Jump to content

Noul motor 1.5 TSI

Iulian M
 Share

Postare recomandată

Mesajul apare doar cand e afisat consumul, in schimb iconita cu eco apare tot timpul.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Posibil să apară acest mesaj de funcționare în doi cilindri și la Skoda doar dacă se merge în modul ECO?

Dacă e vreun posesor de Skoda care a observat asta îl rog să-mi arate și mie. Vreau să văd dacă pot face diferența între funcționarea în doi sau patru cilindri pentru că astfel nu aș ști când se activează/dezactivează și aș vrea să-mi confirme/infirme mașina prin afișare. 

Nu am mers niciodată cu mașina în modul ECO pentru că îmi dă bătăi de cap modul DRIVE combinat cu START/STOP (în oarș e enervant tare), mod de condus care îți afișează și el mesaje eco, însă cel mai mult mă enervează faptul că deși dezactivez sistemul, motorul tot se oprește, iar pentru a funcționa cursiv doar în modul sport se poate, mod de condus care nu crește deloc consumul. 

Spunea un coleg de forum că în modul sport are cel mai mic consum. Nu știu dacă îl are pe cel mai mic în cazul meu, dar din ce am observat eu, care merg aproape tot timpul în modul sport, consumul este același ca și în modul D, deși motorul se trează mai mult.

Link către comentariu

Se vede si în sport, in cadranul din stânga, când ai setat consumul instant. La mine nu se simte nimic când trece în 2 cilindri si invers. Merg doar in sport tot timpul, fără sa trag pe cei 115 cp :))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   2 membri

• Gabriel*77
    • Liviu1000
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!