Jump to content

Starea drumurilor

paullie
 Share

Postare recomandată

multumesc. daca nu mai aflu nimic, ma risc pe AB-Zlatna , ca tre sa ajung mai incoace de Arieseni. La vartop.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu am fost in aprilie pana in comuna Salciua, prin Turda, Mihai Videazul. In judetul Cluj drumul era peticit si pe alocuri cu denivelari, dar puteai merge linistit cu 80km/ora (oricum daca nu cunosti zona nu prea poti merge mai tare, multe curbe), in judetul Alba drumul era ok cu portiuni complet refacute.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Sunt in Iasi! E razboi aici fratilor. :) Am vazut ca multi nu prea mai pun frane la gropi (transee). Cred ca s-au cam saturat si ei.

De evitat sau circulat cu taxiu!

Link către comentariu

Frumos, nu ? :)

Au inceput de o bucata de vreme si cred ca ma apuca pensia pina termina...

Bucurestiul e "parfum" ? :)

Poate ne vedem miine la 14.00 la Chimie...vezi intilniri spontane Iasi :)

Link către comentariu

Nu e parfum deloc dar aici e extrema in momentul acesta :). Sper sa finalizeze cat mai repede pt ca e pacat de ditamai orasul cu asa drumuri.

Link către comentariu

Am facut azi Bucuresti - Centura Sud - A1 - Pitesti - Slatina - Craiova - Caransebes - Lugoj - A1 Remetea Mare - Arad si in afara de niste portiuni rele pe centura Buc, autostarda A1 si in zona Strehaia drumul este foarte bun. Il recomand fata de varianta clasica Valcea, Sibiu, Deva.

Link către comentariu

Cum este portiunea de la Remetea la Arad?Tot limita de 100 km/h?

Link către comentariu

Evident ca nu :-) de la Remetea la intrarea pe sectorul Tm - Ar e finalizat tot, limita 130 si asfalt impecabil, dar din pacate cred ca are cam 10 km portiunea asta. Cand incepe sectorul Tm - Ar incepe si limita de 100 kmh, lucrari, etc. dar daca e liber se poate merge bine, numai sa nu treci de 150 ca lasi permisul :-) si grija la caini..

Modificat de Bebeee
Link către comentariu

Velocity_Warrior

soila - daca nu este prea tarziu iti pot raspunde eu.

Focsani - Maicanesti (limita judetelor Vrancea si Braila) - asfalt bun in proportie de 90% cu urmatoarele exceptii:

- la iesirea din Focsani, de pe E85, este o portiune in care daca vii mai in forta iti faci masina praf chiar daca sunt petice

- intre Nanesti si Maicanesti este o portiune peticita si denivelata. S-au creat vara santuri mari de la traficul greu

Maicanesti - Corbul nou (sau Maxineni, nu mai tin minte exact) - asfalt bun aproape in intregime

Maxineni - Centura Braila - asfalt vechi, plombat ce alterneaza cu zone scurte de asflat nou

Ca un sfat, de la Focsani pana pe la Maxineni, in interiorul satelor sa circuli cu grija pentru ca sunt curbe multe chiar si la 90 de grade. Pe la Vulturu mai sta si radarul cateodata.

Sanatate si drum bun

Link către comentariu

multumesc de info :)

inca nu am ajuns in zona.. urmeaza de sarbatori sa ajung de la piatra neamt la constanta, si de obicei faceam tisita-tecuci-galati-braila-viziru-mihai bravu-harsova-constanta

n-am mai fost de mult focsani-braila, si m-am saturat de radarele de pe tecuci-galati si de traficul aglomerat

Link către comentariu

La viziru tine-o inainte,nu faci stanga spre cuza -voda,insuratei,baraganu,la intrare in baraganu faci stanga spre tandarei,a mai peticit putin dar se merge bine cu 100,la tandarei stanga si ai ajuns la pod;iti recomand drumu asta si ca timp chiar si atunci cand o sa fie gata pe la gura ialomitei

Link către comentariu

scurtez cu 50km daca o iau spre cuza voda - mihai bravu... si am mai fost pe acolo de multe ori, ultima oara acum 2 ani am venit de la constanta, dar se lucra si a trebuit sa o iau spre victoria... 30km am mers numai cu prima si a doua treapta.. la ce cratere erau pana la victoria

era bun drumul cuza voda - mihai bravu..

Link către comentariu

Vreo 15 km sunt in plus,in shimb ca timp ajungi mai repede,parerea mea

Link către comentariu

stie cineva starea drumului Pitesti - Campulung - Bran Moeciu? am inteles ca intre Pitesti si Campulung erau lucrari de asfaltare si latire a drumului.

Link către comentariu

DN 6 Timisoara - Cenad e impracticabil, vamile Cenad si Nadlac sunt inchise.

Link către comentariu

Zi ca sunt inchise din motive de zapada ca mai sunt zone in tara unde ploua sau este soare si ei cred ca o fi razboi, blocada sau altceva. Oricum, camioanele dotate cu lama patruleaza. ( cu lama sus, ca daca o lasa jos consuma mai multa motorina, normal).

Link către comentariu

Ebi : stii cumva cum se circula pe relatia TM - Sag - Moravita ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!