Jump to content

Accesorii aftersale

dedeye
 Share

Postare recomandată

stie cineva daca senzorul G419 de la esp, cel montat sub scaunul soferului este acelasi la tot grupul VAG?

oare s-ar potrivi de la un passat modelul nou la o skoda octavia

pe exterior pare la fel

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gabriel

109

• Calin

98

• Al Bundy

87

• sorin_ss

41

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cand spui sub scaunul soferului, te referi exact sub scaun, sau sub capitonajul podelei? De ce intreb? Adineaori cand m-am uitat sub scaun, am vazut o mufa (cel putin asa parea) prinsa de scaun, insa nici o alta mufa care sa para desprinsa din ea, atarnand in zona. Pe acea piesa calca si manerul cu care deplasezi scaunul fata-spate. Ma gandesc sa nu fie ceva demontat de pe masina, sau lipsa ... etc. Chiar nu stiu de la ce ar putea fi piesa/mufa aia.

Link către comentariu

senzorul de ESP este de fapt o cutie de metal de cca 15/10 cm; este considerat un singur senzor dar de fatpt are 3 senzori incorporati: G 200 -acceleratie laterala; G 202 rotatie si G 251 acceleratie longitutinala.

post-7992-1280078519_thumb.jpg

Modificat de sorin_ss
Link către comentariu

Mersi. E sub mocheta podelei?

Modificat de mario75
Link către comentariu

cine stie cat costa spalatoarele de faruri de la octavia II?

multumesc :)

Link către comentariu

ETKA zice ca 43,28 Euro fiecare spalator cu TVA-ul asta nou ..... ;)

Modificat de radioman
Link către comentariu

cine stie - ca nu prea reusesc sa ma inteleg cu cehul - oglinzile exterioare antirelfex (asa cum le zice el pe site) sunt cele heliomate sau exista si un tip de oglinzi exterioare, albastre dar care nu sunt heliomate. Sa nu le comand degeaba

PS: daca mai e cine va interesat sa comande de la ceh poate ne combinam sa comandam mai multe.

Link către comentariu

Denumirea corecta este antidazlle sau autodimming.

Link către comentariu

Asa se numesc. Dar el zice antireflex blue mirror. O fi acelasi lucru? Eu l-am intrebat dc sunt antidimming si a zis ca da. Dar........ Asta intrebam de fapt dc este acelasi lucru

Link către comentariu

Dai pe ele atatia bani sa dispara intr-o seara sau sa trimita ala 2 oglinzi de la geamgiu...Serios acuma vi se pare ca merita banii pe acele oglinzi. Se potrivesc de la polo poate gasesti pe ebay sau undeva mai sigur decat la ceh.

Acele geamuri trebuie sa se vada daca sunt antireflex sau heliomate pt ca alea au cauciuc pe marginea geamului de oglinda, cele normale sau blue nu au nimica.

Modificat de gabriel
Link către comentariu

Oglinzile antireflex de la ceh sunt cele cu tenta albastra, care erau stock la rs. Cele cu autodimming le vinde cehul cu toata oglinda(tot sistemul) si costa 121 euro bucata, deci 242 euro amandoua. E vorba de oglinzile prefacelift. La dealer ambele oglinzi cu autodimming(doar sticla) costa 2200 ron.

Mai nou, cehul vinde si setul de oglizi facelift cu tot sistemul de rabatare si butonul aferent la 380 euro. Dar nu stiu daca astea au sticla cu autodimming. L-am intrebat si mi-a spus ca se potrivesc si la modelul prefacelift.

Modificat de ADI.
Link către comentariu

asta vroiam sa stiu pt ca in mail mi-a zis ca cele cu tenta blue sunt antidimming.

multumesc pentru raspunsuri, m-am lamurit

PS: la ceh e foarte sigur. m-am intalnit de 2 ori personal cu el, la el acasa unde are atelierul si magazinul si am mai si comandat prin posta. e serios tipul

Link către comentariu

Si eu am fost la el acasa, la vila. Este serios tipul, doar ca raspunde mai greu la mail. Prin posta in 7-8 zile dupa efectuarea platii marfa ajunge.

Modificat de ADI.
Link către comentariu

in primul rand vreu sa multumesc celor care au avut ideea creeari acestui forum pentru ca putem gasi solutii la multe probleme pe care altfel era daca nu mai greu apropae imposibil sa le aflam. :salut:

in alta ordine de idei, in urma unui schimb am facut rost de sistemul OEM de senzori de parcare spate. dar citind instructiunile de montaj in ELSA, dc am inteles bine, senzorii difera pentru bara standard si pentru cea de RS. eu i-am luat de la una cu bara normala iar eu am de RS. stiti cumva, daca intradevar este diferenta? de fapt diferenta pare ca nu e de senzor, ci de sistemul de prindere pe bara.

Link către comentariu

In etka nu apare ca fiind diferente.

Link către comentariu

in etka da. dar in elsa la workshop repair guide, la montajul senzorilor pe spate scrie ca montajul e diferit. de asta am intrebat si eu dc difera

Link către comentariu

Dupa cate stiu eu senzorii sunt la fel, suportul lor nu e la fel , barile sunt diferite deci probabil de acolo o diferenta....

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Suportii de senzori costa nimica toata. Eu i-as comanda. Tot trebuie sa-i vopsesti. Vezi ca trebuie si adezivul. Mie mi s-a desprins un adeziv, tb sa dau bara jos pt asta :D

Link către comentariu

Scuze de putin off, dar cehul din discutii este cel de pe seitul skodateile.cz ?

Daca da, mai este cineva interesat de o comanda de grup ?

Multumesc pentru intelegere. :))

Link către comentariu

Bad post.Sorry. :))

Modificat de B_U_T
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Ultimele doua modificari aduse masinii, dar una dintre ele nu este finalizata, initial am vrut verde, dar am renuntat si am pus culoare alba.

post-18532-1283977977_thumb.jpg

Multumesc pentru sfaturi lu' Gabriel si Al Bundy.

post-18532-1283978095_thumb.jpg post-18532-1283978101_thumb.jpg post-18532-1283978105_thumb.jpg post-18532-1283978115_thumb.jpgpost-18532-1283978121_thumb.jpg post-18532-1283978125_thumb.jpg

La mine ledurile de la picioare cand se inchid se sting exact ca becurile normale( le scade intensitatea treptat- nu se sting brusc), dar am o mica nelamurire: descui masina-lumina la picioare se aprinde, urc in masina pun contactul -ele se sting, daca iau contactul si il pun iar ledurile clipesc la intensitate mica de vreo 5 ori, nu cred ca e oki, nu se observa doar daca te uiti fix la led.

Link către comentariu

De unde te-ai legat cu ele ? Ai facut asa cum a descris Cristi (Al Bundy) sau te-ai legat de plafoniera? :)

Link către comentariu

Am facut cum a zis Al Bundy, doar ca ledurile de la picioare clipesc cand pun contactul si nu stiu care e cauza.. :icon_thumright:.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!