Jump to content

Tuning SKODA

BogMW
 Share

Postare recomandată

da am vb acolo la mama lor la cehia si ma costa 500 euro spoiler fata spoiler spate praguri si eleron sus

si la ei costa asa 121 fata 121 spatele 72 eleronul 95 praguri ce ziceti voi ...merita sa imi fac aceleasi obiecte la noi in tara din fibra pentru 400 euro???? eu personal zic NU ....eu la noi fac pe ceva original ..pe cand astea vin gata facute doar sa le vopsesc si sa le montez....cum e posibil ca la noi in tara se cere intre 100-200 euro pt un spoiler facut si modificat sa vina pe masina...in timp ce unul gata facut pe o bara ...este mai ieftin...in ianuarie fac comanda la cehi am aflat si cu plata cum se face si o sa va informez cum a decurs...va salut

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 3 weeks later...
  • Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• adrianciocalau

14

• BogMW

13

• gabriel

11

• Vially

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

astea de "aici" se gasesc si la noi in tara pe la o gramada de magazine de ex on line la skodatuning.ro :D

Link către comentariu

si autoaccesorii.ro are asa ceva :D sper ca nu e reclama ca doar nu am nici o legatura cu ei

Link către comentariu

• 1 month later...

stie cineva, exista angeleyes pentru Fabia ??!? stopuri de tuning am mai vazut, unele chiar misto .. dar angeleyes nu am vazut ... daca stie cineva ceva, rog raspuns pe topic sau PM :P !

mersi

Link către comentariu

cauta pe forum ca este cineva care pune cam pe orice masina

Link către comentariu

am cautat pe toate site-urile tunerilor pe care ii stiu, ptr fabia exista doar "taillamps - fk automotive" .. asemanatoare cu cele Lexus, dar angeleyez nu am vazut nicaieri .. si parca cu cat nu gasesc, cu atat mi s-a pus pata mai mult sa caut :offtopic: ... nu stii exact cine e de pe site @gabriel ?

Link către comentariu

Incearca sa-l contactezi pe HID, el a inceput un topic cu oferte, "Angel eyes".

LE: scuze gabriel, postam amandoi simultan ... :offtopic:

Modificat de razdan
Link către comentariu

Hello

unul dintre tunerii specializati doar pe Skoda in Germania si cu preturi relativ accesibile este Milotec www.milotec.de (din pacate site-ul e doar in germana).

image_octaviacombifl_1_640.jpg

image_fabiacombi_1_640.jpg

eu mi-as cam lua astea:

201_02_640.jpg

68EUR

153_01_640.jpg

27EUR (doar setul de manere cromate)

303_04_640.jpg

95 EUR (autsch!!)

302_04_640.jpg

40EUR (hmmmm...)

...si astea, de pe ebay

i-1.JPG

Bog

Este si in engleza-www.milotec.de

Fratilor ce vreti de la Milotec puteti lua de la AUGSBURG !!!!!

Si fata de preturile de pe site au un adaus de cca 15-20 % +Tva -asta ca sa stiti. :12:

Eu oricum vreau sa mi-o fac toata Milotec , imi mai trebuie jante+cauciucuri si bandouri aripi+ aerisiri spoiler .

Salutare :26:

Vezi ca exista o firma pe Colentina-MS Design unde au produse milotec la pretul de pe catalog+tva.Eu numai de acolo mi-am luat.

Link către comentariu

mersi mult tuturor, am sa verific ce mi-ati dati voi aici si .. poate "rezolv problema":) .. o zi buna !

Modificat de vrajit de fabia
Link către comentariu

Este si in engleza-www.milotec.de

Vezi ca exista o firma pe Colentina-MS Design unde au produse milotec la pretul de pe catalog+tva.Eu numai de acolo mi-am luat.

Deci firma se numeste MS-Design si are produse Milotec?? :rolleyes:

In alta ordine de idei, stie cineva daca se gasesc produse MS-Design la Augsburg?

Link către comentariu

am vorbit eu la autoaccesorii.ro azi si a raspuns un tip super de treaba care mi-a dat toate detaliile de care aveam nevoie, ei pot aduce de la FK-automotive si Milotec, pretul e cel afisat pe site + TVA. Deja mi-am facut o lista, in loc de angeleyez o sa-mi pun niste faruri xenon-look :rolleyes: .. oare farurile si stopurile lexus trebuie montate la dealer, ptr siguranta garantiei electrice la masina ?

Link către comentariu

oare farurile si stopurile lexus trebuie montate la dealer, ptr siguranta garantiei electrice la masina ?

Evident ca da...pentru evitarea oricaror discutii. Desi stopurile lexus style, nu cred ca sunt in categoria celor 'agreate' de Skoda.

Cat costa stopuri lexus style aka in pro la Fabia?

Later edit. Cam 150€+ TVA.

http://www.autoaccesorii.ro/category.php?parent=31

Modificat de Diesel
Link către comentariu

sunt agreate sigur ca la mine in craiova la skoda au de vanzare :)

Link către comentariu

Salut!

O intrebare: vreau sa-mi comand o masca de radiator sport care este dintr-un plastic negru + plasa. Vreau sa o montez pe masina -- care e neagra.

Ca sa iasa frumoasa si lucioasa trebuie sa vopsesc rama din plastic negru, right? Aveti vreo recomandare unde sa o duc la vopsit sa iasa bine si la cati bani?

Thx,

Cristi

Link către comentariu

de unde o iei si de ce nu este direct neagra vezi ca daca e de la milotec au 2 modele gri plasa adik nichel si neagra iar cea neagra e mai moca decat cealalata

Link către comentariu

de unde o iei si de ce nu este direct neagra vezi ca daca e de la milotec au 2 modele gri plasa adik nichel si neagra iar cea neagra e mai moca decat cealalata

O iau de la Premium brands tuning, este MS-Design si are plasa neagra. Si din cate am inteles si rama este neagra, dar este din plastic. Plastic care cred ca este mat -- deci necesita vopsire.

Deci, imi recomanda cineva o vopsitorie buna?

Link către comentariu

@nemo .. eu unul am vazut o lucrare de vopsitorie (bara spate) la un amic, facuta la AVIA, si mi-a placut cum arata .. nu ar strica sa dai un apel si sa intrebi cu cat se normeaza vopsirea acelei rame .. totodata, cei de care am spus mai sus autoaccesorii.ro au atelier de vopsitorie, dar nu am nici o informatie despre felul cum lucreaza ..

daca mai aflu ceva, iti spun :D ...

PS - A auzit cineva de jantele Kosei? (made in Japan, daca da nu datzi cu pietre, intrebam si eu :) .. am vazut niste super modele, si nu am gasit vre-un importator in RO, macar sa intreb un pret .. :D

Modificat de vrajit de fabia
Link către comentariu

vrajit de fabia ...Kosei...are u kiddin' ...cum sa nu aud....de vreo 4-5 ani stiu de marca asta...si sincer in toate revistele de tuning din franta pe care le am....cred ca exista cel putin 1-2 reclame prin reviste plus masini echipate...sunt super tari modele intradevar speciale si frumoase.

Link către comentariu

Esti teroare ionutz :) .. pai ziceam eu ceva, oricum bine ca ai venit cu argumente la cele spuse :) .. kit de RS sau un oricare alt kit intreg ptr Fabia o fi de vanzare, si daca da .. unde? Pana acum am in minte doar un fel de .. "kit" de la Milotec, de fapt unele chestii lipite pe spoilere si pe praguri :banghead:

Link către comentariu

Pe stoc se afla orice produs de la www.milotec.de

Preturile sunt cele de pe site plus TVA

Printre produse cateva exemple

Body kit Octavia 2 la 167.00euro x 1.19 x 37000 = 7.353.010 lei

60704 Spoiler Octavia 2 separation edge, ABS black 72.50euro x 1.19 x 37000 = 3.192.000 lei

Pleoape Octavia 2 ABS black (pair) 42.00 x 1,19 x 37000 = 1.850.000 lei

Pentru toate produsele apasati >>>>>AICI<<<<<

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!