Jump to content

Conectivitate Bluetooth OEM

porky
 Share

Postare recomandată

Buna ziua scuzati ma de deranj am montat pe un golf 5 2006 un rcd 510 si un modul bluetooth 1K8 035 730D dar din pacate nici telefonul nu il vede iphone 14 , nici vcds ul nu comunica cu el mentionez ca am citit pe forum ca modulele astea nu funcționează  fara suport original de telefon? nu se poate rezolva fara suport ? 

Modificat de Ricsi
gramatica incorecta😅
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut, masina in cauza , Passat B6 2009, rns 510 cu ceasuri albe. Cand am achizitionat masina avea un modul de BT vechi, nokia ceva gen, nu mai stiu. Ulterior am achizitonat un modul BT 3C8 035 730 D iar dupa montare se auzea doar pe partea stanga, aceasta problema fiind rezolvata de cineva cu niste fire din ce imi aduc aminte ca s-a intamplat acum 4 ani. De curand a mai aparut in familie un CC 2011, am mutat modulul(730 D)  pe ea, totul perfect, muzica agenda tot. Acum ca sa nu raman fara modul la B6 am achizitionat altul cu codul 3C8 035 730 B, l-am montat, se conecteaza usor din comenzi pe volan, preia agenda,apare numele melodiei si al albumului, imi apare cand ma suna cineva, am si tastatura aceea micuta de deasupra rns ului si functioneaza, pot sa schimb melodia din volan, dar singura si singura problema de o intampin este ca muzica nu se aude pe BT, nici apelurile, absolut nimic.

Mentionez ca detin VCDS, ma gandesc ca trebuie facut ceva prin el? Aceeasi problema este si pe CC cu modulul 730 B. 

Sper ca nu v-am zapacit cu "rezumatul" meu.

Link către comentariu

@Ricsi

Ba da,merge  si fara suport,daca e codat corect.Dar daca nu este accesat de diagnoza,pare ca ai un modul defect. Poti verifica alimentarea lui..canurile daca sunt ok.

@mihaiv14

Cred ca e defect. Modulele sunt similare..aceeasi conectica,lucreaza similar.

Link către comentariu

în urmă cu 8 ore, spido a scris:

@Ricsi

Ba da,merge  si fara suport,daca e codat corect.Dar daca nu este accesat de diagnoza,pare ca ai un modul defect. Poti verifica alimentarea lui..canurile daca sunt ok.

@mihaiv14

Cred ca e defect. Modulele sunt similare..aceeasi conectica,lucreaza similar.

@spidoinafara de pinul 1si 2 mai trebuie alimentat modulul ? si canul pe pini 17 si 18 ? 

varianta modulul can gateway conteaza din masina ? 1K0907530C asta am pe masina si can ul vine direct in modul gateway ? de la modul bluetooth sau de la modul la RCD510 ? 

Link către comentariu

Da,are +/- pe 1 si 2 si canurile 17/18. Firele can sunt aceleasi cu cele de la radio/infotainment. Practic radio si bt sunt in paralel pe magistrala can. Canul e ok.

Modificat de spido
Link către comentariu

deci teoretic si fara radio legat ar trebuii sa pot face diagnoza pe modul bluetooth? asai? doar can si modul bluetooth?sau neaparat trebuie sa fie conectat si unitatea radio pe can ?

Modificat de R_a_z_v_a_n
Renunta la QUOTE pentru postul anterior.
Link către comentariu

Da,poti face diagnoza fara radio.

Link către comentariu

Multumesc de răspunsuri!!!

Link către comentariu

deci inafara masinii nici de cum nu vrea sa comunice modulul de bluetooth doar can gateway comunica cu vcds ul si am incercat 2 module de bluetooth 1K8 035 730C si 1K8 035 730D

si cred ca asa nici nu o sa ma pot conecta la el 🫣

IMG_6880-compressed.jpeg

IMG_6881-compressed.jpeg

IMG_6863_compressed_2024_02_21_193950.jpeg

IMG_6866-compressed.jpeg

Link către comentariu

Fa update la CAN ca o sa-ti descarce RCD-ul bateria

Link către comentariu

Daca alimentarile...canurile sunt ok,te poti conecta si pe masa la el. Verifica legaturile...

Link către comentariu

Tu incerci sa accesezi modulul bluetooth pe banc sau pe masina?

Pe banc nu il poti accesa cu VCDS. Pune-l pe masina

Link către comentariu

pe banc 🫣legaturile is verificate de 10 ori is bine oare ce ar mai trebuii sa leg pe banc sa pot acessa modulul bluetooth? sau ar fi de ajuns sa mai leg un emulator can bus ? intre bluetooth modul si can gateway ? as vrea sa vad daca se poate conecta la modul fara masina si fara radio ma gandesc ca ceasurile nu au rol ca modulul respectiv oricum nu afiseaza nimic pe MFD, poate modul confort ar mai trebuii ? 

Link către comentariu

Pe masina ai incercat?

Posibil sa vrea mesaj wake up.

Link către comentariu

Salut, am si eu o nedumerire si sper ca ma puteti ajuta 😅

Am achizitionat recent un passat CC 2011 dar modulul bluetooth nu vrea sa faca media streaming. Ca media player am un RNS 510 (poza mai jos) iar modulul de bluetooth prezent este 3C8 035 730 A (poza mai jos si la asta). 

IMG_1138.thumb.jpeg.fa4ccbf33e2cbe3d55d3a60b55b4c60b.jpeg

IMG_1140.thumb.jpeg.67b9d8d2e47a26c0550b6b1c2b0652ed.jpeg

Dupa ce am citit prin topic-ul asta am inteles ca acest modul ar trebuii sa ma lase sa schimb melodiile de pe volan/ecran, ceea ce nu se intampla cand fac streaming prin bluetooth (tin sa mentionez ca partea de agendă functioneaza perfect). Credeti ca pot sa ii fac ceva acestui modul ca sa mearga streaming-ul sau ar trebuii sa achizitionez un modul bluetooth 7P6/5K0? 

Vă mulțumesc anticipat!

Link către comentariu

De fapt care e problema? Nu face streaming sau nu merge next/prev de pe touch?

Schimbare melodii din touch/volan,nu suporta.Trebuie inlocuit.

Link către comentariu

Face streaming, in sensul, trimite audio prin bluetooth (spotify/youtube) dar nu pot vedea titlul melodiei/nume artistului si sa le schimb de pe touch/volan (ceea ce ai mentionat clar ca nu suporta)

Mersi frumos, am sa achizitionez un model 7P6/5K0

Link către comentariu

7P6xxxxxx de la litera D in sus.

Link către comentariu

On 21.02.2024 at 22:21, spido a scris:

Pe masina ai incercat?

Posibil sa vrea mesaj wake up.

mesajul wake up  de la ecu primeste sau din modul confort? 

am incercat pe masina merge perfect !

Link către comentariu

Salut @spido, am achizitionat un modul bluetooth 7P6 035 730 D, conectat la telefon, totul frumos, dar tot nu functioneaza sa schimb de pe volan.. (atasez poze mai jos) Trebuie sa modific eu ceva setari in masina / sa fie ceva codat in modul? Daca trebuie codat modulul, cum ar trebuii procedat avand in vedere ca n-am mai umblat cu asa ceva. Multumesc in avans!

poza_modul.thumb.jpeg.709aa79c5f61d64e71a78ab0b78c1977.jpegpoza_multimedia.thumb.jpeg.8dcb6d40f3b1364cfe00cc1106a958bf.jpeg

Link către comentariu

Ce model este volanul?

Link către comentariu

Am înțeles. Si tu dorești sa schimbi melodiile din volan ?

Link către comentariu

Corect. In momentul asta pot sa le schimb doar de pe telefon, ceea ce nu-i chiar placut.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!