Jump to content

Accesorii aftersale

dedeye
 Share

Postare recomandată

Pe 5 le comand impreuna cu pedalele de r32 , sunt exact cele din interiorul portbagajului sau cel din compartimentul de bord( torpedou sau cele de sub usa de la passat 3bg sau cele de la g5 sau g4 etc...)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gabriel

109

• Calin

98

• Al Bundy

87

• sorin_ss

41

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acuma singura intrebare ar fi .. merg puse numai pe fata? .. sau au loc si pentru locurile din spate .. stiu ca la superb sunt si in spate, insa la octavia nu am vazut montate din fabrica.

Link către comentariu

merg si pe spate, eu chiar vreau pe spate ca intra cate unii si calca parca ar fi pe tarla, pe orice gasesc...

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Care ma ajuta si pe mine cu 2 chestii.

La footwell lights vreau sa stiu daca sunt monitorizate pt ca dupa montaj imi da eroare o sa o postez imediat si daca se poate modifica cumva timpul care stau aprinse.Ma gandesc ca nu stau mult ca le taie alimentarea eu punandu-le leduri(ciudat e ca in bord nu da eroare de bhec ars)

02398 - Control Circuit for Rear Windshield Washer Pump

009 - Open or Short to Ground

01064 - Terminal 58d; Interior Dimming

010 - Open or Short to Plus - Intermittent

00061 - Footwell Lights

012 - Electrical Fault in Circuit

daca credeti ca trebuie postata la erori la vag com mutati-o va rog, ma gandeam ca are legatura cu skoda si e pe accesorii aftersale

Modificat de gabriel
Link către comentariu

Aveai loc pentru montat footwell lights? .. eu m-am uitat (masina din semnatura 2007) si nu aveam.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Cam cat ar costa sa-i pui botul de la Octavia face-lift?Adica faruri,aripi,bara(daca nu se potriveste),capota ,grila+manopera

Link către comentariu

nu cred ca poti face schimbarea asta deoarece farurile de octavia fl au carcasa din spate mai mare din ce vad eu la a mea si ar trebui sa schimbi si aripile laterale,si capota ,si grila si nu cred ca merita investitia.

mai degraba as schimba bordul cu fl decit botul!

Link către comentariu

Se poate fara nici o problema , farurile intra si daca mai au 30 de cm in plus , se poate dar nu ii vad rostul, 2 aripi grila, faruri, bara fata proiectoare grile proiectoare , probabil suporti de bara si ceva materiale mici :icon_thumright: ar fi in mare(farurile sunt chiar la fel de lungi numai ca sunt mai curbate spre exterior dar acolo lipseste aripa asa ca merg)

Modificat de gabriel
Link către comentariu

• 3 weeks later...

C4linutz, referitor la comenzile pe volan, am si eu cateva intrebari.

Computerul meu de la volan este de tipul 1K0-953-549-BC.Vad ca in VAG-COM pot selecta si optiunea de comenzi pe volan.Aceasta apare chiar daca computerul nu o suporta?Sa inteleg ca daca il schimb cu unul highline nu este nevoie sa schimb si "slip ring-ul"?Si ce te-a determinat sa alegi modelul 1K0-953-549-BK? Este cumva ultima varianta de soft BK?

Ce trebuie codat la cel nou? Doar acele setari referitoare la ce tip de volan este pe masina si la cruise control? Doar codul ala, sau mai este si altceva?

Si ultima intrebare, de unde l-ai comandat si cat a durat pana a venit?

Scuze ca pun atatea intrebari, dar vreau sa fac si eu schimbarea aceasta,asa ca vreau sa fiu cat mai bine documentat inainte sa ma apuc.

Merci!

Modificat de Marku
Link către comentariu

Salut Marku.

Midline

Part Numbers: 1K0-953-549-F, 1K0-953-549-AF, 1K0-953-549-AH, 1K0-953-549-AP, 1K0-953-549-BC, 1K0-953-549-BF, 1K0-953-549-BN, 1K0-953-549-CA

Supported Features: Cruise Control, Trip Computer

Asta suporta computerul tau de coloana de volan. In Vag ai optiunea pentru ca VAG`ul este standard. Poti face modificarea dar controlerul de pe masina poate sa nu suporte. Eu am avut AP. Deci poti fi sigur ca nu iti va functiona.

Computerul de coloana volan l-am luat nou...printr-un prieten de la VW. Nou nout. Din Constanta

De codat se codeaza cel nou cu optiunile care le ai tu pe masina. El fiind nou nu are codarile masinii tale.

Exemplu cu vag-com`u... poti seta ca ai faruri cu xenon...da` eu nu am... sunt niste optiuni care le poti accesa dar asta nu inseamna ca iti si functioneaza.

Link către comentariu

Si slip ring-ul trebuie schimbat sau merge cu cel care este pe masina acum?Eu m-as gandi ca trebuie schimbat si el deoarece cand am incercat sa pun volanul nou nu imi mai mergea claxonul, deci probabil configuratia firelor este diferita.

Si pretul care zici tu (150 eur) pentru computer este pretul de magazin sau tu l-ai luat mai ieftin?

Link către comentariu

Trebuie schimbata si mufa de care zici tu. Mufa care intra in spira volanului si conecteaza comenzile de pe volan, airbagu si claxonu.

Faptu ca nu iti merge claxonu este exact ce ti-am spus. Si mie mi s-a intamplat la fel. Vezi ca daca semnalizezi e posibil sa claxoneze :)

Pretul de 150 euro este pret de dealer vw dar luat de un angajat de acolo cu discount.

Link către comentariu

Ce volan vrei sa pui ? un pret ceva sau de unde il ai imi poti spune?ms!

Link către comentariu

C4linutz, mufa aceea o am de cand am luat volanul.Eu intrebam de spirala aceea prin care comunica volanul cu computerul.

Gabriel, am volanul standard din piele cu comenzi pe el.L-am luat acum vreun an cand am fost intr-o excursie in Cehia la la tipul cu site-ul auto.asp2.cz.Ca si pret, chiar nu mai stiu cat a fost atunci.

Link către comentariu

Spira suporta comenzile pe volan. Sau cel putin la mine nu a fost nevoie sa o schimb dar am auzit cazuri la care a trebuit schimbata.

Eu zic sa nu iei momentan spira. Cauta compu de coloana de volan dupa care vezi cu spira.

Link către comentariu

Ok! Asa o sa fac.Sper ca saptamana viitoare sa comand si eu computerul.

Merci!

Link către comentariu

Vorbisem si eu cu cineva pentru cun comp de coloana de volan. Omu avea masina vraiste. Dauna totala...dar cand l-am intrebat de piese a inceput s-o dea de gard...ca nu stie...ca poate o ia asigurarea... ca poate nush ce... si m-am lasat.

Link către comentariu

Ehh, lasa, mai bine ca il ai nou cu garantie.

Eu mai am in plan sa imi pun footwell lights, deci trebuie sa comand si 2 lampi din-alea ca in portbagaj.

Si mi-ar mai fi placut un computer de central electronics ca sa-mi activez si eu cornering lights, dar ala am impresia ca e scump si nu merita doar pentru asta.

Link către comentariu

Nu e central electronics .. e central convenience si este vreo 90 de euro.

P.S. La footwell l-am intrebat si pe gabriel dar nu a raspuns .. ai sloturile pentru lampi ? .. eu retin ca m-am uitat la a mea si nu am vazut.

Modificat de pro_niger
Link către comentariu

Nu sunt , se pot face unde vrei pe lateral pe deasupra in plastic sau in burete , eu la toti le-am facut in burete(zapada aia artificiala ce naibi e) ca se poate schimba cu unul nou oricand ieftin ...

Ehh, lasa, mai bine ca il ai nou cu garantie.

Eu mai am in plan sa imi pun footwell lights, deci trebuie sa comand si 2 lampi din-alea ca in portbagaj.

Si mi-ar mai fi placut un computer de central electronics ca sa-mi activez si eu cornering lights, dar ala am impresia ca e scump si nu merita doar pentru asta.

Eu zic ca daca este 90 de euro merita pt comenzi volan merita pt cornering merita pt mai multe ca e de 30 de biti, e mai nou....

Modificat de gabriel
Link către comentariu

Astazi am montat noul model de navi cat si footwell lights. Finalul... unul placut.. mie! Altora.. nu stiu :icon_thumright: si nu ma intereseaza :offtopic:

footwell lights`ul l`am legat de plafoniera... si in momentul in care deschid usa se aprind si ele. Daca apas pe buton separat se aprinde footwell light`u din stanga sau dreapta, depinde care`l apas.

Am mai montat si leduri in plafoniera.

Finalul:

post-13747-1234026101_thumb.jpg

Link către comentariu

Nu mult. Lights`urile sunt de fapt niste benzi cu banda dubla adeziva pe o parte si pe cealalta 4 leduri parca. Au fost 30 Ron.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!