Jump to content

Starea drumurilor

paullie
 Share

Postare recomandată

Eu le-am luat de atunci cand s-au pus in vanzare...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@bwwlan

Detalii proaspete, drumul Cluj - Bors - Budapesta este fara gheata, zapada mai gasesti pealocuri, dar se circula fara probleme.

Link către comentariu

@le banner: multumesc. Vineri la 12 trebuie sa fiu la Budapesta si vad ca apar tot soiul de avertizari. Daca mai vine cineva de acolo pana joi seara, il rog sa-mi spuna si mie cum se circula.

Link către comentariu

Imi poate spune cineva cum este drumul de la Brasov la Cluj varianta pe A3. Plec astazi la ora 14 si parca nu as vrea sa merg cu trenul.Merci!

Link către comentariu

Buna. Maine, 19.02.2012 am de calatorit pe ruta: Lugoj - Bistrita, apoi i 20.02.2012 plec de la Bistrita la Baia Mare si contiui de acolo spre Viseu de Sus. Daca are un coleg informatii despre starea drumurilor va rog sa ma ajutati. Va multumesc. Si promit ca dupa ce ajung la destinatie ssa va ofer si eu informatii. Drumuri bune si Doamne ajuta!

Link către comentariu

Eu am fost in decembrie la Bistrita si pot sa iti spun ca drumul este bun (mai putin portiunea intre Lugoj si Sacamas unde sunt anumite zone rele si gropi ).Sper ca ai aflat de existenta centurii Clujului care te scoate spre Bistrita ?

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salutare. Ma intereseaza si pe mine care dintre cele 3 rute are cea mai buna calitate a asfaltului ? (nu conteaza care e mai scurta)

Pe harta asta > http://pe-harta.ro/images/romania-harta-turistica.jpg apar 3 trasee posibile din Tg Jiu

1) Tg Jiu > Drobeta > Orsova > Caransebes > cel mai lung

2) Tg Jiu > Baia de Arama > Baile Herculane > Caransebes

3) Tg Jiu > Petrosani > Caransebes > cel mai scurt

PS : Caransebes are centura nou-nouta de anul trecut :)

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salut! Maine mi-am propus sa ajung pana la Moeciu , dar din păcate mi-am schimbat cauciucurile de iarna acum o saptamana neștiind ca vine vremea asta rea. Întrebarea si rugămintea mea este pentru cei care locuiesc prin zona sa-mi spună si mie cum este vremea prin zona județului Brașov si în special starea drumului, pentru ca-mi spunea cineva ca ninge abundent? :sly:

Link către comentariu

• 2 weeks later...

M-ar interesa cum se prezinta strarea drumurilor intre Ardeal si Moldova

1.DN11 - Tg Secuiesc - Oituz - Onesti

2. 12A Miercurea Ciuc - Targu Ocna

Mersi.

Link către comentariu

Prima varianta era buna in ianuarie.

De ce nu vii prin pasul Tihuta? Unde vii in Moldova mai bine zis in ce localitate?

Eu plec joi la Oradea si vin pe Bistrita prin Tihuta.

Modificat de toni d
Link către comentariu

As petrece 2-3 zile la Casa Creanga din Targu Ocna.

:)

Roata e prea mult.

Mersi bocu, astept si pentru varianta 2.

Probabil ca le voi folosi pe ambele, fiindca dupa Casa Creanga probabil ca vom merge la socrii, Intorsura Buzaului, in acest caz DN11 fiind numa bun.

Link către comentariu

Salut,am si eu o intrebare. A fost cineva zilele astea prin pasul Tihuta? Plec astazi dupa masa in vestul tarii(Oradea) si nu stiu cum e drumul ,ma refer la zapada, avand in vedere ca duminica trecuta a fost zapada si am cauciucurile de vara pe masina.

Multumesc.

Aici e de bine dar am mai avut surprize cu prognozele meteo.

Vremea Pasul Tihuta - Prognoza Meteo Pasul Tihuta - Bistrita ...

Modificat de toni d
Link către comentariu

Imi poate spune cineva care este calitatea asfaltului pe centura de Nord Cluj-Napoca: Apahida -> bvd. Muncii -> str. Oasului -> str. Maramuresului -> str. Corneliu Coposu -> str. Taietura Turcului -> str. Donath -> bvd. 1 Decembrie 1918?

In princiupiu ma interesaza un traseu spre Oradea prin care sa evit aglomeratia din centrul Clujului la ore de varf.

Multumesc

http://maps.google.c...,3,4,5&t=m&z=12

Modificat de amyx
Link către comentariu

Dupa b-dul Muncii totul ii plin de cratere...si plus se lucreaza la liniile de tramvai!

Sent from my GT-I9100

Link către comentariu

Cu exceptia B-dul Muncii unde se face slalom printre cratere, drumul este ok

Link către comentariu

Cum spuneau si colegii se lucreaza la liniile de tramvai, deci Bvd Muncii si str Oasului in rest nu sunt probleme.

Daca vi in aceata perioada, traficul este mai lejer datorita vacantei.

Link către comentariu

Pentru o perioada de 1 an (sa speram), drumul Tg Mures - Bistrita intra in reparatii destul de capitale.

Recomand evitarea lui.

Revin pentru doritori cu posibilitati de suntare.

In mod deosebit bucata Reghin - Bistrita va fi mai afectata.

Link către comentariu

Poate cineva sa imi zica daca autostrada dintre TM si AR este inchisa.

Am aflat ca se lucreaza la capatul dinspre Nadlac si nu stiu daca ii inchisa complet.

Link către comentariu

auzisem si eu asta marti, cica ar fi pina in 24

de ce ai vrea sa mergi pe acolo cind pe DN e parfum?!?!?!?

atentie pe centura caransebesului mai ales la racordarile la poduri ca e jale; terasamentele sint d-alea experimentale, necompactate suficient :lol: si s-au lasat ca naiba ....

Link către comentariu

Ieri am trecut iar pe Campulung - Pitesti si este din ce in ce mai prost. Sunt incredibil de proaste drumurile astea din AG dar parca aceasta bucata a intrecut orice limita.

Nu mai trec pe acolo orice ar fi pana nu se repara! Prefer sa ocolesc 100 de km. Astia isi bat joc de masinile noastre.

Link către comentariu

Intre vama Nadlac si Bucuresti ce variante ar fi mai bune?

Link către comentariu

oricare

depinde de ora la care vrei sa treci tara :)

Link către comentariu

intru la 12:30 - 13:00 - sambata. E ok pe Sibiu -Valcea? Sunt lucrari?

Modificat de Roger
Link către comentariu

nu sint

evident evita centura Aradului si ia-o prin oras

mai de viteza e circuitul pe partea de jos, cu citeva mici impedimente pe centura CS, 2-3 cirpeli pe la poduri intre Orsova si DTS si ceva asemanator la carosabil intre Filiasi si Strehaia parca :)

oricum nesesizabile, se trece repede, mai putin aglomerat totusi

nu stiu cum e drumul dintre Mako si TM ... ca sa o iei pe ruta de care ziceam mai sus

Link către comentariu

ceau, autostrada TM(Giarmata)-AR este, sau cel putin saptamana trecuta, era deschisa, dar numai pana la intrare in Arad, partea de centura era inchisa.

Apropo, despre calitate alucrarilor la autostrada, deja incepe sa se duca marcajul rezonator de pe marginea autostrazii...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!