Jump to content

Golfuletzu meu Mk. 4

~LauR~

Postare recomandată

Florine azi am spalat-o si asa arata ea, mai mereu sunt intrebat daca a fost revopsita :)

Flaviuse pe fata am eibach pro kit iar pe spate H&R cele rosii din poza de mai sus, am facut combinatia asta pt ca, pro kit-urile nu coborase egal si statea cocotata de fund si nu imi placea lucru asta. Am mers pe H&R ca sunt progresive ca cele pro kit si sa nu afecteze la rulare.

Pune H&R poate astea coboara egal nu ca Eibach.

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Leaga cele doua becuri in serie si nu mai ai  sigurante arse :P

Link către comentariu

Becu 2 a fost legat fix de aceleasi fire de la becu 1...in prima faza am zis ca este consumul de curent prea mare...dar facea masa un fir si impusca siguranta, am rezolvat in urmatoare zi dupa ce le montasem ( vezi 2 pagini mai in urma cum arata )

Link către comentariu

Za black pearl :D

Arata bine!nu bate nu troncane si accepti orice test?? :)))

Link către comentariu
  • 1 month later...

Schimbat amortizoare spate cu KYB gas a just ( made in japan ) vedem cat tin astea...de Koni m-am lamurit...

Schimbat saptamana trecuta garnitura capac culbutori Victor reinz ( diferenta mare intre ele ) iar azi cand am montat amortizoarele am vazut ca, curge mai rau ca inainte...urmeaza sa pun originala si sper sa nu fie capacu deformat.

Asa arata amortizoarele, nu am mai facut poze ca mi-a stricat ziua capacu ala...732012.jpg

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Din cate stiu...originala vine doar cu tot cu capac...de asta am luat si eu Victoras...dar nu am avut timp sa o schimb...bine ca mi-ai zis ca nu e buna :)) 

Link către comentariu

Primu service unde am schimbat garnitura pe Victor ( 40 lei ) nici nu a pomenit de originala, daia am si luat asa...cand m-am dus sa imi schimb amortizoarele ( tot la astia ) m-am uitat daca mai curge si cand colo era prapad acolo, a urmat o cearta si am plecat la alt service, iar asta din urma mi-a gasit garnitura pe original 80 lei si vine in 2 zile.

Unde mai pui ca a pus si silicon peste dar degeaba...

Link către comentariu

Cat te-au costat telescoapele?ai luat si de capota?

Eu am luat de la Unix cu 56 lei set-ul pt haion si vreau sa iau si la capota,dar nu sunt sigur daca e aceeasi dimensiune.Si ale mele sunt chinezarii dar pot spune ca sunt multumit,daca deschid portbagajul 5-7cm deja bratele il ridica fara stres,pe cand cele oem neschimbate de 1000 ani il ridicam cu mana pana la jumatate.

Garnitura ce ai pus-o e tip cauciuc sau tip mastic?daca nu ai intervenit in trecut pe probleme de motor si nu faci curse ilegale m-as mira sa iti fie capacul deformat,eu zic sa schimbi garnitura,sa iei in calcul si un posibil service prost/montare proasta, chiar daca "baietii" sunt priceputi sau ii cunosti...orice poate gresi,indiferent de service.

Link către comentariu

Am schimbat amortizoarele, nu telescoapele de la haion :)

Garnitura este din cauciuc, dar mult mai ingusta si subtire fata de cea originala...capacu a mai fost desfacut o data ca imi iesise mufa la un injector, NU fac curse cu ea :o

Link către comentariu

Acum am vazut poza mai bine,la prima impresie zici ca e de la haion,my bad.

Ai incercat o scanare cu vagcom-ul?vezi ce citiri ai acolo,daca sunt...

Modificat de cxr2test
Link către comentariu

Pentru ce scanare ? Cred ca ai inteles iar gresit :))

Am avut problema aia cu mufa la injector acum 4 ani...

Link către comentariu

:)) nu,in ideea ca daca garnitura oarecum asa cum e iti afecteaza ceva si iti iese vre-un senzor/diagnosticare la o scanare

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Frumoasa foc masina. Sa te bucuri de ea cati mai multi km! Ar merge super un lip de V5 pe spate :D

Link către comentariu

Multumesc, ar merge multeee dar...cred ca am sa ma opresc din modificari...pana atunci am una pe lista si sper sa o fac cat de curand :))

Pana una alta, de azi am inceput sa pun si eu ulei 2T MOL in motorina, vedem pe parcurs cum se comporta.

Link către comentariu

Cat te-o costat garnitura de la capac? Ca trebuie sa o schimb si eu. 

Link către comentariu

O recomandare unde sa imi fac si eu un traseu de intercooler frontal ? Vreau sa lucreze bine, sa aiba materialele necesare ( fara intercooler ) si preturi accesibile, zone Bucuresti, Buzau, Ploiesti, Constanta, Focsani.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!