Jump to content

Roll up/down windows din cheie - Inchidere/deschidere automata a geamurilor din cheie/telecomanda

BogMW
 Share

Postare recomandată

La Golf 4 din 2002 cu alarma din fabrica se poate cu VAG COM?

Depinde ... de versiunea de vagcom ... de softul folosit si nu in ultimul rand de tipul modulului confort.

cu vagcom se poate afla ce tip de modul confort am?

intra cu VCDSul, pe 46-Convenienta - si in stanga sus, o sa vezi seria

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 3 weeks later...

Salut , ma poate ajuta si pe mine cineva din Bucuresti cu functia asta de ridicare geamuri mentionez ca am alarma din fabrica si geamurile se inchid prin rotirea cheii in butuc ....multumesc astept un raspuns

Link către comentariu

am un golf 4 din 2003,inchidere centralizata din fabrica iar cand bag cheia in yala si o tin rotita pe pozitia inchis timp de cateva secunde geamurile se ridica.Pot activa aceasta functie de ridicare a geamurilor din telecomanda masinii cu ajutorul VagCom?

Link către comentariu

Poti sa activezi cu VDS PRO .

Iti suporta centrala de confort .

Vezi si ce cod are CCM-ul tau.

VDS PRO si interfata pe serial (lucrand sub DOS)

Link către comentariu

Salut, in Iasi activeaza careva roll up/down ?

Link către comentariu

Cauta Lista posesori VAG si vezi pe zona ta ; de obicei cine face diagnoza s-a specializat si pe rollup/down

Link către comentariu

Poti sa activezi cu VDS PRO .

Iti suporta centrala de confort .

Vezi si ce cod are CCM-ul tau.

VDS PRO si interfata pe serial (lucrand sub DOS)

sau alte programe ... s-au scris toate, pana acum.

Are modul cu 1C0 959 799x

Link către comentariu

• 1 month later...

buna seara.dupa scimbul macaralei geamul nu mai se ridica la o singura activare a butonului( trebuie sa tin apasat pe buton pana se ridica).trebuie resetata vreo eroare din vag com sau de vina este butonul in cauza?

Link către comentariu

Fa-i adapare :

Tine apasat pe buton pana se ridica ... Dupa , mai lasa 3 sec si apasa iar 3 sec

La fel si pe coborat

Link către comentariu

Asta trebuie facut de la butonul de la usa soferului.

Link către comentariu

buna seara.dupa scimbul macaralei geamul nu mai se ridica la o singura activare a butonului( trebuie sa tin apasat pe buton pana se ridica).trebuie resetata vreo eroare din vag com sau de vina este butonul in cauza?

daca procedura facuta din butonul soferului, nu functioneaza - atunci e din butoane.... nu clanul... :lol: ... desfaci tastatura, curatata, verificata starea pastilelor de contact.

Link către comentariu

Salut. Am citit 40 pagini si tot nu am priceput . Va rog sa imi spuneti cum activez functia in Vcds

Cablul: VAG COM 11.11

Soft:     VCDS Version: Release 11.11.3

Address 46: Central Conv.  Part No: 1C0 959 799 B

Am incercat cu Motordiag si nu gasesc com-ul pe care e cablul meu la vcds selectez usb si merge direct.

Modificat de claudiu666
Link către comentariu

Ai citit degeaba daca dupa 40 de pagini pui intrebarea asta. Nu se poate activa functia cu interfata ce functioneaza cu softul vcds 11.11.3. Pentru a nu stiu cata oara si cu regretul ca in mod singur nu va fi ultima oara: ai nevoie de o interfata simpla, generic denumita KKL, pe usb sau cu serial. Ca acea interfata este vanduta de unii vanzatori sub denumirea vag-com, vcds, etc. este o alta poveste. Ca acele interfete si functioneaza cu anumite versiuni de vag-com iar este alta poveste.

Link către comentariu

Ok am crezut ca al meu cablu e kkl din ala simplu , arata la fel si tocmai pentru ca sunt clone sunt denumite in fel si chip :) . Deci cablu meu e hex can pana la urma ce pot face cu el am crezut ca o sa fie mai bun decat un kkl.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00AHYYOQK/ref=oh_details_o02_s00_i00?ie=UTF8&psc=1#productDetails

Asta l-am cumparat . Multumesc de raspuns colegul incer sa ma prind si eu cum e cu cablurile astea

Modificat de claudiu666
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Am reusit sa fac geamurile sa se deschida/inchida din cheie insa trapa nu functioneaza, stie cineva ce trebuie modificat ca sa mearga si trapa? Mentionez ca am modulul cu codul 1J0 959 799 AH.

Multumesc!

Link către comentariu

Ori nu aincodat cum trebuie , ori nu tii apasat pe telecomanda in continuare , dupa ce urca geamurile la maxim

De mers , merge sigur pe AH

Link către comentariu

Am mai verificat o data si am observat ca functioneaza si trapa dar doar pe inchidere, de deschis din cheie nu merge, asa trebuie sa functioneze? Sau trebuie sa se si deschida din cheie?

Link către comentariu

• 2 months later...

Am si eu o problema, am incercat cu motordiag sa activez functia dar nu merge, nu ma lasa sa dau acolo pe "aktivace oken" dupa ce dau sa scaneze.

In vcds imi apare asa ca in poza:

Am cablu KKL 409.

Cum pot activa si eu functia ?

post-113448-0-72993300-1372584435_thumb.

Link către comentariu

Laurentiu Utiu

ai inregistrat bine programul? In imaginea postata de tine apare ca nu e inegistrat. Si daca nu e inregistrat atunci nu merg nici functiile programului.

mai i-a odata pas cu pas tutorialul si activeaza prgramul. Trebie sa mearga caci indeplinesti toate conditiile. 

Modificat de Laurentiu Utiu
Link către comentariu

Chestie e ca dupa fiecare ingeristrare din aia mereu imi apare asa .

Am rezolvat cu inregistrarea programului, gresisem eu ceva.Acum sa incerc pe masina .

Modificat de piciu1993
Link către comentariu

Trebuie sa mearga , daca ai 1C0

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!