precum si pneuri noi.

Detalii despre concent in linkul: http://www.seat.com/com/generator/su/com/e.../site/main.html

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Au aparut primele poze spion cu urmatoarea generatie de ibiza:

http://www.worldcarfans.com/9071001.010/ne...eat-ibiza-spied

http://www.auto-motor-und-sport.de/news/au...07325_13987.hbs

Nu seamana deloc cu un baby Leon, au pastrat forma clasica de hatch-back, folosind in partea frontala elemente de la conceptul Tribu.

Link către comentariu

Grila din fata nu prea imi place. Si farurile mari. Poate o sa apara poze ceva mai clare sa vedem exact.

Link către comentariu

M-am mai linistit un pic :) credeam ca o sa scoata un model f frumos si o sa scada pretul de revanzare rau de tot la modelul actual.

Din cate am vazut este exact pe aceiasi platforma ca actuala ibiza sunt schimbari minore dar in rau :icon_thumright:

Link către comentariu

Se pare ca nu e foarte reusita noua Ibiza, cel putin asa se pare din poze...dar mai vedem...

Link către comentariu

Reusit noul model de sedan pe platforma de Audi A4.

Daca doar i-ar pune fata de Seat si ar ramane in rest A4 la pret de Cordoba eu unul ma inscriu de acum pe lista de comenzi :huh:

Link către comentariu

Nu cred ca va fi in aceeasi clasa cu Cordoba, va fi la limita intre compacta si medie si probabil si pretul va fi pe masura.

Link către comentariu

Si totusi...lipsa totala de personalitate! Si cam asta cred eu ca a cantarit enorm in ochii cumparatorilor noilor modele seat!

Modificat de Andrei_VVB
Link către comentariu

Nu are aproape nici o legatura ce vedem in poze cu modelul real, in poza a fost surprins un audi a4 cu fata schimbata, folosit pentru testarea sasiului, motorului si a altor componente:

Seat has been testing an early mule for their upcoming range-topping sedan under the cover of darkness and a small army of security guards.

Mule e termentul folosit in industria auto pentru masini de test care folosesc caroseria altor modele deja lansate, pentru a nu sari in ochi prea mult.

Pe mine ma incanta altceva, daca viitorul model Seat va folosi platforma tehnica de la Audi A4 inseamna ca Seat inca e langa Audi, asa cum a fost intotdeauna, mai ales ca noul A4 nu mai imparte platforma tehnica cu Passat si Superb, asa cum se intampla la generatia anterioara.

Link către comentariu

ok..am inteles! Recunosc ca nu am citit articolul! Sper sa fie asa!

Link către comentariu

Noul Passat foloseste platforma de la golf V de aici si pretul mai mic pe care il are VW passat acum. Oricum in primavara vom vedea un prototip sper sa fie frumos rau de tot mai ales daca se chinuie atata sa puna platforma de pe Audi A4.

Link către comentariu

In 2007 Seat inregistreaza rezultate financiare pozitive, pentru prima data de cand a fost preluata de VW:

Furthermore, SEAT chairman Erich Schmitt declared that all indicators show that already for the calendar year 2007 the company will present a positive operating result. He also thanked his whole team for the excellent work realized over the past months.

http://media.seat.com/en/view_manager.html?root=1216

Link către comentariu

Generatia urmatoare de Ibiza nu va fi lansata pana in 2009 si se pare ca va fi primul model pe noua platforma mini a grupului, pe care se vor mai construi VW Polo si Audi A1. Ciudata alegerea in cazul Fabia, la care s-a decis folosirea platformei actuale.

Mai multe detalii in articolul urmator:

http://www.autocar.co.uk/News/NewsArticle/Seat-Ibiza/228558/

Link către comentariu

Am gasit in sfarsit ce cautam:noul Seat Sedan 2009 :P

http://www.motorauthority.com/news/sedans/...at-sport-sedan/

De la pozele cu masina camuflata in Audi A4 n-am avut somn si daca va arata macar putin cu cea din poze eu unul mi-am gasit viitoarea masina :P

Link către comentariu

Trecerea la platforma vechiului A4 ar insemna repozitionarea Cordobei prin mutarea ei din clasa mica in clasa compacta.

Se pare ca Seat revine la formele "clasice"... Oldies but goodies ! :P

Link către comentariu

sa inteleg ca a4 b6 e in clasa compacta?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!