Jump to content

Coduri piese OEM

cwr
 Share

Postare recomandată

cu un cod pentru bandouri laterale vopsibile(cele fara granulatie pe suprafata) pt masina din semnatura ma ajuta cineva? multumesc anticipat

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

(...)

1K0858069KV80

1K0819728JV80

sunt pt consola centrala si aerisiri dreapta stanga..dar sa fie stainless steel ?

(...)

Code: 1K0 858 069 K V80 (V80 = stainless steel)

Name: trim

Note: Central

87vr3c8voxkpijjwoei2.jpg

Code: 1K0 819 728 J V80 (V80 = stainless steel)

Name: air vent

Note: Central

0q1h7xgqgur6crjj405.jpg

...cred ca iti for lamuri din nedumeriri :icon_cool:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

cu un cod pentru bandouri laterale vopsibile(cele fara granulatie pe suprafata) pt masina din semnatura ma ajuta cineva? multumesc anticipat

Da-mi seria de sasiu! Aici sau pe PM.

Te intereseaza codurile la toate cele patru bandouri?

Link către comentariu

Ma poate ajuta cineva cu o informatie ?? si anume daca se gasesc undeva niste aparatori pt marginea aripilor ?? atasez o poza sa fiu mai explicit ma intereseaza ceva care se pune in zona desenata de mine cu rosu.. si daca extista un cod pt piese... ms anticipat!!!

post-25341-1237829934_thumb.jpg

Link către comentariu

OEM nu gasesti. Nu se fabrica. Poate aftermarket si poate gasesti pe net.

Link către comentariu

Salut,

Am si eu nevoie de codul de la cutia automata pentru VW Sharan/2002/motor AUY,

serie sasiu WVWZZZ7MZ2V033392

multumesc

Explica-ne si noua te rog ce legatura are asta cu Golful 5... Ai avertisment verbal pentru postare la intamplare

Rog cauta in aria de Sharan iar daca atunci nu vei gasi, da un mesaj privat unui membru care te paote ajuta (il descoperi citind -doar- topic-uri de acest gen)

Link către comentariu

Door strips:

post-314-1237918092_thumb.jpgpost-314-1237918102_thumb.jpg

Modificat de AndyG
Link către comentariu

Daca se poate as dorii sa aflu si eu codul de la motorasul de climatromic care regleaza temperatura pe partea stg. "actuator flap temp left V185" .Multumesc.

Link către comentariu

Daca dai si seria sasiului poate-l gasesc.

Link către comentariu

[

Explica-ne si noua te rog ce legatura are asta cu Golful 5... Ai avertisment verbal pentru postare la intamplare

Rog cauta in aria de Sharan iar daca atunci nu vei gasi, da un mesaj privat unui membru care te paote ajuta (il descoperi citind -doar- topic-uri de acest gen)

Scuze, era vorba de coduri de piese VW - la Sharan nu e un astfel de topic, probabil ca si acesta era mai bine sa fie la "generale" undeva, nu stiam ca se poate supara cineva cu Golf pentru ca am postat aici

Link către comentariu

nu s-a suparat cineva cu golf ... s-a suparat cineva cu "moderator" in semnatura...esti in aria de golf v , de asta nu ai voie aici...:)

pot fi ajutat cu un cod ptr sigla R-line care vine lipita pe haion...?

Link către comentariu

nu s-a suparat cineva cu golf ... s-a suparat cineva cu "moderator" in semnatura...esti in aria de golf v , de asta nu ai voie aici...:icon_thumright:

............

Parerea mea e ca ar fi mai bine ca acel moderator sa puna acest topic la "Performance & Technical" deoarece toate VW au probleme asemanatoare: motoare TDI, sau pe benzina, tuning si alte modificari, jante sau anvelope.......sau coduri de piese

Link către comentariu

De ce nu deschizi un topic asemanator in aria Touran & Sharan in care sa se posteze astfel de coduri numai pt cele doua modele ?

Probabil ca atunci nu ar mai fi nicio problema. :icon_thumright:

Link către comentariu

• 2 weeks later...

salut,

ma puteti ajuta cu un cod si un pret pentru prima sonda lambda, pentru masina din semnatura? Număr de identificare: WVWZZZ1KZ5W151572, daca ajuta la ceva.

Multumesc

Link către comentariu

@dogslayer,

Cod motor? Cod cutie ?

Sonda inainte sau dupa catalizator ?

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un cod ptr emblema GT - aluminium ptr reglaj pe inaltime scaune fata ?

photo0324.th.jpg

Link către comentariu

Mare rugaminte mare! Va rog si eu cu codurile pentru: volant, disc ambreiaj, placa de presiune si rulment de presiune pentru un G5 2.0 TDI 103 KW, WVWZZZ1KZ5P074991, motor BKD, cutie manuala in 6 trepte. Multumiri anticipate.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Si eu cu o rugaminte! Va rog codurile pentru: volant, disc ambreiaj, placa de presiune si rulment de presiune pentru un G5 2.0 TDI 103 KW, , motor BKD, cutie DSG. Multumiri anticipate.

Link către comentariu

• 2 weeks later...
croccifixio

am si eu un scut de motor, si vreau sa stiu de pe model de masina este,inclusiv motorizarea

singurul cod care l-am gasit pe el este : 600 825 237 AB, daca ma poate ajuta cineva..multumesc

Link către comentariu

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un cod ptr emblema GT - aluminium ptr reglaj pe inaltime scaune fata ?

photo0324.th.jpg

chiar nu ma ajuta nimeni?:D

Link către comentariu

@kalu, nu este accesoriu OE..din pacate

Gasesti cu siguranta pe EBAY!

Link către comentariu

ok...merci.

eu ma gandeam sa sunt sigur oem:) in fine.ma mai gandesc:)

Link către comentariu

cine ma ajuta si pe mine cu codul pentru scaunele scoica de gti din stofa ?

multumesc

Link către comentariu

Salut colegi. Am si eu nevoie urgenta de un cod pentru geamul de plastic de la bord pentru ca l-am crapat. Golf 5 Young 2008. Multumesc.

006pcy.th.jpg

Link către comentariu

Salut, ma poate ajuta si pe mine cineva cu un cod pentru scutul de plastic din partea dreapta (de sub sofer, nu cel de la motor) si daca exista ceva scut din metal care sa poata fi pus in loc.

plastic%20shield%20vw.jpg

M-ar mai interesa codul pentru o camera de dat cu spatele (cea din stema de la deschiderea hayonului).

92cb2af10f874f71a4334ca69b10588e.jpg

Multumesc frumos!

Link către comentariu

• loghy changed the title to Coduri piese OEM
  • Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!