Jump to content

Tuning SKODA

BogMW
 Share

Postare recomandată

@wow .. misto treaba faci tu aici, dar cu 3 randuri mai jos mai e un topic exact si la fel cu asta .. tot despre milotec si tuning skoda, tu cum calculezi pretul la produse .. cei de la autoaccesorii.ro au cursul bnr + 2 % x produsul in euro + tva ...

bafta la vanzare !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• adrianciocalau

14

• BogMW

13

• gabriel

11

• Vially

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

TOTUL E PE STOC !!!!!

nu trebuie sa astept 1 luna, 2

pretul deci e acelasi ca autoaccesorii nu dau nici ei sub 37000

Link către comentariu

Am facut topic nou pe problema jantelor 16". Il gasiti AICI.

Modificat de toni
Link către comentariu

491/04 Designer tail lights with Hella LED (pair)

Euro 282.50 x 1.19 x 37.000 = 12.438.000lei

Link către comentariu

Pe stoc nop....doar pe comanda alea. Pe stoc doar Milotecuri

Iti caut daca vrei sa vad ce pret gasesc

Hella vad ca are doar pt masinile astea..

Audi A 3

Audi A 4

BMW 3er E 36

BMW 5er E 39

BMW 5er E 60

Ford Fiesta

Ford Focus

Mini

Opel Astra

Opel Vectra

Opel Zafira

Renault Sc

Link către comentariu

Pai se pare ca e foarte dezavantajos pentru client sa cumpere ceva ce exista pe stoc din cauza cursului valutar nerusinat...

Daca clientul vrea ceva ce nu e pe stoc, ce curs valutar folosesti?

Link către comentariu

E cursul din ziua comenzii, dar cum toate sunt pe stoc si comanda s/a facut la cursul ala (ca e ca peste tot BNR + 2%)

Link către comentariu

• 3 months later...
Pe stoc se afla orice produs de la www.milotec.de

Preturile sunt cele de pe site plus TVA

Printre produse cateva exemple

Body kit Octavia 2 la 167.00euro x 1.19 x 37000 = 7.353.010 lei

60704 Spoiler Octavia 2 separation edge, ABS black 72.50euro x 1.19 x 37000 = 3.192.000 lei

Pleoape Octavia 2 ABS black (pair) 42.00 x 1,19 x 37000 = 1.850.000 lei

Pentru toate produsele apasati >>>>>AICI<<<<<

Imi spui te rog unde pot comanda o cotiera de la Milotec pt o Fabia?

Multumesc,

Un mp daca se poate

Link către comentariu

• 3 months later...
ce uratenie nasparloasa. alte cuvinte nu imi vin. aoleu ma dor ochii.

si comentariul mi se pare la fel :)

Link către comentariu

asa este, imi cer scuze.

atasez ceva ce mie mi se pare ca este un tuning reusit. fiecare cu parerea lui si cu gusturile lui, nu ar fi trebuit sa comentez.

Link către comentariu

ai dreptate, n-ar fi trebuit sa comentezi. fiecare cu gusturile lui. :)

Link către comentariu

ok! dar ce e cu masina doar o poza si atat ?ca ai scris ca asta nu e tot dar nu se vede mare lucru in poza si este si modificata poza

Link către comentariu

Mie imi place masina cu exceptia barii fata sau trebuie totusi alta plasa pt ca se vede urat prin ea dar cred ca daca o facii gri (asta in cazul in care este a ta )se vor vedea si mai rau acele aerisiri vor iesi mai mult in evidenta este?, mi se pare ca are prea mari gurile laterale.Unde a fost facuta e kit exterior complet sau ?interior?

Modificat de gabriel
Link către comentariu

Poate cam exagerat spoilerul si in special gurile de aer, ca marime, in rest, imi place, jantele sunt super, si fulgerele dau bine pe albastrul masinii. Plasa e OK pe negru, ar arata nasol pe gri

Link către comentariu

• 2 weeks later...

da spoileru ala era putin exagerat dar l-am lovit si asa ca am avut ocazia sa imi fac altul o sa vin in curand cu poze sau daca sunteti din cj o puteti vedea week-endu asta la expo la OCTOBER TUNING FESTIVAL.

Link către comentariu

ati fost baieti valabili cand ati zis ca e cam exagerat spoilerul... este o nenorocire... nu stiu ce naiba ti-a placut la el... brrr e groaznic, iar d.p.d.v. aerodinamic nu este nimic altceva decat o mare frana...

Link către comentariu

da spyddy , dar in afara de faptul ca ce ai dat tu ca exemplu este facut pe calculator , tot un fel de plug de dat zapada la o parte e si asta :D , macar arata bine ca design.

Link către comentariu

Bineinteles ca este pe calc. si "alternativa" era o gluma dar acum564145mt8.th.jpg

Link către comentariu

• 2 years later...

Pentru produse Milotec... Code Alarm este imporatorul si are preturile producatorului ( foarte bune adica). Skodatuning.ro ( adica dxx blue line) este in parteneriat cu superskoda.com si are preturile duble. Asadar atentie mare... topicul asta este vechi si s-au mai schimbat lucruri de atunci. Io tocmai ce mi-am luat o giga tzeapa cu grile de rs pe care am dat 6 mil in loc de 3 jumate si grila capota 7 milioane in loc de 4,7. De la skodatuning.ro merita doar produsele autostyl pe care nu le gasiti in alta parte ( cel putin din cate stiu eu), dar care sunt dupa parerea mea mult inferioare celor milotec ( dpdv al designului mai mult ). As dori ca tzeapa asta sa nu si-o mai ia multi.

Nu am nimic cu skodatuning.ro dar cand 2 produse identice au preturi aproape duble... ma gandesc ca nu este tocmai normal.

Link către comentariu

• 2 months later...

Produse Milotec gasiti si la Augsburg. Livrarea se face muult mai rapid decat cei de la code-alarm :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!