Jump to content

Starea drumurilor

paullie
 Share

Postare recomandată

Salutari la toti colegii de pe forum! Am de facut un drum de la Braila la Constanta.Imi puteti spune in ce stadiu mai este A2 intre Drajna si C-ta? Aveti idee si de segmentul Iazu pana la Slobozia? Ma batea gandul sa folosesc aceasta ruta. Multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salutare colegi de trafic!

Saptamana viitoare am de facut un drum spre Sarmasel Gara. Am 2 variante - fie plec din Cluj - Apahida - Mociu - Sarmasu , fie din Turda - C.Turzii - Ludus - Zau de Campie - Sarmasu. Nu cunosc niciunul din drumuri, decat pana la Apahida si C. Turzii si ideea e sa-mi ia cat mai putin timp, normal... Pe unde ma sfatuiti sa merg si cam cat se face? Multumiri anticipate!!

Link către comentariu

As zice primul traseu, dar nu stiu cum e numero 2.

Mai cerceteaza.

Link către comentariu

Pai asta-i, ca nu stiu cum e intre Ludus si Sarmasu...

Link către comentariu

Din Cluj pana in Sarmas gara drumul e mai mult decat onorabil. Ai max 5 km de drum un pic mai denivelat de la iesirea din jud Cluj pana la destinatie. Bat drumul saptamanal deci stiu zona bine. Vorbesc de primul traseu.

sent from s advance using tapatalk 2

Modificat de Sookie
Link către comentariu

Multam Sookie, probabil ca raman la varianta asta

Link către comentariu

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Buna ziua. Vreau in acest weekend sa merg din Timisoara pana in Cluj - Napoca. Intrebarea mea este urmatoarea...Care ruta sa o aleg? pe la Deva sau Oradea? Multumesc anticipat. M-as interesa sa fie bun drumul.

Link către comentariu

Poti sa incerci sa mergi pe Hateg, starea drumului este ok si cu 30 km mai lung decat pe Deva.Pe Deva ai o portiune cu drum mai rau dupa Faget.

Traseul trebuie sa fie TM-Lugoj-Caransebes-Hateg-Vintu-Alba-Cluj.

Link către comentariu

TM - ARAD - autostrada sau national - amandoua in conditii bune

Arad - Oradea - drum nou refacut complet

Oradea - Cluj drum bun

Link către comentariu

intrarea in oradea mai tre facuta ( de la aeroport la centura unde incep cele 2 benzi) dar in rest totul e ca'n palma

Link către comentariu

Am nevoie de recomandare si anume...

Care este cel mai bun si rapid traseu din kristiansund (norvegia) pana in oradea ?

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Constanta-Sinaia un traseu rapid si asfalt bun?

Link către comentariu

Clasicul: Constanta - A2 - Bucuresti - Ploiesti - Sinaia (drumul se aglomereaza de la iseirea din Sinaia catre Busteni/Brasov), deci poti merge linistit pana in Sinaia.

Link către comentariu

Care mai e situatia prin zona Teius-Alba iulia ?

Am inteles ca se va reface covorul de asfalt. E drept ??

Link către comentariu

O harta zic eu utila - realizata de cei de pe forumul skyscrapercity:

jkXG8.jpg

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Colegii din Sibiu, poate ma ajuta : pe unde se intra acum in oras, venind dinspre Medias ??

Link către comentariu

Se poate intra pe la Compa (intri pe autostrada spre VL si parasesti la prima iesire autostrada) sau mai poti sa intri inainte de Continental (intri pe autostrada spre Sebes si la prima intersectie, dupa sensul giratoriu al autostrazii spre Sebes, faci stanga si ajungi la Piata Cibin.

Daca vrei sa ajungi intr-un loc anume poti sa imi zici si te indrum pe cel mai scurt timp.

Link către comentariu

Alba Iulia-Arieseni cum e?

sau e mai bine din Deva-Stei?

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu

Daca vrei sa ajungi intr-un loc anume poti sa imi zici si te indrum pe cel mai scurt timp.

E vorba de cursa Bistrita-Sibiu, microbuz.

Se pare ca intra pe varianta, ideea e sa ajungem la aeroport.

Link către comentariu

Pai din ce stiu eu trebuie sa ajunga la hotel Parc....deci ii posibil sa treaca prin fata aeroportului sau daca nu trece incearca sa vb cu soferul si sa mearga pe la aeroport (ii lasi de o cafea) si iesi mai ok ca si timp dar si bani.

Link către comentariu

Alba Iulia-Arieseni cum e?

sau e mai bine din Deva-Stei?

nimeni?

Link către comentariu

Bogdane,eu ti-as recomanda Alba-Iulia - Arieseni (prin Mihai Viteazul, langa Turda).

Deva-Stei era mai rea din cate imi amintesc, am fost in vara de la Pestera Ursilor la Salina Turda prin Arieseni - Mihai Viteazul.

Apoi am coborat Turda-Alba -Sibiu- Valea Oltului spre Transalpina - Sebes.

Modificat de toni d
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!