Jump to content

Starea drumurilor

paullie
 Share

Postare recomandată

Nu te du pe sub munte... Acololeste lacul sau du te pe Targu...

Gropi pana la Izvor iar dupa e si mai rupt...

Cel putin acum vreo 2 ani asa era...putin prob sa l fi facut...

20km in 1h si ceva...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

brasov - bran/moeciu zob

Link către comentariu

au mai plombat coaxialul de la izvorul muntelui pana la durau, dar pamantul se misca intruna pe munte, si fara lucrari serioase, mereu vor fi probleme, ce se vede pe street view e la fel ca si acum, desi a fost pozat in august 2012 http://maps.google.ro/?ll=47.02152,25.970993&spn=0.000117,0.077162&t=h&layer=c&cbll=47.021511,25.95451&panoid=ktGbg4WXdRtsbuBid5oEXw&cbp=12,17.3,,0,14.77&z=14

oricum e avantajul ca se merge usor, si admiri peisajul :D

frumos e si la izvorul alb... plaja si apa calda, de la baraj se ia prin stanga, si se merge pe marginea lacului

numai ca e drumul rau, e drum de pietris

Modificat de alios
Link către comentariu

Era rupt tare de la izvor spre durau...

Chiar plombat l as ocoli...peisaj...daca vrei sa vezi padure da o vezi...e o singura belvedere de unde se vede lacul...in rest padure si gropi, drumul era uneori pe un singur sens...

Esti mai mult atent la drum decit la peisaj...

Link către comentariu

Am facut Axialul, cica asa se numeste, acum 2 ani si a fost ok pt Octavia mea, ideea este ca trebuie sa ajung la Cerebuc, si as fi castigat ceva timp daca treceam prin Izvorul Muntelui spre Durau. Da la munte si dupa o ploaie mai mare se poate bloca un drum cu aluviuni sau cioate...

Probabil ca o sa ocolesc pe malul lacului, de la Parcul National mi s-a spus ca as putea merge cu masina mica da sa nu-i injur pe ei, asa ca, trag singur concluzia.

Va anunt eu zilele urmatoare cum se circula pe "Axial" da pe drum forestier nu ma bag ca n-am baie de ulei de rezerva!

soila, pietreanule, pe google maps arata bine, da o iarna e destul de mult pentru un drum neingrijit.  Imi amintesc ca acum 3 sau 4 ani era rupt drumul in zona statiunii Durau ca ziceai ca a trecut Dunarea pe acolo! Vorba ta, muntele-i viu, se misca, de asta si intrebam!

Modificat de Giurgescu
Link către comentariu

the_punkreas2003

Alba Iulia - Rosia Montana - Campeni - Albac etc etc e VARZA.

Link către comentariu

Satu-Mare - Oradea e super ok mai putin in Carei la intrare din ambele parti

Oradea - Beius in continuare praf. Acum mai plombeaza pe el dar ori cum lasa mult de dorit

Link către comentariu

Am facut azi Axialul, zilele astea cu octavia 1. Nu cred ca am folosit de doua ori treapta a patra, dar se poate merge.
Sunt cateva zone unde privelistea e deosebit de frumoasa, dar sunt zone unde trebuie sa te uiti numai la drum, daca esti la volan. M-am intalnit cu cateva masini, nu pre multe.

Sigur daca ai o masina cu garda la sol mai mare decat la Logan, nu sunt probleme decat de viteza cu care faci cei 22 de km, eu am o garda la sol din cele mai joase, am mers cu grija!

Am facut zilele astea si traseul baraj- coada lacului, e mai lung cu cateva zeci de km, sunt foarte multe serpentine, soseaua e valurita, mergi ca intr-un carusel, daca ajungi la un 60 la ora trebuie sa te astepti ca urmeaza neaparat sau o curba foarte stransa, sau o denivelare care te obliga sa franezi brusc pentru a nu da cu burta de asfalt. Cine trece pe acolo, poate alege!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

vadu oii - harsova - constanta cum mai e drumul ? tot la fel in valuri ?

n-am mai fost pe acolo de 3 ani, au mai reparat ceva ?

Link către comentariu

Velocity_Warrior

Cu riscul de a fi prea tarziu, incerc sa raspund eu. Cand am trecut pe acolo prin martie, drumul era bun. In cea mare parte a lui drumul a fost asfaltat. Inca sa lucra pe unele sectoare iar unele bucati erau razuite si pregatite pt asfaltare. Mare parte din drum de la Harsova spre Constanta nu era nici marcat, nici semnalizat, semn ca urma probabil stratul de uzura.

Daca va fi vreodata gata DJ212-213 Mihai Bravu-Intersectia cu DN2A atunci, varinta asta prin Harsova va fi una excelenta pentru intreaga Moldova si o alternativa la autostrada. Sau poate DN21A Baraganu-Tandarei sa-l ridice fizic la rang de DN, nu doar pe harti...

O alta varianta ar fi sa trecem cu bacul la Braila si apoi prin Dobrogea unde prindem si proaspatul asfaltat DN22 (E87).

Chiar nu inteleg ce ai impotriva acestor valuri?!

Pai cand te duci la mare nu trebuie intai sa obisnuiesti cu ele? :D :P

Sanatate si drumuri line va urez

Link către comentariu

multumesc de info

dar podul peste dunare de la vadul oii s-a terminat de reparat ? stiam ca era in reparatii anul trecut

Link către comentariu

cum se prezinta transalpina? stie careva?

Link către comentariu

Era super anul trecut...Asta varianta Novaci-Ranca-Brezoi sau spre Targu Jiu...

Din intersectie de la Obarsie era mai rupt spre Brezoi plin de santuri si denivelari, iar spre Targu era rupt, mers numai cu 1 si 2...

In rest asfalt curat...

Info :

http://www.transalpina.biz/harta.html

Link către comentariu

peste 2 saptamani ma aventurez.. sper sa fie vremea de partea mea :D

Link către comentariu

bbogdanmircea

Salutare.

Ce varianta recomandati ptr un drum spre Vestul Germaniei cu plecare din Suceava, in special ptr portiunea Suceava - Budapesta?

Dupa ce am vorbit cu cineva, cred ca o sa merg pe Vatra Dornei - Bistrita- Dej - Baia Mare - Satu Mare - autostrada Ungaria la nord de Debrecen - Budapesta

Am inteles ca e foarte bun europeanul de la Dej-Baia Mare-Satu Mare si dupa Petea imediat vine autrastra in Ungaria si dup-aia se merge foarte bine.

Cealalta varianta este prin Dej-Cluj-Oradea-Bors dar dupa Bors nu este autostrada o bucata destul de lunga si se merge prin localitati.

Astept un raspuns, eventual recomandari de cazare si pe unde ar trebui sa fac cele 2 opriri, eu ma gandeam la o oprire in Satu Mare, si a doua in Linz dupa Viena.

Nu sunt sofer de drum lung, 8 ore pe zi ar fi cam maximul pentru mine.

Merci!

Link către comentariu

In Satu Mare recomand hotel Belvedere. Ieftin si bun... vreo 80 cu  mic dejun, AC, curat...

Am stat in primavara vreo citeva zile...

Link către comentariu

Stie cineva cum e drumul de la Ramnicul Sarat la Viziru ? 

Modificat de bayerische
Link către comentariu

Prima varianta e cea mai ok, si nici nu e foarte circulat drumul fata de Cluj Oradea care e aproape bara la bara din Huedin in Oradea.

Link către comentariu

bbogdanmircea

Banuiesc ca te referi la intrebarea mea.

Ok atunci o sa merg prin Satu Mare, si o sa incerc sa iau la Belvedere cazare o noapte.

Dup-aia probabil prin Austria pe undeva prin Linz urmatoarea.

Link către comentariu

Eu am fost prin Carei si am fost multumit de Satu Mare - Carei, iesirea din tara pe la Urziceni e mega lejera iar de la granita pana pe autostrada faci maxim 50 de km de drum bun. Trei sate si un oras sunt de parcurs...

Link către comentariu

Velocity_Warrior

multumesc de info

dar podul peste dunare de la vadul oii s-a terminat de reparat ? stiam ca era in reparatii anul trecut

Nu cred ca e inca gata. Cand am trecut eu mutasera toata circulatia pe sensul de dus spre Constanta care e gata si au inceput lucrul la celalalt sens. Oricum nu sunt probleme de gatuire a traficlui pe zona podului pentru ca fiecare sens are doua benzi iar in cazul de fata fiecare dintre ele este folosita pentru cate un sens in parte.

Stie cineva cum e drumul de la Ramnicul Sarat la Viziru ? 

Gresesc cu ceva cand zic ca vrei sa ajungi la Constanta ?

Daca e asa, atunci eu iti propun ca de la Focsani sa mergi spre Braila iar dupa aia de aici, pe centura fara sa intri in oras, dunga pana la Viziru. E drept ca ocolesti cam 9-10 km dar ca timp iesi clar mai bine.

Daca in schimb ai treaba intre Ramnicu Sarat si Viziru atunci uita de tocmai ceea ce ti-am scris mai sus :D

Intre Ramnicul Sarat si Sutesti iti zic ca drumul e bun spre foarte bun. De la Sutesti pana la Viziru, in afara de bucatica de DN dintre Ianca si Oprisenesti care e foarte buna, nu-ti pot spune nimic pentru ca n-am fost. Totusi, daca arunci un ochi pe Google Street View vei observa ca bucata dintre Sutesti si Ianca e buna spre foarte buna pe alocuri. Apoi intre Oprisenesti si Viziru prin Bordei Verde, drumul e acceptabil cu unele bucati foarte bune.

In caz ca te decizi la ultima varianta da un reply aici sa stim si noi in ce stadiul sunt respectivele sectoare de drum.

Link către comentariu

Satu Mare - Carei e drum super ok...

Hotelul Belvedere il gasesti pe net, adresa etc...

Link către comentariu

Am de facut un drum Bucuresti - Hateg  , de la Valcea  care drum este mai bun , cel care trece prin Petrosani ? sau sa o iau spre Sibiu - Deva ? Chiar daca ocolesc ,  macar drumul sa nu fie rupt.

Link către comentariu

Petrosani-Hateg e destul de bun, exceptand partea din oras(Petrosani), care e mai bombardata. Iti spun maine seara mai exact cum sta treaba, daca nu e tarziu, ca trebuie sa ma duc la Timisoara si sectorul asta de drum il parcurg si eu.

Link către comentariu

Era super anul trecut...Asta varianta Novaci-Ranca-Brezoi sau spre Targu Jiu...

Din intersectie de la Obarsie era mai rupt spre Brezoi plin de santuri si denivelari, iar spre Targu era rupt, mers numai cu 1 si 2...

In rest asfalt curat...

Info :

http://www.transalpina.biz/harta.html

Nu am fost niciodata pe Transalpina, cum se ajunge din Bucuresti si ce traseu are cel mai bun asfalt? Un Bucuresti - Sibiu cat ar dura?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!