Jump to content

Accesorii aftersale

dedeye
 Share

Postare recomandată

Eu am pus aceste spalatoare faruri mai ales din motivele ca vine cu un rezervor mai mare si ca are indicator pe maxidot cand e pe sfarsite.

Masina modificata de tine va avea acest indicator?

Oare aceste modificari ulterioare costa mult peste cei aprox 140 EUR cat am dat pe aceasta optiune?

A montat cineva stergator luneta la octavia 2 fara aceasta optiune?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gabriel

109

• Calin

98

• Al Bundy

87

• sorin_ss

41

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pai piesele au fost cumparate de proprietar, poate o sa ne spuna preturile, ca ce a luat stiu, iar manopera o sa o postez dupa montaj.

Se schimba vasul cu unul mai mare, se monteaza senzor , se trag fire pana in bord, se monteaza releu pentru pompa de spalat faruri, se codeaza centrala electrice, bordul, se da jos bara si farurile, trebuie bara cu gauri, sau se dau in cea existenta.

OK , asteptam vesti despre pretul total

Link către comentariu

Toate componentele necesare pentru spalator faruri, inclusiv vas de 5,5 litri, si senzor lichid parbriz cumparate de la Avia motors cu o reducere comerciala de 5% au fost in jur de 11 milioane.

Pentru montaj intrebati pe Al Bundy. Dureaza 4-5 ore.

Link către comentariu

Oricare din voi puteti intreba pretul la dealer... 11 mil mi se pare exagerat...si in nici un caz nu merita mai ales ca bara nu e gaurita de fabrica

Link către comentariu

Bara a fost gaurita de fabrica , era bara de RS.

Link către comentariu

Deci si bara e pusa la pret pana la urma... :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

BAra era deja pe masina, pretul unei bari e de vreo 16 mil, cum sa fie in pret?

LA un calcul dupa ETKA se ajunge la 200 euro fara TVA, si nu am pus mufele electrice si pinii de conexiune din mufe. 2 pini la senzor, 2 la pompa, 2 la placutele de frana, 2 in bord, mufa senzor, mufa pompa, mufa senzor placuta frana, niste garnituri din silicon care se monteaza pe firul electric la intrarea in mufa sa nu intre apa, suruburi , cleme, fire, banda izolatoare, etc, se ajunge la 11 mil.

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

se face vreo economie considerabila daca se lasa vasul mic de 3 L ?

Link către comentariu

Dar se va termina destul de repede lichidul. :D

Modificat de ADI.
Link către comentariu

este cineva printre voi care si-a montat after-sale maxi-dot ? ( imediat dupa ce am cumparat masina si nu am fost inspirat sa o comand cu maxi-dot am intrebat la dealer cam cat costa si mi s-a parut atunci destul de scump - nu mai stiu valoarea )

Link către comentariu

Nu se poate monta maxi-dot after. trebuie chimbate ceasurile.

Link către comentariu

Vezi ca are Gabriel de vanzare cu maxidot cu tot.

Si tot el te-ar putea lamuri, pentru ca si-a schimbat IC-ul cu unul de RS! :lol:

Link către comentariu

Nu se poate monta maxi-dot after. trebuie chimbate ceasurile.

si daca se schimba ceasurile se poate ?

Link către comentariu

Da se poate....

cam cat ajunge toata povestea ? eventual inteleg ca ai unul de vanzare, care banuiesc ca nu are vreun defect

apar pe el toate optiunile care l-ar avea si unu din fabrica ?

ce anume a vrut sa spuna colegul de mai sus cu schimbarea IC-ului cu unul de RS ?

Link către comentariu

IC = instrument cluster (adica ceasurile), iar gabriel le-a schimbat cu unele de RS care sunt putin diferite.

Ecranul ala e lipit de placa ce contine ceasurile (sau IC). Ca sa pui maxi-dot trebuie schimbata acea placa. Daca schimbi placa trebuie sa mergi la cineva sa iti aranjeze la loc km in bord (in caz ca vrei sa ii pastrezi). La placile noi se poate modifica cu VAG-COM; la cele care au trecut de 5km (parca) trebuie scula speciala cum le "aranjeaza" baietii inainte sa le vanda. :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Cu vag com se pot da la 0 de max 2 ori daca nu sunt mai mult de 100km la bord.

Link către comentariu

eu nu am nici un interes sa " aranjez " kilometrii intrucat nu vreau sa vand masina si nici nu imi sta in fire sa fac asa ceva

astept un pret de la gabriel pentru IC-u sau ( care inteleg ca are si maxidot ).

Link către comentariu

la mine cu toate ca am interfete de modificat km vreo 2 inclusiv vas nu a mers....Eu am acuma 1400 de km cu bordul nou :) .

Pana in 100 de km stiu si eu ca se pot da cu vag comul dar asta am tot zis ca ramane ultima de facut si am sarit peste si nu am mai facut-o... :(

Operatiunea e diferita de la o masina la alta, depinde de anul de fabricatie si de tipul de interfata avut, daca aveti masina de noua aveti anumite coduri date de dealer pt imo, dar cel mai usor e de instalat on line cu vas-ul nu dureaza decat 5 minute si nici nu costa mult .

Joe, cauta la vanzari sau in semnatura si gasesti....

Link către comentariu

te-am contactat acolo

putem discuta si pe PM sau la telefon in continuare

Link către comentariu

• 2 weeks later...
Pai piesele au fost cumparate de proprietar, poate o sa ne spuna preturile, ca ce a luat stiu, iar manopera o sa o postez dupa montaj.

Se schimba vasul cu unul mai mare, se monteaza senzor , se trag fire pana in bord, se monteaza releu pentru pompa de spalat faruri, se codeaza centrala electrice, bordul, se da jos bara si farurile, trebuie bara cu gauri, sau se dau in cea existenta.

avem ceva vesti legate de costurile de manopera ?

Link către comentariu

Manopera difera de la un prestator la altul si de la un client la altul. Ai PM cu pretul.

Link către comentariu

• 5 weeks later...

Am finalizat si eu o chestie inceputa pe cand erau -20 grade afara si abandonata o bucata buna de timp. Nu a fost prea usor de luat acel mulaj, initial am zis ca prind placajul la partea de jos cu scai, dar am abandonat ideea. Am lasat-o asa, deoarece o tine fixa la partea inferioara tavita pentru portbagaj. Multumesc colegilor pentru informatii si sper sa pot sa ajut si eu in continuare pe altii si de ai scuti de aproximativ 2-3 ore de masuratori, sa atasez o foaie cu schita exacta a capacului , numai sa fie listata si taiata dupa semne, pusa pe placaj si decupat. Incerc sa vad ce iese :(

post-18532-1272484349_thumb.jpg post-18532-1272484427_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!