Jump to content

Octavia 3 RS/ RS FL - echipare, optionale, intrebari tehnice despre produs

TudorM
 Share

Postare recomandată

Da, se numeste Meteor Grey si e noua culoare exclusiva pt RS. Din multele seturi de poze de pe net, pe mine nu m-a convins.

Aici la "Fahrwerk" aveti franele. Cred ca putem avea incredere in nemti. Au cea mai detaliata pagina de specificatii tehnice.

PS: Din englezii care au deja RS si s-au uitat in talon, janta minima era de 17".

Modificat de TudorM
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

hmmm pai trebuie sa fac scandal pt ca mi-au dat un set de roti de iarna pe 16" :))

Link către comentariu

Eu ti-am zis de la telefon ca sigur nu se vor potrivi. Banuiesc ca or stii si inginerii aia ce piese pun pe masina si daca scrie in vreo 3-4 locuri diferite ca atat sunt discurile, asa o fi. :)

Link către comentariu

Da, si la Sibiu, am inteles ca au zis ca e eroare de configurator cu rotile de iarna. Minim 17 clar la ce frane are.

Felicitari viitorilor proprietari, e o masina speciala!

p.s: pe mine m-a fermecat noua culoare exclusiva, mi se pare interesanta ca se schimba usor in functie de lumina. Pare mata cand nu e soare si straluceste cand bate soarele pe ea.

adaug niste poze cu vRS-urile pe care le-am prins in Sibiu

asta e pt "yellow pwr"

http://i887.photobucket.com/albums/ac77/PaulMIG/IMG_20130731_101020_zpsac09b0c9.jpg

pt "bartolomeus"

http://i887.photobucket.com/albums/ac77/PaulMIG/IMG_20130801_210517_zps98375d5f.jpg

un pic de old vs new

http://i887.photobucket.com/albums/ac77/PaulMIG/IMG_20130801_230544_zps5d7f23a9.jpg

Modificat de PaulMIG
Link către comentariu

@paulmig - multumesc pt poza:)

@75nor - m-am grabit cu oferta postata, ai dreptate.

legat de setul de iarna, o sa discut cu dealer-ul sa vedem daca poate sa-mi ofere un set de anvelope pe 18 de iarna in locul rotilor pe 16.

daca nu, "vand set roti iarna pe 16" :))

Link către comentariu

@yelllow pwr: :)

Set de roti iarna 16'' sigur e cu table.

17'' cu table nu stiu sa existe, deci daca vei cere 17'' iarna ii obliga sa-ti dea aliaje, chiar si AM - gen Dezent sau etc.

Link către comentariu

Salutari, am fost si eu si am dat comanda. M-am suit prin masinile de pe acolo si tot nu sunt convins de interiorul O3, dar masina ramane un compromis pt mine, am nevoie de spatiu interior mult cu dimensiuni exterioare cat mai mici, motor puternic si cutie automata desteapta intr-un pret rezonabil. Si n-am rabdare sa astept pana in 2015 dupa noul Touran. :P

Configuratie:

2.0 TSI DSG Race Blue cu Gemini Antracit 18"

- ACC

- Airbaguri laterale, Detectare oboseala, Crew Protect, Intelligent light assistant

- Alarma

- Climatronic

- DAB, Driving mode selection (si Sound generator, preferam sa nu), Duze incalzite, Elemente suplimentare protectie sasiu, Extinctor sub scaun sofer, Iluminare spatiu picioare

- ISOFIX dreapta fata, Oglinda cu antiorbire, Oglinzi pliabile, Pachet optic negru, Parbriz incalzit

- Kessy

- Parking Assistant

- Plasa despartitoare portbagaj, Podea variabila portbagaj, Scaune fata incalzite, Priza 230V, Proiectoare ceata cu cornering

- Columbus si Maxi-dot color

- Canton, Sunset, Hayon electric

- Trapa panoramica (aici e buba, termen de livrare f lung pt cand devine disponibila la fabricatie)

Pret final cu discount: 33,6k

PS: Am vazut o Octavia acolo cu Columbus, schimba complet interiorul.

PPS: Dupa discutiile cu reprezentantul de acolo, a ramas sa dea email la importator sa scoata optiunile de roti de iarna pt RS cu jante de 15" si 16".

Modificat de TudorM
Link către comentariu

Sa fie intr-un ceas bun Tudor ! Asteptare usoara !

Link către comentariu

Multumesc de urari.

Apropo, uitasem sa mentionez, s-a interesat dl. de la vanzari de stadiul comenzilor tuturor RS-urilor din tara si a zis ca nicio masina nu are pana acum o data de fabricatie (masini de dealer si client). Ma gandesc ca e de interes pt cei care au dat deja comanda.

Link către comentariu

Felicitari Tudor....si inarmeaza-te cu multa rabdare :)

Link către comentariu

@Tudor: felicitari de comanda ! Esti pe maini bune, o sa te convingi de asta si singur pe parcurs :)

Link către comentariu

Multumesc de urari yellow_pwr si 75NOR, sa fie cum ziceti voi!

Sper sa nu ma apuce "cold feet" si sa trec la 1.8TSI DSG 4x4...  :lol:

Link către comentariu

Acum am aflat de unde a luat O3 RS acel gri :D2014-audi-rs7-photo-525789-s-1280x782.jp

Link către comentariu

@75NOR - am o vulcanizare, ca un segment din afacerile mele....si nu ar fi o problema sa le vand pe cele de 16" de tabla in cazul in care nu obtin altceva de la ei.

@the ego - audi este din acelasi grup...asa ca nu ne mira:)...multumim pentru remarca.

@tudorM - exact ca si tine am gandit, ori 4x4 ori RS...am stat in dubii....dar avand si alte masini 4x4 in garaj am mers pe RS....mai ales ca stiu ca poti face diferenta cu ea....unde majoritatea masinilor din trafic sunt TDI, cu maxim 205 CP.

La cat merg eu pe A2 zi de zi cate 70 KM abia astept sa-i linistesc :D

Imi place configuratia ta, pacat ca eu nu am putut alege columbus la acel moment, iar referitor la panorama....(am avut placerea de a-mi fi sparta la o incercare de efractie si nu mi-a placut dezordinea din masina, aici ma refer la cioburi).

Link către comentariu

Mda, macar atat sa am si eu avantaj ca am asteptat mai mult ca tine. Oricum o sa platesc cu varf si indesat asteptand dupa trapa. Sper sa nu atraga privirile prea tare, e doar o Octavia "amarata" pana la urma. :D

Legat de remarca cu A2, chiar am patit-o ieri pe A2... Am stat in spatele unui clasa C vreo 20 km mergand cam cu 130 km/h (eu mergand frumos si pastrand distanta). Pana la urma s-a dat la o parte si am depasit, eu mergand constant cu tempomatul la 140 km/h (fortam 1.6-ele!) si pe urma am primit de la soferita si pasagera din dreapta "thumbs down" in oglinda ca nu le-am depasit suficient de repede si au inceput sa ma forteze stand la 5cm in bara spate.  :ceuameni:

Link către comentariu

Gri-ul ala eu cred ca a fost adus de inginerul de la Porsche si vrea sa fie echivalentul lui Grey Black de pe GT3 RS.

Link către comentariu

e doar o Octavia "amarata" pana la urma. :D

Adica o masina mare, foarte albastra cu jante mari, negre, frane rosii si plafon negru (ma rog, jumatate din el) ? Mda, nu cred ca o sa atraga atentia ;))

Gri-ul ala este absolut genial. L-as alege fara sa ezit pe masina asta. E destul de... "gri" cat sa nu iasa in evidenta, dar destul de "gri" cat sa faca masina sa arate absolut genial. :)

Link către comentariu

Gri-ul ala eu cred ca a fost adus de inginerul de la Porsche si vrea sa fie echivalentul lui Grey Black de pe GT3 RS.

LIKE !!! :icon_thumleft:

Link către comentariu

@Rave, nu-mi strica fantezia din capul meu ca masina o sa fie f stealth!  :lol:

Link către comentariu

Am primit mail de la dealer si in urma discutiei de ieri, au fost scoase optiunile cu rotile de iarna pt RS de pe configurator.

Link către comentariu

Parere personala : - Nu o sa fie stealth

- Nu o sa vrei sa treci la 1.8  cu sau fara 4x4

O alegere excelenta!

Link către comentariu

Daca mergeam pe alb ca yellow_pwr sau argintiu, cred ca iese destul de stealth. Dar sotiei i-a picat cu tronc albastrul Race si a inclinat balanta. Stealth sa fie si la modul ca or sa fie multi care or sa zica "ce vrea si asta cu Octavia break?".  ^_^

Sper sa n-am regrete la iarna ca n-am mers pe 4x4, desi cu Leonul n-am avut probleme. Desi la ce termen de productie n-am, parca vad ca ma apuca primavara viitoare...

Link către comentariu

sa inteleg ca TSI-ul este dotat cu o suspensie mai tare decat cea  a TDI-ului....interesant.

AMR - 16 zile :))

Link către comentariu

Cred ca e doar poate o diferenta intre Combi si Hatch de fapt, asa ar fi mai logic. Combi are sarcina utila ceva mai mare.

Ai aflat ceva de livrare, ce-i cu alea 16 zile? Mie luni dealerul mi-a zis ca niciun RS nici macar n-are data de fabricatie.

Link către comentariu

• 75NOR changed the title to Octavia 3 RS/ RS FL - echipare, optionale, intrebari tehnice despre produs

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!