Jump to content

Coduri piese - Part numbers Golf IV&Bora

rudolf.s
 Share

Postare recomandată

Buna ziua, trebuie sa schimb ventilatoul de la clima la un golf 4 1.6 16v AZD si am gasit sa cumpar ventilator cu codul 6Q0 959 455 L / B 00A 0721 si 1J0 959 455L / GA6. Din ce am vazut eu in ETKA as avea codul la el 1J0 959 455P. Se potrivesc cele gasite de mine?am vazut ca difera la unele felul in care vin montate, cu motorul ventilatorului spre motor sau spre radiator(cum am eu).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut,un cod pentru broasca usa sofer golf 4 1.6 fsi cod motor bad?Multumesc

Link către comentariu

Te salut Gabi,

La postul #3154 ai raspuns cu un cod 1J6971840A pentru burduf de cauciuc la haion.

Acesta se potriveste si la combi? Sau numai la hatchback?

Mersi anticipat pentru raspuns.

Modificat de orbyka
Link către comentariu

Salutare,

sunt nou pe forum si as dori sa intreb daca stie cineva cum pot afla ce coduri au sondele lambda 1 si 2 (inainte si dupa catalizator)

pentru a le putea comanda OE (originale). Am un Golf 4 1,4 | 16v | 75cp | AXP, achizionat acum aprox. 4 luni din Germania.

Multumesc anticipat.

Link către comentariu

Am si eu nevoie de un cod pt garniturile  de la epurator si eventual un pret pt ele.

Pacientul: Golf 4, motor 1.4 16V

Serie sasiu:WVWZZZ1JZ1U039718.

Link către comentariu

Rezolvarea problemei expusa mai sus la posturile 3273 si 3275, respectiv codul unei sticle de oglinda

dreapta mare, incalzita, fara tenta albastra si fara unghi mort, am gasit-o cu ajutorul ETKA si a imaginilor Google, astfel: codul sticlei este 3B1 857 522, asa cum se vede si din pozele de mai jos.

post-17663-0-45682600-1432798199_thumb.j post-17663-0-29025400-1432798280_thumb.jpost-17663-0-36264200-1432798319_thumb.j

Este vorba despre o oglinda mare pentru partea dreapta, pentru vehicule cu volan pe stânga.

Asta pentru cei ce vor sa-si monteze oglinda mare pe dreapta in locul celei mici. Din pacate sticlele de oglinda dreapta, de pe masinile cu volan pe dreapta, care au si unghiul mort, deformeaza prea mult imaginea si mie mu mi-au placut deloc. Am incercat si varianta AM, insa calitatea este inferioara celei OEM.

Modificat de Remus66
Link către comentariu

Salutare,

Ma puteti ajuta va rog cu un cod pentru un plastic de protectie pe dreapta, langa scutul motor - in partea cu distributia (plasticul ajunge in partea de sus si acopera partea de distributie si exista unul similar si in stanga)

Auto este GOLF IV , 1.6 16V cod motor AZD, 2001.

Multumesc.

Link către comentariu

Salutare! Ma puteri ajuta cu un cod pentru electrobentilatorul mare? S-a prăjit zilele trecute si îmi trebuie altul. Seria de sasiu este WVWZZZ1JZ5W060643, Golf 4 Variant, 1.9 TDI, 74kW, AXR. De mentionat ca nu mai are AC, are Climatronic montat de mine. Multumesc!

Link către comentariu

Multumesc!

Link către comentariu

Ca tot se vorbeste de piese, putin off-topic. Imi poate recomanda cineva un magazin cu piese originale / oem ? PM ca sa nu se considere reclama. P.S. Am cautat dar nu s-a discutat niciodata acest subiect. Scuze daca am gresit...

Link către comentariu

Salut.am si eu nevoie de codul acelor furtunase flexibile din plastic ce intra in duza stropitorului de parbriz la un golf 4 2002.multumesc!

Link către comentariu

Te salut,

poti verifica te rog daca codul acesta pentru burduf protectie fire de la haion mai este valabil.

Este vorba despre masina mea din semnatura (combi).

1J9 971 916A

Modificat de orbyka
Link către comentariu

Salut Gabi,

Pentru un golf 4 1.4 16V 2000 an fabricatie spune-mi te rog manerul de la haion fara butuc la ce pret il pot gasi.

Am sunat azi la un magazin de piese si conform codului de la maner mi-a dat un pret de 350 lei ceea ce mi se pare enorm.

Ce varianta AM imi recomanzi.

Mersi mult

Link către comentariu

Ala e pretul,mai exista vatianta af topran pe la 130 lei...dar foarte greu livrabil.

Link către comentariu

eduard.lucaci

Salut,

ma poți ajuta te rog cu un cod pentru arc față pentru o Bora Variant 1.6.16V motor AZD, serie WVWZZZ1JZ1W671163.

Am încercat aici http://www.partsbase.org/vw/bora-variant-4motion-bo-eu-2001-41101-suspension-shock-absorbers-anti-roll-bar/dar sunt prea multe variante si nu îmi dau seama care e.

De asemenea cu un cod si pentru oglina stanga daca se poate. 

Mulțumesc

Link către comentariu

Salut Gabi! Ma poti ajuta te rog cu mufele care intra in duzele de spalare parbriz tip perdea varianta cu incalzire ? Codul stopitorilor este : 5M0955986C9B9, si cred ca sunt de golf 5. Vreau sa fac un retrofit la un audi.

Merci!

Link către comentariu

Salut Gabi. Ma poti ajuta cu cu niste coduri de la discuri si placute de frana pt un Golf 4 ,1.6 16v, BCB 2002. Serie sasiu WVWZZZ1JZ2W688229 . Mersi

Link către comentariu

Salut Gabi.

Pentru un Golf 4 Variant, 1.9TDI AJM, VIN: WVWZZZ1JZ1W227958, poti sa imi dai codurile si preturile aproximative pentru urmatoarele?

- oringuri injectoare

-suruburile de strangere

-suruburile de reglaj

Multumesc anticipat!

Stima!

Modificat de Emy D
Link către comentariu

Salut,

Ma intereseaza ptr Golf 4, 1.4 , motor axp, puteti sa ma ajutati cu codurile furtunelor de la epurator? am modelul cu incalzire.

Multu'

Link către comentariu

Salut Gabi.

Pentru un Golf 4 Variant, 1.9TDI AJM, VIN: WVWZZZ1JZ1W227958, poti sa imi dai codurile si preturile aproximative pentru urmatoarele?

- oringuri injectoare

-suruburile de strangere

-suruburile de reglaj

Multumesc anticipat!

Stima!

038198051C = 1 417 010 997 bosch

038109451B

038103385A

Salut,

Ma intereseaza ptr Golf 4, 1.4 , motor axp, puteti sa ma ajutati cu codurile furtunelor de la epurator? am modelul cu incalzire.

Multu'

ORIGINAL IMPERIUM 223512 / VAICO  V10-2937 taiat dupa semne si folosit rezistenta ta.

036103474C varianta originala cu rezistenta inclusa.

Link către comentariu

Salut.am si eu nevoie de codul apărătorilor noroi pt discuri spate ventilate de 256 mm pt o Skoda Octavia rs 2001

Link către comentariu

Salut Gabi!

Ma poti ajuta cu codurile amortizoarelor fata si spate?. Seria de sasiu este WVWZZZ1JZ5W060643, Golf 4 Variant, 1.9 TDI, 74kW, AXR.

Multumesc!

Link către comentariu

• Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!