Jump to content

Accesorii aftersale

dedeye
 Share

Postare recomandată

Aia nu cred ca e bariera termica. Altfel nu ti-ar mai incalzi c**u :icon_cool: Cred ca, de fapt, e o protectie ca sa nu iti topeasca buretele banchetei.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gabriel

109

• Calin

98

• Al Bundy

87

• sorin_ss

41

Top Posters In This Topic

Posted Images

@tutuciprian - Oricum daca ma hotarasc sa imi pun voi apela la Al Bundy pt montaj.Multumesc pt detalii.

Am oportunitatea sa montez bara de O2 FL. Se potriveste plug&play? Daca nu..ce modificari trebuie facute? Multumesc.

L.E. Daca tot schimb bara mi-as pune si senzori de parcare..dar numai cu conditia sa poata fi vopsiti..Credeti ca ii pot vopsi odata cu bara?Vor mai functiona dupa ce ii vopsesc?

Modificat de B_U_T
Link către comentariu

Prietenul tau crede ca o luat mergedensu ala foc, din cauza ca instalatia de incalzire in scaune care a fost, se presupune, originala si nu o avut defecte?

Eu am tapiterie de Passat B6 cu incalzire in sezut si spatar, OEM. N-are nici un fel de folie. Scaunele n-au luat foc si nici nu dau semne ca ar lua. Conteaza si rezistenta din ele pana la cat se incalzeste ...

Poza atasata este sezutul, partea interioara, cea care este pe buretele scaunului.

post-50535-0-32979400-1288608966_thumb.j

post-50535-0-00533100-1288609906_thumb.j

Link către comentariu

Baiatul cu Mercedesul mi-a spus ca mergea cu scaunul pe maxim (instalatie OEM) si dintr-o data i-au iesit flacari de sub scaun..am spus ca mi-e frica sa nu ia foc tocmai pt ca eu vreau sa montez o instalatie aftermarket si nu stiu daca masinile cu instalatii de incalzire OEM vin cu un altfel de burete..

Link către comentariu

Aia nu cred ca e bariera termica. Altfel nu ti-ar mai incalzi c**u :icon_rambo: Cred ca, de fapt, e o protectie ca sa nu iti topeasca buretele banchetei.

Mai citeste inca o data ce am scris eu mai sus si vezi ce se intelege de acolo? Folia este montata intre burete si kitul de incalzire.

Link către comentariu

Am citit perfect. Tu ai citit ce am scris eu?

Link către comentariu

Ok toate ca toate , vreau si eu un link sau un pont de unde e luata incalzirea cu 5 trepte...sau cea care o are Danual...Ms!

Link către comentariu

Gabriel eu mi-am luat tapiteria cu incalzire de la un prieten din TM. Anul trecut am postat in aria HUSE octavia si am pus un nr. de tel. si pretul la care le-am achizitionat eu. Nimeni n-a intrebat nimic. Am sunat ieri si mi-a spus ca nu mai are! Imi pare rau. Pretul a fost 150 euro pt. scaunele din fata. Daca se schimba ceva legat de tapiterie/huse, te anunt!

OFF.: Am si eu o intrebare legat de volan Golf 5 GTI. Ti-ai mai luat pana la urma volan? E compatibil airbagul de pe O2 pe capacul de la GTI? Am vazut o discutie de-a ta pe forum si m-am gandit sa te intreb inainte de-a ma apuca si eu de ''cumparaturi''. Merci!

OFF2. ai setat sa nu primesti PM.

Link către comentariu

@gabriel

Vezi ca barracuda avea asa ceva de vanzare

Link către comentariu

@gabriel

Am cumparat kitul de incalzire cu potentiometru de la acest link (vad ca acum pretul este de 300 lei):

http://www.okazii. ro/catalog/44346740/kit-incalzire-scaune-auto-cu-fibra-de-carbon.html

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Cine ma ajuta si pe mine sa imi spuna daca e bine schema de mai jos ?

Modulul are codul 1k5 919 965

post-2238-0-00850000-1289932586_thumb.jp

Link către comentariu

E buna.

Imaginea e luata de pe blogul lui Michal (Maloosheck pe vwvortex). Tipul e foarte priceput, am conversat de cateva ori cu el si informatiile furnizate au fost intodeauna exacte.

Link către comentariu

• 5 months later...

Salutare dragi colegi de forum.

Va scriu inca o data aproape in disperare de cauza.

De unde as putea face rost la un tempomat pentru masina din semnatura Octavia 2 1.4TSI cod motor CAXA MY2011 la un pret normal. Din pacate incepand cu modelul MY2011 cele doua manete care inglobau si tempomatul au devenit o singura piesa si se schimba ca atare. Asa ca pretul lor aftermarket a devenit exorbitant de mare 1100 lei la reprezentante + manopera. Adica in jur de 1500 de lei. Cu acesti bani bag benzina pe intreaga vacanta in strainate de circa 3500 km...ca sa va dati seama. Pe skodateille.cz parca este pentru acest model la un pret normal insa pentru modelul cu stergator luneta. Eu din pacate nu am stergator luneta, adica am maneta mai simpla fara comenzi pt. sterg. luneta. Cand m-am interesat la ceh a zis ca difera codul pentru manetele fara stergator.

Vreau sa va intreb ce ar fi daca totusi as comanda manetele cu comanda pt. stergator luneta. Nu mi-ar recunoaste unitatea centrala al masinii piesa(manetele)???

Maxidot am in masina deci unitatea care raspunde de tempomat ar trebui sa am. Alexxb a pus deja de la reprezentanta si a avut la masina lui acea unitate.

Recunosc ca am fost un prost ca nu am optat aceasta optionala cand imi configuram masina, insa trebuie sa precizez ca am fost dus in eroare la vremea respectiva de catre dealer, care mi-a aratat ca un tempomat costa ulterior 500 lei+ manopera. Numai ca s-a schimbat piesa intre timp X( X( X( si pretul a devenit mai mult de doua ori mai mare.

Astept orice fel de parere sau ajutor. Numai bine va doresc.

Link către comentariu

sa incepem cu o serie de sasiu, pentru ca unul din cei cu acces la etka sa vada exact ce ai pe masina...

Modificat de andrei_221
Link către comentariu

Intersant....da exact acesta mi-ar trebui. Dar cum este posibil sa fie asa diferenta de pret intre acest site si skodateille?

http://www. skodateile.cz/index.php?pg=product∏=332&menu=%C5%A0koda|Octavia%20II%28A5%29%20facelift

Pai la pretul acesta nu am facut nimic...oare acesta o fi pretul ei normal?

sa incepem cu o serie de sasiu, pentru ca unul din cei cu acces la etka sa vada exact ce ai pe masina...

TMBBJ21Z9B8008777

Link către comentariu

poate sa imi puna si mie pe forum schema electrica de la autoleveling-ul de pe passat b5? nu reusesc nicaieri sa gasesc o unitatea de control pt octavia 2. nici passat nou nici a 6 ca am vazut ca au acelasi cod. am gasit doar de passat b5 si vreau sa vad dc sunt ceva diferente. are cineva idee dc merge? multam :(

si inca ceva. am vazut pe skodateille o unitate de senzori de parcare cu afisaj mpe columbus. stiti dc asta e o optiune a navigatiei sau merge si pe nexus?

Link către comentariu

vrei passat b5 sau b5,5 ? oricum nu o sa mearga niciuna, ca la O2 comunicatia e pe CAN si la passat b5.5 e K -line.

Link către comentariu

dc nu merge atunci nu mai e nevoie. o sa caut in continuare...... :somnmare:

Link către comentariu

Intersant....da exact acesta mi-ar trebui. Dar cum este posibil sa fie asa diferenta de pret intre acest site si skodateille?

http://www. skodateile.cz/index.php?pg=product∏=332&menu=%C5%A0koda|Octavia%20II%28A5%29%20facelift

Pai la pretul acesta nu am facut nimic...oare acesta o fi pretul ei normal?

TMBBJ21Z9B8008777

asta ar trebuie sa fie maneta care iti trebuie.

5K0953502N 9B9 - 500 ron

Modificat de andrei_221
Link către comentariu

Accesoriile vandute de aceste site-uri sunt originale? Am sesizat diferente considerabile la aceeasi piesa, intre cele 2 site-uri.

De exemplu, emblema skodacosta 2.5 euro pe un site si 9 euro pe celalalt

Link către comentariu

@Andrei_221:

Daca asa este ar fi super!!!! Din pacate din cod nu imi dau seama care este. Daca e vorba de o singura maneta atunci nu este bine la mine, fiindca la modelul meu cele dou manete fac parte dintr-o singura piesa(din pacate). Stiu ca la modelele anterioare unde se schimba numai maneta stanga, pe care era si comanda tempomatului, pretul era intre 4-500 lei.

Daca totusi ar fi vorba de piesa care imi trebuie mi-ai zis cea mai buna veste. Numai bine.

Link către comentariu

Cu negru sunt piesele de pe masina ta. Modulul de coloana ramane neschimbat.. teoretic.

PR 8T0 - fara tempomat

PR 8T2 - cu tempomat

PR 9Q1, 9Q2 - display CB, Maxi-dot CB

post-17228-0-44660500-1305739235_thumb.j

Link către comentariu

Iti multumesc foarte foarte mult. Nu stiu cum sa ma revansez...Oricum daca ai drum prin Cluj ai o bere de la mine, sigur!!!! Multumesc inca o data, numai bine.

Acum ca s-a lamurit ce trebuie la mine, ramane de vazut de unde se poate face rost la un pret pana la 150 euro...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!