Jump to content

Accesorii aftersale

dedeye
 Share

Postare recomandată

c4linutz, dar comenzile de pe volan de ce nu ti se lumineaza?Ce navigatie ai? Eu am pe a mea modelul de la witson special pt octavia 2 (cel in forma de trapez).

De unde ai luat benzile cu led-uri?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gabriel

109

• Calin

98

• Al Bundy

87

• sorin_ss

41

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu mult. Lights`urile sunt de fapt niste benzi cu banda dubla adeziva pe o parte si pe cealalta 4 leduri parca. Au fost 30 Ron.

M-ar fi interesat si pe mine dar nu le-as vrea colorate :) Oricum analizez si solutia lui gabriel vreau sa-mi montez oglinda interioara cu efect anti-orbire + senzorii lumina/ploaie si daca tot umblu la centrala o sa fac cel mai probabil si footwell oricum nu cred ca e o investitie prea costisitoare si nici prea complicat de realizat nu este din cate am vazut. (cel putin pentru partea din fata. Eu as vrea totusi sa studiez si posibilitatea montarii lor si pentru locurile din spate)

Link către comentariu

c4linutz, dar comenzile de pe volan de ce nu ti se lumineaza?Ce navigatie ai? Eu am pe a mea modelul de la witson special pt octavia 2 (cel in forma de trapez).

De unde ai luat benzile cu led-uri?

Marku comenzile pe volan se aprind cand pui contactu. Nu aveam contactu pus. D-aia nu s-au aprins.

Navigatie... vezi topicul din semnatura.

Benzile cu leduri le-am luat din Cta de la un magazin (bodega).

Link către comentariu

te costa cablurile plus monturile si monturi cu protectie de bec nu ca alea de portbagaj....alte coduri in jur de 110 ron, monturi ca ale mele plus fire si papuci... daca le activezi si pui cu vag comu pe led nu merge , pt ca sunt monitorizate si le stinge, si pe led daca umbli sa le dai mai tare sau ma incet, ca se poate regla iintensitatea luminoasa din maxidot, nu o sa se cunoasca , pe bec se vede ...

Vei avea din maxidot de la 20% pana la 100% sa reglezi intensitatea luminoasa sau of si functioneaza total altfel decat pe plafoniera...

Detalii despre ce mai vrei vreau si eu , cred ca trebuie si blocul de lumini cu auto si oglinda ...nu?

PS azi montez si pe spate.....:)

Modificat de gabriel
Link către comentariu

Da... cu siguranta.. numai ca eu iau oglinda cu totul si senzorul OEM .. nu imi place sa ma complic. Aceeasi treaba si pentru footwell (le prefer pe bec - sunt mai de efect). Te tin la curent cu oglinda antiorbire. Tu sa revii cu detalii despre partea din spate :)

P.S. Oricum eu is in sesiune acum deci o sa mai dureze treaba cu oglinda ;)

Link către comentariu

Sunt ca la superb, se cumpara cleanta cu totul, numai ledul de stanga fata e 1 milion , deci 4 numai pt led dar cleata cu totu....

Link către comentariu

Asta stiam si eu dar ma interesa daca a facut cine va asa ceva fara sa scimbe manerul de la usa,cum le-a legat ,ce codare a facut la calculatorul de pe usa....etc. :icon_thumright:

Link către comentariu

Nu trebuie clanta cu totul, trebuie numai ledurile si suportul clantei are deja locasul ledului pe dedesubt trebuie numai decupat si montat ledul. Si Laurin si Klement ( Edition 100)are ledurile astea parca.....Am vazut eu pe un RS modificarea asta si cred ca nu necesita nici o codare

Link către comentariu

Unde ai gasit leduri din astea?

Link către comentariu

Codul lor este 3U0919 174 si 3U0919 173 sunt cele originale de la superb. :icon_thumright:

Link către comentariu

0637da4df62854508ff8becwj0.th.jpg uite si pe RS

Cat costa domnu halatu, piesele la Elcar, ledurile?E masina lui Narcis in poze, ca vad ca e rosie ca a lui?

Link către comentariu

;) Nu nu este masina lui Narcis.Masina din poza este ..... ;) e tot albastra.

Link către comentariu

Arata bine...ce-i drept! :D

Are cineva idee cat costa tot ansmblul (cu clanta + ...etc)?

Banuiesc ca nu este tocmai ieftin, insa decat sa ma apuc sa demontez..sa dau gauri...mai bine il cumpar cu totul! :D

Modificat de claudiusnc
Link către comentariu

Daca citeai mai la inceputul acestui topic gaseai codurile puse si de mine si cum se face ...

Ai zis ceva de codare , ce codare?

Eu cand am intrebat era in jur de 1 mil un led din ala dar ca sa tai frumos acolo si sa nu se vada era prea greu...

Modificat de gabriel
Link către comentariu

Pret maner 204,92 fara tva cod 1Z0839221E

Pret led 72,63 fara tva

Link către comentariu

Si cine le comanda de la ceh plus trasnport inca 50 4 mil si ceva 2 manere decat nu cred ca merita...plus ca nu am incredere in cehul ala, ca nu sunt zgariate sau ceva ca noi nu sunt toate

Link către comentariu

valabil pt cei fara senzor nivel lichid parbriz, placute frana si ulei: toti acesti senzori merg pusi after. Azi am dat comanda senzor nivel lichid parbriz. Bidonasul ramane acelasi, trebuie doar taiat in dreptu senzorului, bidonasul fiind prevazut cu loc de senzor. Dupa montarea senzorului se trage un fir la masa si plus in bord in pinul 34, dupa care se codeaza bordul (necesar maxidot) Pentru placute, trebuie placute cu senzor si tot asa se trag fire, in bord pinul 22. Pentru ulei, momentan stiu doar ca trebuie baie cu senzor. Tineti aproape :D

Modificat de xxnelu
Link către comentariu

Calin spune-mi te rog cat costa senzorul de lichid parbriz.

P.S acum am observat ca ti-ai schimbat numele :)

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

si la placute cum facem ca trebuie firul cu mufa aferenta pt ca placutele pe care tocmai le-am schimbat aveua firul cu mufa dar masina ne avind senzor am taiat firul ca atirna degeaba .

dor pe o parte e firul partea cealalta nu are fir deci numai pe o roata.

deci trebuie mufe mama tata .

Link către comentariu

Razvan, senzorul nivel lichid parbriz e undeva la 100 ron.

Nicu, asa aveam si eu pe placute, dar atunci nu stiam ca se trage doar un fir in bord. Si "mecanicu" zice: lasa ca nu ai senzor...iti tai firu cu mufa. Si hatz.. mi`a taiat firu....:P

Si am placutele pe masina de 200 km :(((((

Link către comentariu

La senzorul nivel ulei pe langa baie cu senzor trebuie sa tragi trei fire: 1-plus contact din siguranta 39,2-masa si 3-in ceasurile de bord in pinul 26.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!