Jump to content

Golfuletzu meu Mk. 4

~LauR~

Postare recomandată

LauR arata bine cu farurile asa, dar interiorul e de vis. Preferatul meu si se gaseste foarte greu cel putin in zona mea. Felicitari pentru investitie, merita sigur

Link către comentariu

Multumesc !

Daca esti hotarat sa iti iei, eu zic sa te pui pe cautat ca sigur ai sa gasesti si chiar merita, iar daca gasesti mai departe te duci dupa ele...eu am facut un drum la CT sa le iau :)

Link către comentariu
Adrian Marius88

Altă viaţă cu lupe domnule!  :icon_thumleft: ce pot să spun e că vreau şi eu faruri aşa, iar în ritmul ăsta nu voi mai termina cu investiţiile în Golf în veci :lol: 

Ce părere ai de farurile acelea de la Depo cu lupe şi interior negru, R32 style? le vinde un tip pe mai multe grupuri pe facebook şi pe câteva site-uri (nu intenţionez să îi fac reclamă) 

Am văzut săptămâna trecută în Timişoara modelul respectiv, dar erau aburite...am mai văzut câteva seturi montate şi toate abureau sticla, toate de la Depo, oare toate sunt la fel? Ale tale nu se aburesc după această operaţiune? scuze de off-topic 

Link către comentariu

Farurile Depo au fost bune ( 4 ani ) dar parca incetu cu incetu au inceput sa bata mai putin fata de astea de acum, care bat super bine si cu aceeasi putere la balastre de 35w. Am facut test cu un prieten care are xenon de 55w si bat mai tare ca ale lui :)

Toare Farurile Depo am vazut ca aburesc mai mult sau mai putin, inclusiv ale mele abureau chiar daca le-am lipit de cateva ori...la astea de acum abureste unu foarte putin si isi revine repede, chiar nu este deranjant, asa ca nu ma stresez :))

Link către comentariu

Ma crezi ca nu stiu daca sa pun mare pe dreapta sau mica pe stanga ? :))

Cred ca mi-ar lua din vizibilitate daca pun mica...imi place mai mult cu ambele mici.

Modificat de ~LauR~
Link către comentariu

Inseamna ca tu nu prea te uiti in oglinzi daca pui problema asa :))

Link către comentariu

Haha, si pe mine ma tenteaza sa pun tot mica pe stanga, imi place mai mult. Daca gasesti ceva interesant, da-mi de veste! :))

Link către comentariu

Daca e sa pun mica iau de pe o masina de Anglia, nu vreau ceva aftermarket...

Gasisem o poza cu ambele mici pe un golf dar acum nu mai dau de ea.

Link către comentariu

Mai frumoasa nu am dar cam asa arata cu ambele oglinzi mici. A mea e de polo 6n de uk dar am vazut si pe lupo la noi oglinda mica la fel.Eu sunt multumit de cum se vede. 

trebuie sa iti pastrezi bratul tau de la oglinda mare si sa transplantezi doar suportul cu motoras , oglinda si carcasa mica.

treaba de 5-10 minute

post-10575-0-59975700-1453967172_thumb.j

Link către comentariu

Asa da Muale, dar pe ce masini gasesc, doar pe R ?

Ms Jamal, cum am zis pt mn arata mult mai bine cu ambele mici :d

Pe tine te deranjeaza la vizibilitate cu mica pe stanga ?

Link către comentariu

Laur, pură curiozitate, de ce nu ai pus lupele astea pe farurile Depo? Era mai simplu, având un suport plat pe care să fixezi lupa.

Depo-urile mele nu au aburit niciodată, ieri era aburit drepta după ce l-am relipit, dar a fost doar ceva de moment după ce l-am scos din casă.

Farurile depo sunt ok-iș. Și lupele din ele sunt bune ca design dar slăbuțe ca și construcție, se cojesc în timp și devin chioare.

Cu oglinzile te scoți cel mai elegant de pe lupo de uk, se păstrează brațele de la golf și se montează oglinzile de lupo. Chiar dacă sunt manuale, se poate monta instalația electrică, oglinda în sine e aceeași. Rezultat? oglinzi de R32/Edition 25 :)

Link către comentariu

@guppster oglinzile de pe R32 sunt, ca marime, intre cele de Lupo si cele mari de G4. Undeva cam la 75% din oglinda mare de G4.

Link către comentariu

deci cele de lupo sunt mai mari ca cele mici de golf uk ?

eu m-am chinuit mult sa scot saiba aia de pe ax, la schimb oglinzi.

Link către comentariu

@MRC 15 cm, lupo stânga de europa, drepta de anglia! capacele au același cod, (6N0857537 stânga și 6N0857538 drepta)

Am studiat problema, urmează și la mine :)

Link către comentariu

Guppster: M-am gandit inainte si nu am incercat... lupele h1 sunt mult mai mari si puse in locul celor depo nu aveau loc ( chiar si asa un ornament imi atingea in oglinda dupa ce le reglasem ) trebuia sa tai si din suportu ala de tabla care tin lupele depo pt a baga lupele h1 mai inauntru, iar dupa cum le mai prindeai daca taiai ? Lupa are un suport din tabla si faru are altu si se prind amandoua prin suruburi.

Ai sa zici ca, lupele H1 au suportu mai mare si tot picau pe suportu de la far, doar ca era nevoie sa dai alte gauri, dar eu nu am vrut sa mai ca chinui ca nu stiam cat era nevoie sa tai din el pt a intra lupa si ornamentu fara sa atinga in sticla...iar daca faceai gaura prea mare cum mai prindeai lupa ?

La faru original ai loc ca nu are deja suport special facut pt o lupa anume.

Da, asa am patit eu cu lupele Depo, devenise chioare, pana si prietena mi-a zis sa fac ceva cu ele ca abea mai bat :)) asa ca au fost piese donatoare pt farurile de acum...am luat sticlele ca farurile originale erau Valeo asa ca le-am spart, carcasele, instalatia electrica si semnalizarile care urmeaza sa le pun...de la cele originale am pastrat doar oglinda :))

Interesant ce ziceti... nu stiam treburile astea :)

Guppster instalatia electrica se monteaza usor ? Habar nu am cu electrica. Eu ma gandeam sa iau mica de golf.

Modificat de ~LauR~
Link către comentariu

Am lărgit gaura de lupă din depo-uri să încapă lupele noi, am pilit ”unflăturile” unde erau prinderile vechi, lupa e acum în fața suportului (oglinzii) cea originală are prinderea în spatele aceteia.

Eu am optat pentru D2S, să încapă în spate am prelungit capacele, (am pus poze la mine).

Partea metalică a oglinzii e aceeași și la cele manuale și la cele electrice. Demontezi motorașele de la tine (3 șuruburi) și le le montezi pe cele manuale de lupo.

Brațele (partea ce se prinde de mașină) le păstrezi de la golfuț pentru ambele părți nu ai nevoie de cele de lupo.

Link către comentariu

Cred ca am inteles ce si cum, ramane sa ma decid daca iau stanga de polo sau ambele de lupo care sunt mai mari, 15 cm fata de 13 cm :)

Link către comentariu
  • 1 month later...

Am terminat farurile :)

Zilele astea am facut un drum de 1140 km, Braila - Ploiesti - Paraul Rece - Sibiu - Manastirea Prislop - Hunedoara ( castelul corvinilor ) si retur :)) consumul a fost de 6.9 % pe BC ( asta minte si trebuie calibrat dar nu stiu unde si cum, poate imi zice cineva ) 3 persoane si un mers destul de alert :D

Masina s-a comportat impecabil tot drum, caluti "alearga ca nebuni" scaunele imi plac la nebunie pe curbe, farurile bat impecabil, iar franele 312 mm si-au dovedit eficienta datorita unor "destepti" din trafic... pe aceasta cale tin sa le Multumesc celor care m-au sfatuit sa pun frane mai mari si cred ca am sa umblu si la cele pe spate, ori pun ceva mai bun, ori trec la 256 mm.

20160226_101521.jpg

20160226_101357.jpg

20160226_101635.jpg

DSCN1583.JPG

DSCN1589.JPG

DSCN1597.JPG

Modificat de ~LauR~
Link către comentariu

deja incepe sa arate muuuuult mai bine ca inainte....mie nu prea imi placea ideea de "full black" .... mai niste jante pe gri(parerea mea)  si e tipla.....ai facut ce trebuie cu farurile si stopurile ;)

Link către comentariu

Multumesc !

Jantele le revopsesc 100 % Gunmetal Grey, daca nu pun intercooler frontal :D

O poza traditionala DSCN1652.thumb.JPG.66ad831b0fa5e361b804b

Modificat de ~LauR~
Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Si eu vreau sa trec la 256 pe spate...doar ca nu am avut timp sa ma interesez cum e cu jantele de 15...de ce nu incap:))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!