Jump to content

Sfaturi achiziție Octavia 3

Eto
 Share

Postare recomandată

@BLiTZ:
Stiu ca nu au voie, m-am exprimat eu mai "dubios". Iar cei de la PBN au avut destula rabdare cu mine sa-mi explice ca protocoalele sunt atat de dure incat nu pot nici macar sa ma lase s-o conduc "deblocata" pentru scurt timp, sub supravegherea unui reprezentant de la ei (eram si eu curios de diferente si am tot avansat diverse propuneri pentru care, la alte marci, mi-ar fi retinut masina cu tot cu permis :D).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Administrator

@DanNiculescu cateva precizari

Mirrorlink-ul (alături de smartgate, AndroidAuto, Apple Car link) este cel care face oglindirea telefonului în display-ul Bolero-ului. ÎNSĂ, sunt doar câteva aplicații și câteva telefoane compatibile la acest moment (telefoanele tb sa fie compatibile mirrorlink 1.1 dacă nu ma insel).

Nu te aștepta ca waze-ul sa fie intre ele în viitorul apropiat

Detalii: http://www.skoda-auto.com/en/experience/product-features/smartlink

Link către comentariu

Sunt doar câteva aplicații și telefoane MirrorLink ready, așa e. Întrebarea mea era legată de amplificarea semnalului GPS de către PhoneBox.

Link către comentariu

Sunt semnale și antene diferite, deci dacă nu e specificat clar în documentație nu te aștepta la asta.

Link către comentariu

Daca ai PhoneBox, mai ai scrumiera?

Link către comentariu

Eu nu am Phonebox dar nici scrumiera acolo in fata nu am. Mi-au dat o scrumiera din accea portabila cu capac :))) care sta in suportul de pahare dupa mijloc

Link către comentariu

Pai nu aia e si singura scrumiera disponibila pt toata lumea? Phonebox-ul este de fapt pe un sistem similar cu incarcarea wireless si foloseste inductanta pentru a mari lungimea antenei telefonului. Deci efectul sistemului asupra spatiului de depozitare e minim (probabil se pierd cativa mm din adancime).

Link către comentariu

Am eu PhoneBox si scrumiera este un pahar cu capac, la fel cum a precizat colegul. Aia este scrumiera standard.

Link către comentariu

Wtf, serios? Adica nu mai exista scrumiera intre schimbator si panoul de climatronic? Nu pot sa cred asa ceva, probabil trebuie sa ceri pachet fumator si asta inseamna ca nu ai phonebox....

Link către comentariu

Eu am si pachet fumatori (inclusiv scrumiera in spate), dar standardul este un simplu pahar pt locurile din fata pe post de scrumiera.

Link către comentariu

PAHARUL !!!! Este premium, nu are scurgeri, il poti folosi cu incredere

Link către comentariu

Da, eu tin in el monede... Dar scrumiera din spatele cotierei cred ca o primesti oricum, eu n-am cerut nici un "pachet fumatori"; e drept ca nu am priza de 220V, poate de-aia. 

Link către comentariu

E oficial, am primit modificările si prețurile pentru O3 MY 2016.

Elegance se va numi Style.

Prețuri in foto atașate, cam 2-3% in plus.

O veste buna e ca prețurile la Bolero/Amundsen/Columbus, chiar daca sunt MIB2, nu se modifica.

Chiar daca nu apar in pliant, motorizarile sunt euro 6, 1.2 Tsi are 110cp si 1.4 Tsi are 150cp.

post-149176-0-70227300-1428048578_thumb.

post-149176-0-32998400-1428048593_thumb.

post-149176-0-93236500-1428049320_thumb.

Modificat de OctyKo
Link către comentariu

s-au marit preturile bine... sunt sanse sa vedem mai putine skode pe strada   :D

Link către comentariu

Se pare ca au crescut preturile astfel incat discount-urile oferite sa nu mai afecteze marja de profit dorita...smart pricing :)

Link către comentariu

Se lucreaza la site-uri pentru actualizare, sunt curios daca motorul TSI de 1.4. este unul nou, sau a mai fost folosit in grup - de ex. pe Passat si de asemenea ce performante tehnice are.  

Link către comentariu

4x4 pe limuzina era?

Interesant de vazut cum au ajuns cu 1.4 tsi la 150 cp, ca doua turbine cred ca nu i-au pus :)

Modificat de codz
Link către comentariu

• Administrator

1.4TSI va avea 150CP si va fi cel deja din echiparea altor modele din grup - inclusiv Passat-ul nou

Da, exista 4x4 pe limo

Link către comentariu

Multumesc Dudu  :icon_thumleft:

Link către comentariu

Pe configurator se regasesc deja noile preturi.

Link către comentariu

• Administrator

1.4TSI va avea 150CP si va fi cel deja din echiparea altor modele din grup - inclusiv Passat-ul nou

Da, exista 4x4 pe limo

Corectie, m-am grabit cu prima afirmatie... noul motor E6 este o evolutie, nu este acelasi EA211

Si nu, nu e acelasi ca pe Passat, neavand ACT

Link către comentariu

Mie mi se pare ca unele motorizari s-au ieftinit dar poate ma insel:

Spre exemplu:  1.2 TSI Ambition 105 CP , 6 M era : 16.622E cu TVA + climatronic 424.08 = 17.046 E

Acum in configurator nu mai e Ambition e Smart 1.2 TSI 110 CP , 6M , climatronic inclus : 16.306 E

Link către comentariu

fara existenta unui facelift, nu prea inteleg argumentele pentru cresterea de pret. E aceeasi masina, aceleasi optionale. A aparut o combinatie noua, tdi 150 cai 4x4, probabil o varianta interesanta pentru ce care nu vor punte spate fixa.

Link către comentariu

• Administrator

Singurul model care nu se va scumpi este Smart-ul 1.2TSI, fost de 105, actual de 110cp...

Link către comentariu

• kthor changed the title to Sfaturi achiziție Octavia 3

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!