Jump to content

Starea drumurilor

paullie
 Share

Postare recomandată

@Raven1 nu le multumi celor din Mures ca in afara lui E60 restu sunt dezastru, parca in judetul ala nu s-a mai facut nimic de la revolutie incoace. Cred ca dupa judetul Timis, judetul Mures are cele mai rele drumuri.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

desi sint mici semne bune, n-as omite judetul BN din topul judetelor cu cele mai proaste drumuri.

Link către comentariu

oricum DB e campion la drumuri proaste.

culmea e ca se repara drumuri judetene ff multe in multe judete.

in PH si AG stiu multe drumuri judetene ca-n palma...si drumurile nationale praf.

c6t9, poate din vara incolo sa semnalam drumuri bune :blah_:

Link către comentariu

Salut baieti. Vreau sa ajung si eu din Tirgu-Jiu la Brasov. Stiu ca acum 1 an si ceva era cam rau drumul intre Sibiu-Brasov via Rucar Bran. Poate sa-mi zica cineva cum mai este starea drumului acum. Va multumesc!

Link către comentariu

de la SB la BV pe rucar bran ocolesti o gramada...ca rucar bran face legatura intre Campulung si BV.

de la SB la Bv prin fagaras cica e drumul bun.

Link către comentariu

Pai din Tg-jiu la Brasov ruta ar fi cam asa: Tg-Jiu - Rm.Valcea (drum ok), apoi Rm. Valcea - Pitesti (ok in judetul Valcea, un pic mai cariat dupa ce intri in judetul Arges spre Pitesti).

De la Pitesti la Campulng (drum prost tare pe raza Pitestiului - e de evitat), dar esta acceptabil pe masura ce te apropii de Campulung.

De aici, spre Rucar-Bran cam denivelat si cu gropi in unele portiuni (necesita atentie sa le eviti). Apoi de la Bran la Brasov tot asa pe segmente alternante asfalt cariat si asfalt bun.

Cu alte cuvinte pe ruta propusa de mine ai cam 50% drum bun si 50% drum rau spre foarte rau, in special pe partea Pitesti-Brasov pe segmente.

O alta varianta ar fi ca da la Valcea sa o iei pe vaelea Oltului (drum bun) si apoi de la Talmaciu sa o apuci spre Brasov (nu stiu cum e drumul asta).

Sper ca am fost de ajutor si "drum bun"!

Modificat de Aditu
Link către comentariu

tg jiu - valcea - megaok :)

valcea-pitesti - ok

pitesti - cimpulung - zob, megaprost, mergi cu 30 max pe mai multe portiuni

cimpulung- bran - praf, foarte prost, mergi incet, partea buna e peisajul

bran - brasov - ok

:salut:

Link către comentariu

Merci mult pentru informatii baieti. Da, o sa vin pe Valea oltului mai bine si apoi de la Talmaciu spre Brasov. Portiune dintre Talmaciu si Brasov e nasoala rau sau se poate merge ok?

Link către comentariu

Cand am trecut eu pe acolo ultima oara (acum un an) se asfalta spre Fagaras.

Link către comentariu

pe ultimele pagini, cei care au fost au zis ca s-a dat drumul si e bine.

Link către comentariu

ai o portiune de vreo 5 km de la Talmaciu mai prost dupa aia pina la Brasov e chiar f ok.Am mers pe el acum o saptamana

Link către comentariu

Multumesc frumos. Multa bafta !

Link către comentariu

ralph veres BH-87-VER

Drumul de centura din Oradea e dezastru. Maxim 40 daca nu ai suv, daca vreti sa incercati cu masini mici, nu va recomand deloc. Trafic bara in bara, tiruri multe. Nasol, ultimul hal. Drum destul de bun e Oradea-Arad-Timisoara e ok poti sa ii dai numai grija mare ca trupa vesela sta la panda si distribuie puncte si amenzi. In acest sector singura portiune rea ii pe la Chisinau-Cris. Daca veniti pe aici va urez drum bun :lol: :icon_thumright:

Link către comentariu

Drumul de centura din Oradea e dezastru. Maxim 40 daca nu ai suv, daca vreti sa incercati cu masini mici, nu va recomand deloc. Trafic bara in bara, tiruri multe. Nasol, ultimul hal. Drum destul de bun e Oradea-Arad-Timisoara e ok poti sa ii dai numai grija mare ca trupa vesela sta la panda si distribuie puncte si amenzi. In acest sector singura portiune rea ii pe la Chisinau-Cris. Daca veniti pe aici va urez drum bun :) :)

care ar fi varianta din Oradea spre Cluj

Link către comentariu

Oradea - Alesd - Huedin - Cluj .... drum excelent, multe radare fixe (camere) mai ales in judetul Cluj, de la Ciucea inspre Cluj in fiecare sat.

Link către comentariu

Bogdan_wrc , scriai intr-un topic ceva despre o varinata Mioveni - CampuLung prin Hartiesti. Poti sa detaliezi te rog starea drumului? Pe unde intru pe varianta asta si unde ies. Sunt foarte interesat :)) Merci!

Modificat de Aditu
Link către comentariu

de la mioveni pana pe la hartiesti este f bun drumul. nu am mai fost din toamna, dar ma voi duce curand.

a fost reparat acum 2-3 ani.

de la hartiesti, sau mai exact boteni,catre campulung (de fapt intre hartiesti si intersectia cu drumul catre targoviste) stiu ca era o portiune mai proasta si acum 2-3 ani erau chiar cateva sute de metrii ne-asfaltati.

dar poate cineva din zona ne spune cum e exact starea portiunii aleia.

eu am zis atunci sa meaga pana la hartiesti...stiind ca e drumul bun.

din mioveni se tine tot inainte (se trece de blocurile din oras,se trece de la 4 benzi la 2, mai vin cam 2km de case, se coboara putin, se trece de intersectia cu Racovita) si dupa podul ala peste argesel la vreo 1km maxim e o intersectie (spre stanga se ajunge la Clucereasa si catre drumul national Pitetsi-Campulung,in fata nu mai stiu-dar parca Titesti) si se ia la dreapta catre Hartiesti. (e un semn interzis ca e drumul in lucru..dar e asa de cativa ani, de cand era portiunea aia ne-asfaltata.)

http://www.infoimobiliar.ro/maps/arges.jpg

http://www.cetatean.ro/old/files/harta_fizica_arges.jpg

sfatul meu e ca din drumul de la Pitesti catre C-lung se ia prin Colibasi si dupa aia se merge tot inainte...se traverseaza orasul (cred ca se urca pe la uzina, daca mai se lucreaza la sosea prin fata peniteciarului) si se ajunge la intersectia mai sus mentionata.

mai e o cale de acces dupa Colibasi pe drumul principal catre C-lung cum se intra in Clucereasa se face dreapta, (e imediat dupa o curba la dreapta) si se traverseaza calea ferata (mare atentie ca nu e semnalizata) si tot inainte.

de iesit, se iese in drumul care vine de la targoviste si dupa aia in cel catre BV..si in Campulung se intra prin partea de nord, pe langa fabrica ARO.

daca nu ai inteles, sau gasim o harta online (viamichelin nu arata asa focusat), explic mai bine.

Link către comentariu

Am inteles. :D Merci mult pentru luxul de amanunte. de Boteni am mai auzit dar stiam ca e drumul foarte rau din auzite. Eu ocoloeam prin Mioven, si la intersectia aia facem sa ies iar in soseau natonala la stanga. Deci la dreapta tu zici ca acum e drum bun. Ar fi frumos ok, pt ca eu de fapt vreau sa ies la Stoienesti :)

O sa il incerc cu prima ocazie.

Cu respect :P

Link către comentariu

drum bun si ma bucur ca m-am facut inteles. doar ca intreaba intai cum e de la Boteni catre intersectia cu Targoviste. unde stiai si tu ca e drumul prost. (de Paste o sa ajung si eu prin zona si iti aduc detalii, daca vrei) acolo era portiunea proasta. Ca sa ajung dupa Mioveni, o iau pe Buc, A1-Pitetsi..etc ;) ca sa-ti dai seama cat ocolesc.

sincer, mai bine merg 100m pe drum neasfaltat (nu era asa praf oricum), unde stiu ca merg cu 5km'h si dupa aia scap, decat sa merge 40-50 de km pe drum cu placi de beton cum e pe drumul ala national, si mi se pare ca nu mai scap...sa ajung la drum bun.

Link către comentariu

Stiti cumva daca drumul de la Brasov catre Arad este terminat? Am fost acum 2 ani si se lucra si la ritmul in care se asfalteaza in Romania nu m-ar mira sa nu fie gata. Multumesc.

Link către comentariu

cei care au fost de curand au zis ca e gata 99% intre SB si Bv

Link către comentariu

Confirm faptul ca 99% din drumul Brasov - Sibiu este asfaltat perfect, apoi Sibiu - Deva nu sunt probleme, iar ultima portiune Deva - Arad este, de asemenea, in stare foarte buna.

Drum bun!

Link către comentariu

Aveti idee cum este drumul de la Buzau la Siriu?

Multumesc!

post-15932-1238693078_thumb.jpg

Link către comentariu

Aveti idee cum este drumul de la Buzau la Siriu?

Multumesc!

acceptabil cu tenta de bun pe anumite portiuni daca vorbim de sosea iar peisajul face toti banii. :icon_thumright:

Link către comentariu

e bun !dar ... nu pt pasageri :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!