Jump to content

Jante Octavia 2

bogdan'
 Share

Postare recomandată

Hmm.. de ce s-au tocit zimtii? Ma gandeam eu cand am vazut prezonul ca nu are viata prea lunga, zimtii sunt mici si cam fini. Eu m-as fi lipsit de prezoanele astea antifurt fara nici o problema. Nu cred ca exista hot care sa fure jante Vega :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rvacaru

15

• ovidius

13

• gabriel

9

• smoothcoder

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

S-au uzat din cauza de cheie pneumatica in mod sigur , de la service , schimbari de roti vara-iarna si viceversa si vulcanizari !

Oricum , setul nou are o cheie cu dinti putini si prin urmare mai mari . :lol:

Nu te baza prea mult pe faptul ca nu e lume interesata de Vega , daca iesi din Germania catre noi ai grija pe unde parchezi !

Link către comentariu

Imi plac jantele Vega si Sirius! Sunt faine, Vega un pic mai clasice, mai elegante, Sirius cu mai multa personalitate. Ar fi super daca ar posta cineva poze si cu o Octavia cu noile jante Lyra.

Link către comentariu

Misto si Lyra astea! Aduc cu Pegasus, numai ca sunt de 16 si au 6 spite.

Link către comentariu

Parca le lipseste un capac central, acolo peste suruburi...inelul acela sugereaza ca au capac, desi nu au...nu ti se pare?

Link către comentariu

Mda.. cam ai dreptate.

Link către comentariu

Mi se par misto asa cum sunt,daca vrei cu capac ar fi vega....

Link către comentariu

Asa stiu si eu ca jante pe 17 + pachet de drumuri grele nu se poate, dar am gasit o poza ( unghiul nu este foarte bun) in care s-ar parea ca se poate.

post-4928-1183728872_thumb.jpg

Link către comentariu

• 5 weeks later...

:ceuameni: Am comandat o skoda 2 si i-am pus jante de 16 lyra si ma gandesc pentru ca am vazut in cateva poze ca ii sta bine cu 17 pallas insa nu as vrea sa fie nici prea rigida, caci cred eu ca cu jantele de 17 ,contactul cu asfaltul e mai direct fiind mai subtire cauciucul pe ele.Ce parere aveti?

Modificat de bodo_pimp
Link către comentariu

pai cu cat sunt mai mari jantele cu atat mai tare o sa simti orice pietricica si hartoapa de pe drum :ceuameni: dimensiunea exterioara a rotii ramane la fel indiferent ce dimensiune de janta pui. ramane sa hotarasti tu ce conteaza mai mult :D aspectul placut sau sa fie si practica avand in vedere drumurile noastre. cred ca 16 sunt destul si lyra chiar arata bine. eu unu am lasat cele de 15 din motive de practica :P

Link către comentariu

Da si eu cand am dat comanda tot jantele de 16'' Lyra am luat.

Link către comentariu

pai nu pot schimba , balonul cauciucului sa-l pun un pic mai mare?Am vazut prin oras vreo doua o2 si-mi place tare cum vine cu cele de 17 insa nu stiu ce model sunt am sa va atasez o poza care am gasit-o la skoda cu acele jante, poate imi spuneti voi.

MIe imi vine masina abia prin octombrie si m-a ajuns 20.500 ,si nu m-as uta la 150 euro ,dar oare mi le schimba daca sun?:(

post-14898-1186389175_thumb.jpg

Link către comentariu

Jantele din poza pusa de tine sunt pegasus

Link către comentariu

bodo pimp, esti din Galati?

Sunt frumoase jantele Pegasus dar nu vin decat cu pachet "suspensii sport".

Link către comentariu

Sunt superbe jantele Pegasus, dar atentie: masina devine destul de rigida, mai ales pe drumurile noastre! Un bun compromis sunt jantele de 16, eventual Lyra pt. ca seamana cu Pegasus, doar ca au 6 spite in loc de 5.

Link către comentariu

Mie mi se par ca jantele astea arata binisor, sunt pe 16'' deci ai talon decent :)

Sirius cred ca sunt, dar parca sunt discontinued nu?

post-8852-1186427783_thumb.jpg

Modificat de Executron
Link către comentariu

da sunt din galati.Cred ca le las asa pe cele de 16 lyra.Oricum merci frumos tuturor pt sfaturi.

Link către comentariu

daca-ti pui jante de 17" nu-ti mai vine sa treci pe 15" niciodata. faza cu "la drumurile noastra e suficient 16" e rasuflata, fara suparare. la cum e traficul pe la noi si cum sta politia pe noi nu prea poti sa mergi ca dementu, iar confortul nu este asa de mult diminuat cu jante de 17".

Modificat de claudiu_83
Link către comentariu

• 4 weeks later...

Le-am vazut o data prin oras pe o masina si la tuning days. Arata misto, nu stiu cat de calitative sunt, insa.

Ti-as recomanda macar un 17, pe 16 par prea micute si e pacat de ele :rolleyes:

Link către comentariu

da...stiu pe 17 dar am pachet de drumuri grele si din ce am citit pe forum nu prea se pupa..

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Care dealer are pretul cel mai bun la jante originale ?

Pe http://www.auto.asp2.cz/octavia-2-exterier.aspx sau pe http://www.skoda.at/service_zubehoer.php?L...=5&SM_ID=17 au pret mult mai mic decat ce am primit de la dealerii nostri - la noi mi-au zis de 8mil/buc - Vega 16" :icon_thumright: si pe site la austrieci sunt 129Eur/buc

Link către comentariu

• 3 weeks later...

in poza chiar arata binisor ... si pe mine m'ar tenta sa fac o combinatie PDG+ 17" Pegasus . mai studiez si cred ca ar arata destul de bine .... :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!