Jump to content

Starea drumurilor

paullie
 Share

Postare recomandată

Salut!

Ce treseu recomandati pentru Galati-Moieciu?

il voi face duminica seara, deci nu cred ca va fi aglomerat.

Multumesc!

Modificat de puricele
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Velocity_Warrior

Cel mai rapid, economic si bun este pe Valea Prahovei pe DN1 si apoi inainte de a intra in Predeal faci stanga pe DN73 pe Valea Rasnoavei. Daca esti plictisit de peisajul de pe DN1, atunci poti alege sa mergi ori pe Valea Oituzului, dar ocolesti mult pe aici, ori pe Valea Siriului, ori pe la Lepsa adica pe Valea Putnei :D, dar aici drumul, in ciuda faptului ca e cel mai scurt, pe langa faptul ca nu-i terminat e si destul de greu fiind foarte virajat.

Cred ca cea mai buna varianta, avand in vedere ca te duci duminica seara, este pe Valea Prahovei.

Link către comentariu

Stiti cumva in ce stare se mai prezinta podul de la Giurgiu-Ruse ? Adica mai sunt lucrari, se mai blocheaza circulatia din cauza lor sau din alte cauze ?

Plec in concediu si trebuie sa trec pe acest pod in Bulgaria.

Link către comentariu

Este practicabil. Am trecut pe acolo saptamana trecuta. Din cate imi amintesc o singura groapa..crater (notabil/a) pe partea bulgara spre giurgiu, dar daca esti cu ochii in patru, o incaleci (asta la intors). Nu retin sa fi fost blocata vreo banda. Drum bun, fara incidente si concediu placut.

Modificat de maxyone
Link către comentariu

Ce traseu recomandati pe ruta Cluj - Bran, cu plecare (daca conteaza pentru aglomeratie) duminica inspre amiaza?

Link către comentariu

Cluj-Turda-Ungeni-Acatari-Sighisoara-Brasov-Bran.

Nu e foarte aglomerat...poate pana prin Mures.

Tapatalk on S Advance

Link către comentariu

Salut!

Ce traseu recomandati pentru ruta Bacau- Oradea ? Prin Vatra -Dornei,Bistrita,Cluj sau Piatra Neamt,Gheorgheni,Sovata,Turda?

Multumesc!

Link către comentariu

Prin Vatra Dornei drumul e super ok...dar mai lung cu 60km...

Prin Sovata era destul de rupt acum vreo 2 ani...poate au reparat drumul...daca inca e la fel mai bine ocolesti...

Sau nu daca vrei sa mananci in aer liber pe malul Lacului Rosu...

Link către comentariu

De la Sfantul Gheorghe la Focsani pe unde e mai ok drumul ? (trebuie Cluj-Focsani via Sf. Gheorghe dar pana la Sfantu Gheorghe am mai fost de cateva ori asa ca pana acolo stiu ca e ok drumul) Dar mai departe ramane de vazut.

Link către comentariu

Prin Targu Secuiesc-Onesti-Adjud e ok

Link către comentariu

Ce traseu recomandati pentru ruta BISTRITA - TG. SECUIESC?

Link către comentariu

Vineri seara trebuie sa fac un drum pana la Constanta. Ce traseu recomandati:

Timisoara - Deva - Sibiu - Ramnicu Valcea - Pitesti - Constanta sau

Timisoara - Severin- Craiova - Pitesti - Constanta?

Pe a doua varianta am fost anul trecut si era bun drumul, trafic destul de mic. Voi ce recomandati?

Link către comentariu

Cand aud de Deva ma apuca groaza sincer... doar pentru ca sunt bihorean

Am circulat acum o luna pe a doua ruta pana-n Bucuresti si e super ok TOT drumul

Vreau sa va intreb si eu:

Sinaia - Campulung - Bran <-- in ce stare e drumul?

Link către comentariu

Salut colegi,ce-mi recomandat pt traversarea Bulgariei?giurgiu-sofia?zimnicea-sofia sau sa trec pe la magurele?Sanatate

Link către comentariu

gabyy20, ia-o prin sudu tarii. Lugoj-Craiova.

bgdjrc- semi-prost. cu portiuni proaste. in special Bv-Bran
Link către comentariu

Am mai scurtat putin din traseul pe care l-am descris pe paginile anterioare si as avea nevoie sa stiu cum se prezinta drumul de la:

Vatra Dornei - Poiana Teiului - Bicaz - Cheile Bicazului - Gheorghieni - Sovata

Ultimul feedback il am de la o prietena care a fost prin zona acum o luna si spunea ca portiunea Cheile Bicazului este plina de gropi.

Link către comentariu

Sigur prin Vatra-Bistrita e drumul super ok...

Prin Chei mai tot timpul au fost gropi sau gropi astupate de kkt...si vb de ~tot drumul...Bicaz-Sovata...Bicaz-Chei relativ acceptabil, cu multe sate, virajat, relativ aglomerat...

Lacu Rosu-Gheorghieni-Sovata zone rupte, gauri, plombe puse destul de aiurea...virajat tot drumul...

Cei 20km salvati cred ca iti vor iesi pe urechi...

Eu mi-am luat-o in primavara pe o chestie de genul asta...RAU de tot :)

Link către comentariu

Inteleg ce spui tu, insa pentru mine o sa fie ruta de intoarcere din vacanta si sunt pregatita de o oprire la Vatra Dornei pentru o noapte si apoi pentru o alta la Sovata, asa incat o sa am o zi intreaga de strabatut Cheile Bicazului. Ideea este ca vreau sa le revad si sunt dipusa sa fac un compromis in ceea ce priveste calitatea drumului, daca acesta nu este complet DISTRUS. :)

Ps: putin pe langa topic, merita vazuta salina de la Praid, daca am vazut-o deja pe cea de la Turda si nu m-a impresionat deloc?!

Multumesc!

Link către comentariu

Salina Praid este cu totul diferit fata de cel de la Turda, eu sunt de parere ca merita :)

Link către comentariu

cheile bicazului nu sunt chiar rupte (drumurile) cel putin curbele ac de par sunt bune, asfalt bun, mai rau e dupa lacu rosu spre gheorghieni, unele portiuni sunt asfaltate complet, altele sunt pline de petice..

cratere nu sunt, dar e denivelat drumul de la atatea plombe :)

https://maps.google.ro/?ll=46.814864,25.844479&spn=0.000117,0.077162&t=h&layer=c&cbll=46.814936,25.828174&panoid=Kxx6LS3JoReg_RlNxr71mA&cbp=12,209.69,,0,0.23&z=14

pentru cine e in concediu e frumos, mai ales ca zona nu e atat de mult exploatata turistic, adica ai pe la lacu rosu, si apoi dupa lac cateva cabanute, in rest vezi numai padure si in stanga si in dreapta

cel mai frumos e sectiunea praid - joseni - gheorghieni, drumul e bunicel, si e sinuos, ai vizibilitate si poti merge cu viteza, pentru cine e obisnuit sa mearga numai in linie, e frumos si interesant :)

apoi cand iesi din curbe si se vede joseni-ul, cu toata valea, se vede si ceahlaul in departare....

si pe sectiunea asta de drum pana sa ajungi in sat e cabana Hovirag, au niste mancare buna de tot :D

Modificat de alios
Link către comentariu

DA, numai ca la mine pensiunea va fi la intrare in serpetine. :)

Eu vin dinspre Joseni spre Praid.

Link către comentariu

sunt mai multe pensiuni acolo frumoase, e si una care are baza pentru team building-uri :D cu cabanute, tot felul de terenuri amenajate

desi toate au arborat si steagul secuimii, stiu romana si nu isi bat joc de tine, precum ar zice unele legende

putin de offtopic :D un filmulet pt judetu neamt

mie sincer imi convine ca zona neamt nu prea e exploatata turistic, a ramas destul de neatinsa si curata :D

http://www.youtube.com/watch?v=B2HfywfvZoI

Modificat de alios
Link către comentariu

Dar ce zonă e la noi exploatată? Am fost acum prin Dobrogea și turișit pauză, ceva amenajat pauză, drumuri ba foarte bune, ba distruse de tot (și pe un distrus din ăsta am întâlnit un nene cu RV nou din Elveția, își blestema zilele). N-ai de unde lua un album cu poze, o ceva să zici că ai fost pe acolo, nimic. Irosim cam singura chestie care ne-ar putea fi de folos și care nu ar presupune să vindem țara.

Mă uitam la Guran când a dat cu ceva turism în marile orașe ale lumii, unele aduc miliarde de euro. Un oraș, nu toată țara. Pentru noi ar fi ceva de vis să avem pentru toată țara intrările anuale ale unui singur oraș mediu de-al lor, ~10 miliarde de euro. Acum nici nu atingem 1 miliard.

Ne plângem că ne costă drumurile nu știu cât. Păi hai să le facem bine și să le folosim cu cap. În 10 ani asfaltăm toată țara.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!