Jump to content

Starea drumurilor

paullie
 Share

Postare recomandată

ca sa ajungi din centura asa pina la intrare in autostrada e cam tot din centura pina "la prelate" daca mergi pe national...

mai liber, lejer extralocalitate doar cu o limitare de 70 "la pitici" si nici nu ai trecere la nivel cu CF

Modificat de DragosR
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

n-ai de ce :)

eu nu cred ca o sa mai merg curind pe jos din cauza de ....consum :D

pai sa salte costurile la carburant cu 25% la un dus/intors nu prea imi convine chiar daca e mai drept, mai liber, mai golit de radare...

Link către comentariu

dece nu alegeti varianta de mijloc. Buc - RM Valcea - Horezu - Tg Jiu - Hateg - Caransebes - TM. sunt 580km din care doar 13 sunt mai rai intre Tg Jiu si Bumbesti Jiu in rest totul ca in palma. L-am facut de 3 ori in ultimile 3 luni si pot spune ca la o viteza de 100km/h maxim am facut 7juma de la Pitesti( de aici m-am uitat la ceas) la Arad

Link către comentariu

nu scoti timp bun ca mai e si defileul si daca prinzi o mortaciune ala esti...

pe DN6, am alimentat in remetea la 14 si ceva, facut un ocol pe drumuri mai rele si 20km in plus ca sa iau niste neamuri iar seara la 21 30 eram acasa...

pe DN7 e loterie: minim 7 maxim 12... (ce e drept vremea celor 12 ore a apus de ceva timp)

Modificat de DragosR
Link către comentariu

Am fost si pe valea Jiului cu ceva ani in urma si nu prea am fost incantat din cauza gropilor. Daca intre Petrosani si Targu Jiu l-au refacut, atunci e de luat in calcul si varianta asta.

Link către comentariu

dupa cum spuneam doar portiunea de 13km este nasoala,valea jiului nu este cu gropi doar cu multe curbe.

e peticit... si de mers ziua :)

ptr incepatorii ca si tine , da :P

Link către comentariu

Salutare tuturor...va rog si eu sa ma informati care ar fi cel mai bun traseu de ajuns la Iasi cu intrare in tara pe la Oradea,venim cu masina de la Venezia si sigur va fi Budapest-Oradea mai departe nu mai stiu ca nu am mai fost prin tara de vreo 2 anisori...in paranteza care e pretul la maotorina si unde convine sa alimentezi.

Multumiri anticipate

Link către comentariu

Oradea- Cluj- Bistrita- Gura Humorului- Iasi= 614 km, timp aproximativ 11 ore. Drumul e ok, motorina 5,9-6,27 ron(1,37 euro/l). Drum bun!

Link către comentariu

Iasi-Bacau-Focsani-...-Constanta

La ... ce recomandati?

Eu am mai fost pe la Buzau - Urziceni..

Link către comentariu

Oradea- Cluj- Bistrita- Gura Humorului- Iasi= 614 km, timp aproximativ 11 ore. Drumul e ok, motorina 5,9-6,27 ron(1,37 euro/l). Drum bun!

Multumesc,cand te gandesti ca in Italia a ajuns la1,7-1,8 euro

Link către comentariu

Salut,

doresc sa ajung de la Arad la Sebis si as dori de la colegii din zona, o recomandare cu privire la traseul pe care ar trebui sa-l aleg.

Eu sunt din Bucuresti si nu cunosc deloc zona respectiva. Am vazut pe harata ca exista DN 79, prin Chisineu-Cris si Ineu, acesta fiind un drum mai lung.

Un traseu mai scurt, insa pe drumuri judetene, ar fi prin Siria si Pâncota. Sunt oare bune aceste drumuri judetene ?

Poate mai sunt si alte variante, insa ce este mai important pentru mine este faptul ca doresc in primul rând un traseu cu drumuri bune, fara gropi pe cât posibil.

Va multumesc anticipat.

Link către comentariu

ca sa eviti o zona bombardata din centura Aradului, plina de gropi, mergi spre Deva si in Vladimirescu (undeva in centru) faci stinga

(parca e indicator catre Horia/Sanleani/Livada)

treci calea ferata si apoi o sa ajungi in drumul de Horia/Siria care e cit de cit ok ca au peticit gropile (mergi cu 100 si e ok)

din Siria faci stinga si mergi pina la Ineu unde dupa o fabrica de la intrare exista centura- n-are sens sa tranzitezi aceasta metropola :lol: -

de aici incolo e drum super bun :)

ca sa pleci spre Bucuresti mergi din Sebis la Gurahont/Virfurile/Brad/Deva

Link către comentariu

Ai grija la drumul varfurile brad,e un drum peticit cu miliarde de peticute peticele colorate,sa mergi mai incet ca e mai putin stresant...eu injur de doua ori pe an drumul ala si apoi a treia oara in gurahont,iosasel.

Drum bun.

Brgds

Link către comentariu

Cum e hautostrada spre mare,si portiunea de hautostrada spre sud..neptun?

Link către comentariu

Au mai avansat fata de anul trecut,adica nu se mai merge pe jumatate,ambele sensuri,a dat drumul pe fiecare sens.

Banuiesc ca te intereseaza de la murfatlar incolo.

Brgds

Link către comentariu

Sa-mi dau palme!! Pe banda 1 pe sos. Kiseleff intre Casa Presei si Arcul de Triumf, cam pe unde ies autobuzele din statia de la capat de linie este o ditamai groapa, frate. Am dat azi in ea cu 60km/h ca am vazut-o tarziu si aveam masina aproape in spate, incat am crezut ca am rupt ceva. Nu am patit nimic, dar nu am cum sa stau calm cand dau intr-o groapa de genul asta.

Link către comentariu

Ai grija la drumul varfurile brad,e un drum peticit cu miliarde de peticute peticele colorate,sa mergi mai incet ca e mai putin stresant...eu injur de doua ori pe an drumul ala si apoi a treia oara in gurahont,iosasel.

Drum bun.

Brgds

lasa ca nu e asa de rau drumul principal

important e sa treaca musai prin Brad si nu pe centura

mai rau e(ra) de la Virfurile spre Oradea (trecut acum un an pe acolo)

Link către comentariu

Stie cineva starea drumului intre Voila si Medias?

Link către comentariu

Stie cineva starea soselei intre Baraganu (Jud. Braila) si Tandarei (jud. Ialomita); Tandarei-Fetesti?

Link către comentariu

e bun drumul pe acolo, cel putin asa era acum 2 ani

braila - viziru - insuratei - baraganul - tandarei - vadul oii

foarte bun drumul.. radare ioc

eu mai am un traseu si mai scurt cu vreo 60km.. braila - viziru - cuza voda - mihai bravu - vadul oii

la fel, e drumul bun, se asfalta ultima oara cand am trecut pe acolo

intre baraganul si mihai bravu sa nu te duci.. acum 2 ani am crezut ca raman cu motorul acolo... niste cratere si asfalt de pe timpul razboiului de independenta :D

Modificat de alios
Link către comentariu

Multumesc de info!

Am mers pe varianta a doua braila - viziru - cuza voda - mihai bravu - vadul oii acum un an si era o portiune de vreo 20km in jud. Ialomita suficient de rea incat sa ma faca sa caut alt traseu.

O sa incerc pe la Baraganu.

Link către comentariu

se asfalta pe acolo cand am trecut eu ultima oara in sept 2010

pe prima varianta a fost mereu drumul bun..

Link către comentariu

Am mers in week-end pe Baraganu-Slobozia.

Se lucreaza pe vreo 15-20 km, drumul e infect, este decopertat, acoperit de pietris, mult praf. Trebuie evitat.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!