Jump to content

Carlig de remorcare - probleme instalatie electrica

atty_l
 Share

Postare recomandată

De unde ai ajuns la concluzia ca masina a avut pregatire de carlig ?

DAca nu a avuttrebuie montat modulul, trase fire de la modul la mufa de la carlig si de la modul la restul masinii.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Carligul am montat cu un prieten care are service si lucreaza acolo. Cand am dat jos bara si am asezat carligul la loc s-a vazut locul suruburilor desfacute (adica nu erau ascunse) si locul la saibă. Si sub stopul din dreapta gaura (presupun unde intrau cablurile) era gol. 

Am mai vazut, citit pe internet ca unii vand carlig cu releu si mufa dubla pentru stopuri.  ????????

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Salutare ! Am o Octavia2,2008,când calc frâna se aprind stopurile pe frână,dar se aprinde şi becul de poziţie din dreapta-spate (menţionez că am cârlig de remorcare) !  Care poate fi cauza?

Link către comentariu

ai si modul electric pentru carlig sau sunt legate firele direct de instalatia masinii?

Link către comentariu

Nu ştiu,în spatele lămpii din stânga este o cutie mică din plastic !  

Link către comentariu

• 3 weeks later...

2016-11-19 11.17.15.jpg2016-11-19 11.18.24.pngSalutare!

De curand am montat pe masina (passat 2010. Cbab.) un carlig cu instalatie electrica de la jaeger model cu 13 pini. Instalatia provine de pe un passat variant identic dar mai vechi. Am legat firele conform documentatiei de la Jaeger, am facut codarile necesare conform instructiunilor si am ramas cu o eroare pe Can. 

01044 - Control module incorrectly coded

Am tot cautat pe forum, dar nu am gasit o rezolvare concreta. 

Link către comentariu

pune in installation list o bifa la adresa 69, trailer .

Link către comentariu

si daca le steri, nu dispare cea de pe can ?

Schimba bujia, vezi ce e cu antena GPS de la navi.

Link către comentariu

Acuma tractez remorca. Merge totul perfect. Vede si senzorii de parcare cand dau in mansarier.

Am mai sters erorile. si nu au disparut. erorile la motor si antena gps sunt noi .. au aparut acuma recent. O sa schimb bujia. Iar  cu antena Gps. nu pot sa.mi dau seama.. ca nu am umblat acolo..  nimic.  .. o sa vad eu. Ms. 

Modificat de brigocan
Link către comentariu

Ce modul ai instalat?  In autoscan modul 69 nu apare la scanare.

Link către comentariu

Jaeger. este un modul micut, cat 2 pachete de chibrite. Am atasat o poza care am gasit pe net. Kitul pare asemanatot cu cel care am montat eu.

La diagnoza nu pot accesa setarile de trailer. dar.. functioneaza totul perfect.

6933056f1095ca1dc5.jpg

innovationen.jpg

Link către comentariu

nu poti sa accesezi deoarece este un modul AM, si nu ai ce setari sa faci in el ca la unul OEM.

Link către comentariu

21 minutes ago, Al Bundy said:

Am inteles. Mersi. important ii ca functioneaza corect. 

Link către comentariu

• 1 month later...

Zilele astea am montat pe masina mea un carlig. Am bifat in vcds 69 trailer, am legat o remorca si totul functiona ok. Mai trebuie ceva setat cu vcds-ul? Multumesc.

Link către comentariu

daca ai senzori de parcare - codezi si acolo cu trailer - daca nu, e suficient cum ai codat tu

Link către comentariu

• 2 months later...

Salutare domnilor.

Am un passat b6 1.6 FSI din 2006.

Recent am cumpărat un carlig Westfalia dar fără modul.

Imi puteți va rog spune ce modul am nevoie ca să pot monta cârligul.

Va mulțumesc anticipat pt. orice sugestie.

142145605_6_1000x700_carlig-vw-passat-b6-b7-cu-cheita-_rev003.jpg

Link către comentariu

• 3 months later...

Buna seara

Am cumparat un carlig original de la cineva care la luat jos de pe un passat b6, are cablurile care vin de la carlig cu mufa dar nu are modulul.

De unde pot cumpara un modul, cat costa,trebuie sa ma orientez dupa o anumita firma, ce se intampla daca leg cum se lega la cele m-ai vechi, fara modul?

Vă multumesc!

Link către comentariu

• 2 months later...

Salutare. Brigocan am cumparat un modul  ca al tau si nu reusesc sa fac legaturile. am 5 fire care sunt trase in bord. 2 fire la alimentare cu curent ( din aceeasi sursa ) . si 3 fire  care le-am legat sub bord . am activat 69 trailer dar in priza nu este curent . maxim 3 volti . ma poti lamuri cum ai facut la masina ta de merge . ms

Link către comentariu

trebuie sa ai becurile puse in instalatie, altfel nu merge. 

Link către comentariu

pe pinul de alimentare directa trebuie sa aiba alimentare si fara becuri. dar 5 fire cam putine pentru instalatie, sunt 3 de putere, unul de la frana si 2 de can.

Link către comentariu

a fost montata pe un audi A3 . chiar eu am taiat firele  . nu inteleg de ce ar avea nevoie de 2(sau 3) fire de alimentare din aceeasi sursa de curent . in vcds imi arata eroarea cu modul  codat incorect  cum ii apare si lui  brigocan.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!