Jump to content

Starea drumurilor

paullie
 Share

Postare recomandată

Ala e crater nu groapa . Platim roviniete si taxe pentru a avea parte de astfel de surprize .

Am constat pe propria masina cum e cu drumurile la noi . Reghin - Mociu - Cluj - dezastru ; Reghin - Toplita - dezastru . Drumuri judetene - dezastru .

Am fost weekend-ul acesta Iasi - Cluj Napoca - Tg Mures - Iasi.

Asa cum spunea colegul, pe sectorul Toplita pana la intrarea in jud Cluj - drumul este dezastru (am mers noaptea si imi venea sa plang)

In Cluj N si Tg Mures drumuri excelente... parca nu a fost iarna pe aici.

M-am intors pe la Sovata - Gheorghieni -Lacu Rosu: in pasul Bucin drumul prost, dar poti sa ocolesti gropile - foarte multa zapada

In pasul Pangarati, Cheile Bicazului drumul cat de cat OK.

off topic: stau "ticalosii" cu radarele mobile "la greu": noaptea la ora 1 pe sectorul Iasi - Tg Frumos erau 2 masini, iar duminica seara pe acelasi sector erau 3 masini

Tot flash-urile raman baza

Modificat de nikos
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

eu merg saptamanal brasov-braila...ce pot sa zic brasov ploiesti s-a stricat tare..sunt unele portiuni in care chiar nu ai pe unde ocoli gropile..la podurile acelea mici iar e cam nasol..pe prima banda de la breaza la ploiesti nu prea e de mers ...ce pot sa zic chiar nasol drumul la cat de circulat e..si nu e chiar asa eu plec vinerea si vin duminica inapoi la brasov si nu e chiar aglomerat poti veni..insa eu unul ca sfat v-as zice sa evitati noaptea pentru a putea fi mai atenti la gropi..

Link către comentariu

;)

Scuze de off-topic, dar cum de nu ai ramas in groapa ?!? :D :cool:

Asta-i tara in care traim ... :(

Nu stiu prietene, de asta sunt asa vesel :) Am fost cu jantele de 16 si cauciucuri de iarna, daca eram cu alea de vara de 17 era mult mai nasol.

Sper sa nu apara probleme cand o urc pe rampa.

Poate ma da la stiri: 'Iata un supravietuitor !'

Link către comentariu

:icon_thumright: O sa ajungem asa de iscusiti in a eschiva si evita ciudateniile astea din asfalt incat o sa fim recrutati cu usurinta ca piloti de avioane de vanatoare sau boxeri profesionisti.

Link către comentariu

O sa ne ia Top Gear sa le facem testul elanului, nimeni nu are antrenament live ca romanii :icon_thumright:

Link către comentariu

Ala e crater nu groapa . Platim roviniete si taxe pentru a avea parte de astfel de surprize .

Am constat pe propria masina cum e cu drumurile la noi . Reghin - Mociu - Cluj - dezastru ; Reghin - Toplita - dezastru . Drumuri judetene - dezastru .

Reghin-Cluj e dezastru pana intri in judetul Cluj,dar odata intrat in Camarasu drumul e destul bun pentru Romania

Link către comentariu

Ai dreptate , daca nu ramai cu roata rupta in judetul Mures ai mari sanse sa-ti crapi parbrizul in judetul Cluj ca incepe sa se desprinda griblura pusa peste asfalt :D . Oricum este diferenta de la cer la pamant intre cele doua portiuni mentionate .

Link către comentariu

overseas, imi pare rau pentru masina ta :ceuameni:

Vineri as vrea sa plec din Targoviste catre Hunedoara. De obicei mergeam prin Rm. Valcea - Valea Oltului, dar mi-a spus cineva acum cateva saptamani sa imi iau gandul de acolo. Am decis sa merg Targoviste - Ploiesti - Brasov - Sibiu - Orastie - Hunedoara. Imi poate da cineva detalii "proaspete" despre cum se prezinta asfaltul?

Sambata voi continua inspre Praga si as vrea sa plec din Hunedoara pe la 4 dimineata, urmand sa parcurg noaptea ce mai ramane din Romania. Ce imi puteti spune despre Hunedoara - Nadlac? Asta vara era cel mai bun drum pe care am avut ocazia sa circul in tara...

Targoviste-Ploiesti e de nota 9, mai putin intrarea in Pl, sub podul de centura. acolo e de -9.... in rest DN1 e de 7, mai putin banda 1 care e de 4 intre Campina si Comarnic. de la Bv mai departe se zice ca ar fi ok.

Link către comentariu

De aici vad ca au inceput sa repare Pitesti - Valcea.

A fost cineva in ultimele zile pe acolo? Cum mai stau lucrurile?

Link către comentariu

Timisoara - Craiova stie cineva cum mai e?

Pe unde e mai bine: Caransebes - Drobeta Turnu Severin sau Deva - Tg. Jiu ?

Sunt alte optiuni mai bune?

Este Timisoara-Voiteg-Resita-Anina-Drobeta o varianta mai buna decat Logoj-Caransebes?

Modificat de DanRe
Link către comentariu

caransebes - drobeta turnu severin :Driver:

este bun si pe deva-tg-jiu dar cum iesi de pe defileul jiului pe dn66 bumbesti-jiu - tg-jiu este dezastru

iar pe portiunea orsova-drobeta turnu severin este si acolo cu probleme

Link către comentariu

salutare tuturor

vreau un sfat de la voi va rog...intrand in tara prin vest care ar fi drumul cel mai cat de cat acceptabil ptr a ajunge la Iasi?sunt sigur ca majoritatea is varza dar macar unul in care sa poti sa mai ocolesti niste gropi este?

Link către comentariu

Salutare

Stie cineva daca este inchis transfagaraseanu? si cind se deschide?

Multumesc

Link către comentariu

Din ce stiu in mod normal pe 1 iulie s-ar redeschide.

Link către comentariu

Cum e Sibiu-Brasov?

Sibiu Brasov pe ruta principala 1 si 1 banda e impecabila cel putin de 1 an de cand circulam des problematic cand e un accident.

Adevarul e ca si romanu ... sare repede sa urle in stanga si dreapta ,am avut parte de ceva ninsori dese in toata tara si in orice caz cel putin in zona Bucuresti am observat ca s-au pus pe peticit si reparat drumuri mai nou se spune ca se apuca sa termine pasajul Basarab ( Bucuresti ) ... eu zic sa aveti rabdare ca de facut usor usor o sa se faca nu mai e chiar ca inainte de UE totusi,daca are cineva idee despre drumurile in jurul Devei erau groaznice(chiar bombardament,bine ca eram cu masina de servici) acu 1an 1an jumate,acuma cum or fi ?

Link către comentariu

Mai nou au asfaltat si intrarea in Ploiesti dinspre Targoviste sub podul cu centura. :)

Modificat de Cristi N
Link către comentariu

da,si duminica trecuta era asfaltat,dar sub pod era naprasnic.nu au mai avut asfalt pt 2 metri?brgds

Link către comentariu

Drumurile spre Moreni cum sunt?

Targoviste-Moreni sau DN1-Moreni

Link către comentariu

DN1 - Moreni

Targoviste - Moreni e distrus.

Din DN1 faci stanga spre Floresti imediat dupa ce treci de Complexul Paralela 45. Pana la granita cu jud. Dambovita drumul este excelent. De acolo pana in Moreni este mai prost insa sunt vreo 5 - 6 km pana in oras.

In Moreni strazile sunt dezastru.

Drum bun :icon_thumright:

Modificat de DMP
Link către comentariu

Merci de info. DN1-Moreni ramane atunci.

Link către comentariu

Sambata am circulat pe ruta: Giurgiu- Pitesti, Valcea, Sibiu, Sebes, Alba, Turda - Cluj

Au peticit drumul (daca ai o masina rigida se simte la rinichi). E un viaduct dupa Cozia, gauri mari (la sibiu a trebuit sa re-etansez roata dr fata+ capac pierdut)

General, drumul e circulabil :icon_thumright: , face rau la articulatie, nu cred ca vom mai avea vreodata drumuri netede in RO...dar...a fost altadata si mai rau

Link către comentariu

Salut! Imi poate spune si mie cineva cum se prezinta soseaua pe ruta Ramnicu-Valcea - Tg.Jiu - Drobeta Turnu Severin? Multumesc !

Link către comentariu

intr-o stare buna spre f buna

Link către comentariu

Bucuresti-Pitesti-RM.Valcea-Sibiu-Sebes-Simeria-Hateg-Caransebes-Resita.

Extrem de bun drumul, am mers numai pe suspensie SPORT(roti pe '20), mai putin o portiune de 25km in zona Simeria unde e valurit si cam bombardat.

Valea Oltului fara tiruri parca nu are farmec, NFS curat cu 850NM. :blah_:

Traseul l-am facut noaptea, putine masini si nici un radar dus/intors.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!