Jump to content

Roll up/down windows din cheie - Inchidere/deschidere automata a geamurilor din cheie/telecomanda

BogMW
 Share

Postare recomandată

Felicitari!

Cu un pic de atentie -> asa de frumos e scris tutorialul (nu ca l-as fi scris eu :D ) pentru centralizatele (computerele de confort 1C0 959 799 ...), numai trebuie avut rabdare (fara tutun), mai ales ca e confirmat de atatea ori ca functioneaza.

Cu acesta ocazie tin sa va prezint urmatoarea speta: cei la care nu va merge cum trebuie telecomanda de la cheie (am activat functia la seat toledo), cautati-va telecomanda de la cheie sau schimbati bateriile (fie ca luati noua fie din dezmembrari -> de aici abia la a 5-a incercare am gasit una functionala) inainte de a da vina pe modalitatea de programare -> aceasta este o idee, daca e bun computerul de confort.

Sper sa fie cu folos.

Numai bine.

P.S. adaptarea noii telecomenzi a mers in cazul dat, "mecanic" cu contactul pus (dublura), cheia cu noua telecomanda bagata in iala soferului (probabil ca merge si la pasager -> eu nu am incercat) si se inchide usa apasandu-se concomitent pe inchis de pe telecomanda, apoi se deschide, apasandu-se concomitent pe deschis de pe telecomanda -> nu este obigatoriu sa faca masina vreun semn (acustic sau vizual), la finalizare, verificarea fiind simpla, se vede daca se inchide sau nu masina cu telecomanda proaspat adaptata. Aceasta metoda o gasiti si pe forum, aici e rezumatul

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 4 weeks later...
Laurentiu_LWR

Salutare...cred ca am o problema...si as vrea sa stiu si eu daca asa trebuie sau de la ce este...

Daca apas la telecomanda sa deschid si tin in continuu...geamurile nu se deshid...se deschide doar masina...geamurile se deshid daca mai apas o data

Sunt momente in care procesul de coborare sau urcare geamuri se intrerupe...si la fel trebuie sa mai apas o data sa continue...ca si cum s-ar intrerupe semnalul sau ar fi undeva un contact imperfect...

Mentionez ca nu face mereu...doar cand are toane...

Pareri?:)

multumesc anticipat

Link către comentariu

Telecomanda !

Cu cea de-a doua ai incercat ?

Face la fel ?

Daca da - vezi centrala , desi nu cred

Link către comentariu

Laurentiu_LWR

Nu am incercat...o sa iau o saptamana telecomanda a doua...sa vad daca mai face...

Totusi...telecomanda ce sa aiva?butoanele?

merci

Link către comentariu

Testeaza intai si vorbim dupa

Link către comentariu

Laurentiu_LWR

Atata vreme cat masina se deschide...are importanta distanta?

Link către comentariu

Cateodata da , ca daca se deschide si te mai misti , poti iesi din aria in care ai fost

Link către comentariu

Laurentiu_LWR

Am patit-o si cu a doua cheie...eram cam la juma de metru de masina...am dat sa ridic geamurile...si s-au oprit la jumate...am incercat inca o data si s-au dus pana sus...

Nu cred ca este din cheie...si nu are treaba nici cu distanta...daca e o rezolvare simpla...ma bag sa o fac...daca nu...nu e ceva peste care sa nu pot trece :)

Multumesc

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Salut,

revin din nou in acest topic.

Ati incercat asta: http://www.ecstuning.com/Volkswagen-Golf_IV--1.8T/ES7204/   ?

Este si pe ebay de vanzare. Nu stiu daca si pe noi ne-ar ajuta...

EDIT: am cautat prin topic si am citit destule despre acest modul, ca ar bloca modulul confort. nevermid...

Modificat de negrufabian
Link către comentariu

Se zice ca nu il mai poti accesa . Cineva de pe forum parca a incercat si asa a si fost.

Link către comentariu

Exista procedura de deblocare a CCM-ului. Doar ca daca-l deblochezi nu mai functioneaza auto-roll.

Se deblocheaza, se fac modificarile dorite (ex: activare semnalizari la inchis) si se blocheaza la loc pentru a pastra functiile activate de KVW100.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

azi am activat si eu rollup, de fapt m-a ajutat un coleg.

am observat urmatoarea simptoma

Apas pe buton pentru incuiere, se incuie se aprinde led-ul care imi indica dubla securizare, dar cand apas a 2-a oara pentru ridicarea geamurilor, se stinge led-ul, semn ca masina nu mai este dublu securizata, geamurile se ridica.

Asa  este normal?

Multumesc!

Link către comentariu

Asa este normal, asa functiona si de prima data.

Link către comentariu

am verificat, daca tin apasat lung de prima data se incuie, se ridica geamurile si clipeste si led-ul :)

era eroare de utilizator :P

Multumesc!

Link către comentariu

are cineva solutia pt

6Q0 959 433 E ?

Modificat de forceturbo
Link către comentariu

• 4 weeks later...

La Passat B6 , 2.0 

Am o cheie model 12925615_1_644x461_carcasa-cheie-vw-pass

Nu are alarma, este exact cum a venit din fabrica intrebarea mea este urmatoarea, Se pot inchide cumva geamurile odata cu inchiderea usilor direct din telecomanda? Daca da cum? trebuie sa mentin apasat vreun buton sau ceva?

Link către comentariu

• 2 months later...

Am si eu o intrebare:
Este cineva in timisoara care poate sa faca modificari in confort sa imi pun si eu aceasa functie si altele ...

Mersi.

Link către comentariu

• 5 months later...

Salut,

A reusit cineva activarea la Sharan 2003 ?

Link către comentariu

Nu se poate

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Oare se poate activa functia la sharan an 2001, geamuri electrice fata si portbgaj de pe cheie briceag ? multumesc

Link către comentariu

Sa activezi roll up la Sharan .- nu merge. Nici deschiderea portbagajului din telecomanda

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!