Jump to content

Starea drumurilor

paullie
 Share

Postare recomandată

M-am intors din Italia. Drumuri f.f. proaste Ploiesti-Tirgoviste si Tirgoviste-Gaiesti. Pe portiunea de la Sebes la granita am circulat la dus dupa ora 19 si la intors duminica dimineata si a fost bine.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Circulatia pe Drumul National 66 va fi restrictionata timp de doua zile in acest sfarsit de saptamana. Potrivit Politiei, masura a fost luata deoarece la kilometrul 201 Calan se vor face lucrari pentru dezafectarea structurilor metalice din zona. Restrictia se aplica in zilele de sambata si duminica, intre orele 8 si 16. In aceasta perioada traficul se va desfasura pe o singura banda, in mod alternativ. Lucrarile din zona vor fi sistate in cazul vremii nefavorabile.

Link către comentariu

Stie cineva cum se prezinta drumul Rm. Valcea - Tg. Jiu - Petrosani - si eventual drumul pana la Lupeni ? Plec in w/e in statiunea Straja si asta mi se pare cea mai ok varianta de a ajunge acolo.

Link către comentariu

iar vilcea tg jiu e proaspat asfaltat (in vara era aproape gata) si unde mai pui ca nu e asa de aglomerat

Link către comentariu

Petrosani - Lupeni destul de bun spre bun. Iar drumul pina in statiunea Straja a fost recent inaugurat dupa ce a fost refacut.

Link către comentariu

Stie cineva cum este drumul de la Brasov la Sibiu, sunt mai putine semafoare acum? Stie cineva cum este drumul de la Sibiu la Paltinis?

Link către comentariu

Arad-Ineu-Moneasa drumul e destul de praf cu foarte multe denivelari si in plus se lucreaza la largire.Ineu-Chisineu Cris e cel mai prost drum pe care am fost vreodata si are vreo 30-35km care i-am facut in o ora si jumatate si asta in conditiile in care am intalnit circa 20 masini pe drum.

Link către comentariu

Pe Bv-Sb am fost acum o luna...era destul de aglomerat, poate ca din cauza ca era si vineri iar semafoarele nu mi s-au parut a fi din cale afara de multe...

Link către comentariu

Eu am mers din Brasov pana la intersectia stanga spre Valea Oltului. Rapier mi-a spus ca ar trebui sa fie vreo 40 si ceva de semafoare, dar eu am numarat pana in 20, poate chiar 15. Deci s-au mai imputinat. Am fost acum 3 saptamani, cand a fost intalnirea la Olanesti. Drumul e acceptabil, doar vreo 2-3 gropi, gropi pe care 4bac le-a nimerit pe toate. In rest e aiurea ca sunt covoare de asfalt de inaltimi diferite si trebuie atentie mare cand se urca / coboara pe asa ceva.

Link către comentariu

Da asa e...am luat una sau doua :offtopic: (nu sunt mari insa nu sunt obisnuit) :salut: ...nu sunt gauri insa drumul ala e pericol public...benzile nu sunt la nivel si poti sa o pui pe cupola super repede daca nu esti atent...eu nu mai merg pe acolo pana nu il face gata...

Pe langa asta schimbarile alea de nivel care le iei in plin cand urci de pe o banda pe alta rupe suspensiile... :offtopic:

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Bucuresti > Brasov > Poiana Brasov > Moieciu de Jos > Campulung > Targoviste > Titu > Bucuresti

OK d.p.d.v. al zapezii.

Cam nasol cu denivelarile intre Campulung si Targoviste (drumul 72A).

Link către comentariu

Stie cineva care e cea mai buna ruta Bucuresti-Timisoara?

Am mai facut o singura data drumul asta in ianuarie 2007 si imi amintesc ca a fost o portiune extrem de proasta intre Turnu Severin si Timisoara. Nu-mi mai amintesc exact pe unde :)

Stie cineva cum mai e drumul intre Turnu Severin si Timisoara?

Multumesc anticipat.

Modificat de adirs
Link către comentariu

Orsova-Caransebes ;) ; un coleg zicea pe un alt thread ca se circula bine au mai progresat lucrarile alea. Totusi pina nu vine cu un update acolo eu merg pe ruta Deva Lugoj Timisoara

Link către comentariu

Iata si update-ul:

Folositi cu incredere Orsova-Timisoara pentru se circula bine mai putin vreo 10 Km care sunt mediocrii !!Fata de asta-vara cand am inceput sa fac acest traseu este o imbunatatire majora si nefireasca pentru Romania!!

Drum bun! ;)

Link către comentariu

Multumesc bogdan2!

Voi merge pe ruta Bucuresti-Craiova-Orsova-Timisoara.

Revin cu impresii in ianuarie.

Link către comentariu

Cei aprox 10 km sunt de fapt mai multe portiuni de drum unde se pot intalnii fie asfalt vechi(90%) fie piatra!!

Link către comentariu

Voi merge pe ruta Bucuresti-Craiova-Orsova-Timisoara.

Si eu revin cu detalii in ianuarie. :(

Ceata sa nu fie :) - in rest sunt pregatit :D

Link către comentariu

• 2 weeks later...

In actualitate:

Informatii de ultima ora privind starea drumurilor in Romania gasiti pe site-ul A.N.D..

Link către comentariu

A folosit cineva curand (ieri sau alaltaieri) Timisoara-Craiova-Pitesti-Bucuresti ?? Eu am trecut acum 10 zile la dus si era acceptabil (cam 60 km cu "surprize")

Link către comentariu

din ce arata la stiri e mai bine sa eviti zona din cauza zapezii mari.

Link către comentariu

Eu l-am folosit pe 2 ian. si pot sa spun ca a fost Ok. Din punctul meu de vedere doar 20 Km sunt cu surprize. Traseul este bun pentru cei care vor sa iasa din tara spre Ungaria pentru ca pot iesii prin vama Cenad care este la 80 de Km de TM dupa care ies exact la 20 Km de Szeget.

Link către comentariu

Eu am trecut prin cenad pe 05.01.08 si pe 06.01.08 pe traseul timisoara drobetata turnu severin craiova pitesti bucuresti.

Vama era libera pe sensul meu dar full pe celalalt sens.

Drumul a fost acceptabil (gheata si zapada - dar nu mai mare de 2-3 cm) si surprinzator de gol pana la autostrada. Paradoxal cel mai prost am mers pe autostrada - aglomerat si neamuri proaste berechet care stateau doar pe banda 2 (cand pe banda 1 nu era tipenie de masina sau obstacol).

Timisoara bucuresti 9.00 ore.

Sunt niste serpentine dupa drobeta-turnu-severin la Simian Unde ramasesera niste tiruri in rampa (nici unul nu avea lanturi) Altele depaseau pe banda 2 - daca puneau frana se blocau si a trebuit sa depasesc pe contrasens :vaidecapulmeu: in vreo 2 cazuri. Altele erau puse de-a curmezisusul.

Modificat de MOTANUL
Link către comentariu

Am intrat si eu pe la Cenad duminica, 06.ian.2008 spre Timisoara si apoi catre Bucuresti, dar de la Caransebes am mers spre Hateg, apoi Petrosani, Targu Jiu, Rm. Valcea, Pitesti, Bucuresti.

In afara de bucata aia de drum groaznica pana pe la Lugoj si o portiune mai dificila pe la Petrosani, drumul a fost Ok.

Impecabil drumul intre Caransebes si Hateg (atat ca suprafata, cat si ca ingrijire sa fie curatat de zapada), la fel era Ok pe Valea Jiului cu zapada data, iar mai incolo spre Horezu, Rm. Valcea nu prea mai era cazul. Avand in vedere ca pe A1 am intrat pe la ora 23, nu a mai fost problema cu traficul, ci doar cu din ce in ce mai multele gropi care au aparut (desi sunt mai multe pe sensul spre Pitesti).

In total, Budapesta-Bucuresti pe ruta asta: 12,5 ore.

Modificat de XTI
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!