Jump to content

Noul motor 1.5 TSI

Iulian M
 Share

Postare recomandată

A mea e tot manuala. E vorba de diferente între diversele borduri. Masina mea e din primavara 2020. În acel moment exista doar bordul digital (digital cockpit).  Apoi digitalele sau modificat și au apărut și bordurile analogice. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

27 minutes ago, halamadrid said:

Pozele-s informatii false?😀

O4 e un regres in afisarea informatiilor, carevasazica.
Nu poti raspunde civilizat?

Consider ca am raspuns civilizat....putin acid dar civilizat. Nu uita ca tu ai fost primul care ai acuzat ca rostogolim chestii care de fapt sunt niste adevaruri. Eu nu am venit aici sa ma cert cu nimeni asa ca propun sa facem pace. ce zici?

Link către comentariu

Doar asa imi afiseaza.....orice altceva pun acolo nu imi mai arata modul 2 cilindri

p.s. nici km totali ai masinii nu mi arata decat cand opresc motorul....tot acolo in stanga

WhatsApp Image 2026-07-08 at 12.13.23.jpeg

WhatsApp Image 2026-07-08 at 12.15.16.jpeg

Link către comentariu

Și eu fac parte din cei care susțin că pictograma apare DOAR când setez consumul instant, am cutie manuală! Evident, informația am aflat-o de pe forum... 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!