Jump to content

Starea drumurilor

paullie
 Share

Postare recomandată

astazi dupamasa vreau sa ajunga la Brasov, destinatie finala Bucuresti.

1.se sta mult la Azuga ?

2.merita sa ocolesc pe la Cheia ?

3.in continuare, prin Ploiesti sau s-a mai intamplat ceva cu centura ??

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

se pare ca centura este gata..dar daca stii, poti lua centura de EST, inspre Buzau si dupa aia sa iesi pe DN1 la Barcanesti.

daca mergi ziua, ai putea incerca DN1 ca se merge bine.

Link către comentariu

Dinspre Bucuresti spre Brasov, pe Cheia, peisajele sunt superbe (drumul vinului - se poate merge in fuga si la Casa Seciu), insa cele cateva treceri de cale ferata (am impresia ca majoritatea sunt cai ferate industriale) asa cum spunea cineva si mai sus sunt vraiste, am avut nenorocul sa iau una cu vreo 40 - 50 la ora (era destul de liber si mai mult nu am putut frana), si mai ca nu am rupt masina in 2 ... frumoasa tara mai avem ...

Alt drum de evitat, este cel de la Targoviste la Ploiesti, sunt vreo 40 - 50 de Km de asfalt pus probabil pe vremea lu' Ceasca, plombat (acolo unde e plombat, ca in rest sunt gropi grupa mare) dupa cum i s-a parut vreunui "Nea Gheorghe" ca e mai bine, si care te zdruncina rau de tot, de te face sa iti amintesti de toate "rudele" celor de la drumuri si ale tuturor ministrilor ai transporturilor care s-au perindat de-a lungul anilor.

L.E. Nici in Targoviste strazile nu sunt prea "drepte" (sa nu se supere targovistenii, e o parere personala)

Drum bun si fara evenimente rutiere.

Modificat de repty74
Link către comentariu

insa cele cateva treceri de cale ferata (am impresia ca majoritatea sunt cai ferate industriale) asa cum spunea cineva si mai sus sunt vraiste, am avut nenorocul sa iau una cu vreo 40 - 50 la ora (era destul de liber si mai mult nu am putut frana), si mai ca nu am rupt masina in 2 ... frumoasa tara mai avem ...

sunt pentru trenul care duce la Slanic si la valeni..parca..si daca stii unde sunt si mergi usor pot fi trecute. am fost in august vreo 7-8 masini sport pe acolo si am trecut fara mari probleme :icon_thumright: dar, da..sunt praf..dar pot fi trecute.

Link către comentariu

Anul acesta am fost in zona lacului Bicaz, Campulung Moldovenesc, Targu Frumos. Langa Targu Frumos este o statiune de care nu prea s-a auzit prin partile sudice ale tarii - Oglinzi. Zona este superba. Chiar si in aceasta perioada a anului.

Link către comentariu

serios?? :D Oglinzi e linga alt Tirg...Tirgu neamt

fost-ai la cetate, casuta Veronicai Micle si bojdeuca lui Nica ? :P

de Agapia si Varatec nu mai zic...

Modificat de DragosR
Link către comentariu

Asa este. Din neatentie am scris Tg. Frumos - este Tg. Neamt. Scuze. Am fost si la Humulesti (Nica nu era acasa, era doar putin plecat...). Si la Agapia si la Varatec. Drumurile pe acolo? In general bune, cu mici exceptii.

Link către comentariu

Anul acesta am fost in zona lacului Bicaz, Campulung Moldovenesc, Targu Frumos. Langa Targu Frumos este o statiune de care nu prea s-a auzit prin partile sudice ale tarii - Oglinzi. Zona este superba. Chiar si in aceasta perioada a anului.

oglinzi eu stiu ca e la targu neamt, nu la targu frumos

L.E scuze, cand am click pe topic mia deschis penultima pagina, si de abia dupa ceam postat, am realizat ca erau altii care au corectat greseala

Modificat de capone26
Link către comentariu

A fost cineva de curand pe ruta Lugoj - Timisoara? Se mai lucreaza ? E de preferat varianta Buzias?

Link către comentariu

Pe DEVA - ARAD - Nadlac cum se mai circula?

Ps: marti dupa 15.00-16.00 ajung la Nadlac si m-ar interesa, daca stie cineva, cat de repede se trece granita.

Multumesc!

Link către comentariu

A fost cineva de curand pe ruta Lugoj - Timisoara? Se mai lucreaza ? E de preferat varianta Buzias?

eu ma duc frecvent la timisoara, si o iau tot pe buzias, nam fost demult pe la recas, da am auzit ca inca sunt multe semafoare, pe buzias poate stii nu e stralucit, da prefer pe acolo

Link către comentariu

umalis: vezi postul meu 752.

si cu ce lai lamurit, ca eu nam inteles

Link către comentariu

Am venit de la TM si am venit prin Lugoj. Un dobitoc (scuzati limbajul mi-a spus ca e ok). :rolleyes:

Dupa Lugos am luat-o spre CS. La fel. :Driver:

...

In concluzie NOI PE UNDE MAI IESIM DIN TARA SPRE VEST?

e destul de clar nu?

Modificat de msn2
Link către comentariu

e destul de clar nu?

ps: lai, nam??

scuze da mie tot nu mie clar, asa de curios tu ai fost vreodata pe acolo?pt ca na mentionat pe care ruta a luato din timisoara spre lugoj....a spus ca luato din lugoj spre CS aia e irelevant

Link către comentariu

da am fost! la dus cs-tm pe european si la intoarcere pe dj(am prins si trenu asta e).

dar ai dreptate nu a spus pe ce drum a luat-o.

eu am presupus ca vorbeste de e70 nu de dj592

Modificat de msn2
Link către comentariu

da am fost! la dus cs-tm pe european si la intoarcere pe dj(am prins si trenu asta e).

dar ai dreptate nu a spus pe ce drum a luat-o.

eu am presupus ca vorbeste de e70 nu de dj592

inteleg, de asta intrebam ca eu nu stiu de care ruta vorbeste....in fine sa aveti drumuri bune

Link către comentariu

Saptamana viitoare am un drum de facut la Oradea si m-ar tenta Buc-Brasov-Sighisoara-TgMures - Cluj-Oradea.

E bun drumul, se lucreaza pe undeva sau e mai bine pe RmValcea-Sibiu-Deva-Oradea ?

Multumesc anticipat.

Link către comentariu

Saptamana viitoare am un drum de facut la Oradea si m-ar tenta Buc-Brasov-Sighisoara-TgMures - Cluj-Oradea.

E bun drumul, se lucreaza pe undeva sau e mai bine pe RmValcea-Sibiu-Deva-Oradea ?

Multumesc anticipat.

Eu nu iti recomand sa mergi pe Deva - Oradea. Du-te prin Cluj si citeste atent si topicul cu radare fixe.

Drumuri bune :)

Link către comentariu

Capone 26 chiar daca tarziu, iti multumesc, am fost si m-am dus pe Buzias.

adi golf V intradevar, e mai bine prin Cluj decap spre Deva dar si la Turd si la intrarea in Cluj se lucreaza dar nu stai prea mult.

Link către comentariu

seat_cornelius, drumul pe care vrei sa mergi, cu Tg.Mures-Cluj e foarte bun, nu se lucreaza nicaieri. Singura problema este sa nu prinzi aglomeratie, dar in rest e perfect practicabil.

Link către comentariu

Multumesc anticipat.

Mare grija la radare pe ruta Buc-Brasov-Sighisoara-TgMures - Cluj-Oradea. A fost un coleg pe ruta Cluj - Oradea weekend-ul care a trecut si a oservat cel putin 10 radare. Detectorul este obligatoriu, nu de alta dar sa nu te trezesti cu surprize. I rest ruta e mai viabila decat RmValcea-Sibiu-Deva-Oradea (parerea mea).

Drum bun....

Link către comentariu

intre BV si Sighisoara nu sunt decat radare pe masini...iar intre Buc si BV, sunt arhicunoscute cele fixe.

multe radare fixe sunt la intrarea in Cluj.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!